Impromangaprojekti 2012 / Alla Vihannan päätökseen saatto

JOTKUT - Joensuun Otakut on Pohjois-Karjalassa toimiva yhdistys, joka toimii Japanilaisen animaation ja sarjakuvan harrastajien kohtauspaikkana.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Jotkut / Aktiivit

Avatar
nuoska
Viestit: 38
Liittynyt: Ti Huhti 17, 2007 18:32
Viesti:

Impromangaprojekti 2012 / Alla Vihannan päätökseen saatto

Viesti Kirjoittaja nuoska » Ma Tammi 30, 2012 14:59

Lainaus Jotkujen kotisivuilta:

"Joensuun Otakuiden impromangaidea, eli jatkoperiaatteella toteutettu improvisoitu mangatyylinen nettisarjakuva sai alkunsa vuoden 2004 loppupuolella. Impromangan tekijät kokoontuvat Joensuun Otakuiden muiden kokousten yhteydessä. Jokaisella on yksi viikko aikaa piirtää tarinaa eteenpäin siitä mihin edellinen piirtäjä jäi. Viikon aikana piirrettävällä sivumäärällä ei ole ylärajaa, minimi on vähintään yksi sivu. Sarjakuvia piirretään mangatyyliin ja improvisoinnin määrä vaihtelee tarinasta riippuen. Vain mielikuvitus (ja muutama sääntö) on rajana, esim. hahmot voivat vaikka kuolla ja herätä henkiin saman sivun aikana, puhuvia eläimiä, lentäviä kasveja jne. Kaikki hahmoissa ja tarinoissa esiintyvät yhtäläisyydet tosielämän tilanteiden ja henkilöiden kanssa ovat puhdasta sattumaa, eikä JOTKUT impromanga tiimi ota niistä mitään vastuuta.
Innokkaat piirtäjät, ideoijat sekä kirjoittajat ovat tervetulleita joukon jatkeeksi ja halukkaat voivat laittaa sähköpostia osoitteeseen: nova_baka(at)hotmail.com. "


Impromanga nostaa päätään tomun alta uuden vastaavan saattelemana. Viime viikon kokoontumisessa impromangasta kiinnostuneita ilmoittautui kaksi ihmistä. Lisää piirtäjiä/ideoijia siis kaivataan! Aikaisempaa kokemusta sinulla ei tarvitse olla, pääasia on, että tykkäät piirtää ja sinulla on paljon mielikuvitusta ja käyt silloin tällöin Jotkujen kokoontumisissa.

Tämän vuoden tavoite olisi saattaa edellinen impromangaprojekti, Alla Vihannan loppuunsa ja aloittaa tämän jälkeen kokonaan uutta projektia. Ideoita, tyylilajeja ja parannusehdotuksia kaivataan nyt kipeästi juuri sinulta! Voit joko kommentoida tähän topaan, tai lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen nova_baka@hotmail.com

Muista mainita ainakin seuraavat asiat sähköpostiviestissäsi:

-kuinka usein käyt Jotkujen kokoontumisissa
-onko sinulla skanneria/mahdollisuutta skannaamiseen
-piirrätkö mieluummin käsin vai digitaalisesti

Päätöksiä impromangatiimin kokoontumisista jne. ilmoittelen sitten, kun tarpeeksi osallistujia on saatu mukaan. Tällä hetkellä tiimissä on kolme henkilöä, joten hopihopi rohkeasti vain ilmoittautumaan mukaan!

Piirtelemisiin!

-nuoska

Palaa sivulle “Jotkut - Joensuun Otakut”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa