Sivu 1/2

Pokémon-naitteri 15.10

Lähetetty: Su Syys 26, 2010 17:33
Kirjoittaja Raiski
Hei Jotkulaiset, tämän lukuvuoden ensimmäinen naitteri häämöttää lähitulevaisuudessa. Tämän kerran teemana on japanilainen Pocket Monsters -sarja, josta paikalle saadaan jos minkälaista ohjelmaa. Naitteri pidetään 15-16.10 Norssilla klo 17-08.


Yleistä infoa


Tapahtuma on tuttuun tapaan tarkoitettu vain Joensuun Otakuiden jäsenille ja mukaan pääsevät vain jäsenmaksun maksaneet henkilöt. Jäsenmaksun maksaa itse paikan päällä. Alle 15-vuotiaiden Jotkulaisten tulee tuoda mukanaan lupalomake osallistuakseen tapahtumaan, lomake löytyy TÄÄLTÄ. Lomake luovutetaan rahastonhoitajalle sisäänkirjautumisen yhteydessä.

HUOM! Halukkaita ohjelmiston järjestäjiä etsitään aina, ilmoittautukoot halukkaat ihmiset rohkeasti tähän topiikkiin.

Tuokaa paikan päälle myös ruokaa ja juomaa yleiseen jakeluun nyyttäri-periaatteella, jotta nälkäiset otakut eivät vallan kuukahda kesken kaiken naitteria. Jos leivotte paikalle jotain, liittäkää leivonnaistenne mukaan lista, jossa mainitsette kaikki leivoksissanne käytetyt raaka-aineet, koska emmehän me halua aiheuttaa kenellekään mitään allergista reaktiota. IIllan aikana kyllä järjestetään myös tuttuun tapaan pitsatilaus, joten siihen kannattaa varata hieman rahaa mukaan mikäli tuota italian herkkua itselleen haluaa. Tällä kertaa jopa pitsan tilauspaikka on harkinnan alla, jos nykyinen Pizza Express ei miellytä valikoimien tai hinnan puolesta voi tähän ketjuun ehdottaa parempaa paikkaa, kaikki tilaukset tehdään kuitenkin samasta paikasta.

Kuten aikaisemmillakaan kerroilla, paikalle ei saa tuoda minkäänlaisia teräaseita (edes tylsiä harjoitusmiekkoja), alkoholia sekä päihteitä. Mikäli näitä ilmenee, poistamme kyseisen ihmisen paikalta. Paikalle saa tuoda kameroita, mutta optisten palohälyttimien takia sisätiloissa salamalla kuvien ottaminen on KIELLETTY.

Naitterin ohjelma


Ohjelma-äänestys

Haluatko päättää mitä teemaan liittyviä Pokemon-elokuvia naitterissa katsotaan? Ota osaa äänestykseen. Jokaisella kävijällä on kaksi ääntä annettavaksi, ja näin saavat äänestää kahta ylläolevaa elokuvaa/elokuva-sarjaa. Kaksi eniten ääniä saanutta elokuvaa katsotaan primetime-aikaan. Mikäli trilogia saa eniten ääniä, se lasketaan kahdeksi elokuvaksi, vaikka sisältääkin kolme elokuvaa. Nurinkurista, eikö?

Konsolikilpailu

Naitterissa järjestetään Pokemon Battle Revolutions -kilpailu, jossa kilpailijat haastavat toisiaan pokemonotteluihin isolla näytöllä (mikäli tekniikka pelaa), vastaa Desuconin tasoa. Kaikki halukkaat voivat osallistua vaikka et omaa joukkuetta ja ilmoittautumislomake löytyy naitterista sitten.

Cossikisa

Aihe vapaa, kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan (!OSALLISTUKAA!). Tuomaristo ei ole ankara, eikä tuomita vähän sinnepäin yrittämisestä. Cosplayasenne pitää olla kohdallaan, sillä kilpailijoilla ja yleisöllä tulee olla hauskaa. Kaikki rohkeasti mukaan!

Pokemon-visa

Naitterin umpimasokistinen visa käydään naitterin teema-aiheesta pokemonista. Osaatko kaikki pokemonit järjestyksessään ulkoa? Etkö? Ei se mitään, tule raapimaan skalppisi verille hauskojen visailukysymysten kanssa. Voittajalle luvassa palkinto, myös mielikuvituksekas vastaus -kategoriassa.

Korttipeliturnaus

Ovatko dekkaustaitosi Jotkujen parasta? Onko sinulla Duelistin sielu? Luotatko korttien sydämeen?! Tule ja haasta vastustajasi äärimmäiseen kutkuttavan dramaattisessa korttipelissä. Ilmoittautuminen tapahtuu naitterissa.

Lisää ohjelmaa tullaan esittämään tässä ketjussa tulevien viikkojen aikana. Tule sinäkin mukaan tekemään ohjelmaa!

MUU OHJELMA:

(päivitetään täydelliseen muotoonsa tulevien viikkojen aikana)
- Avajaiset
- Karaoke
- Danke
- Keksiyön (heh heh!) kevennys
- Piirrustuslakana
- Monenlaisia pelikonsoleita
- Lautapelien pelaamista
- Lupus

PS. paikan päälle tarvitaan Wii, jolla voidaan pelata Pokemonia. Jotka raaskivat lainata naitterin ajaksi kyseisen laitteen, ilmoitelkaa tulevana torstaina ja tässä threadissa.

Re: Pokémon-naitteri 15.10

Lähetetty: Su Syys 26, 2010 22:38
Kirjoittaja Aaltomies
Pokévisa plus ystävälliset DS että kortipeliturnaus...

Re: Pokémon-naitteri 15.10

Lähetetty: Ma Syys 27, 2010 10:28
Kirjoittaja Silver_Angel
mä voisin raahata sinne pokepehmoja serkulta lainaan 8DDD

Re: Pokémon-naitteri 15.10

Lähetetty: Ma Syys 27, 2010 15:59
Kirjoittaja PINEAPPLEHOLIC
Sinne ohjelmaan sellane pokemonin tunnistuskisa ! :000 siis sillee et jollekki kankaalla heijastetaan joku pokemon ja si pitää arvata et mikä se on ! :00

// editedit.
ja voin ilmottautuu myös pitämään tuota tunnistuskisaa, jos kukaan muu ei halua.

Re: Pokémon-naitteri 15.10

Lähetetty: To Loka 07, 2010 21:00
Kirjoittaja Silver_Angel
Vois pitää sellasen Poke tyylisen FFfighton 8D kaikille poke-pallot ja eiku taistelee~ XD

Re: Pokémon-naitteri 15.10

Lähetetty: La Loka 09, 2010 00:17
Kirjoittaja AM
Ja tässä aikataulu ihmisten luettavaksi sopivassa formaatissa.
Kuva

Re: Pokémon-naitteri 15.10

Lähetetty: La Loka 09, 2010 14:01
Kirjoittaja mijummi
Hehhe ensimmäiset pokeleffat taitaa saada aika reilun voiton :DDD

Paljonko tämä pizzatilaus tulee maksamaan, jotta osaa varata oikean rahasumman?

Re: Pokémon-naitteri 15.10

Lähetetty: Su Loka 10, 2010 21:06
Kirjoittaja Niko-Kun
mijummi kirjoitti: Paljonko tämä pizzatilaus tulee maksamaan, jotta osaa varata oikean rahasumman?
Pitsojen hinnat taitavat lähteä 5.50 eurosta ylöspäin, 7-8 eurolla taitaa saada jo syötävän oloisen pitsan.

Re: Pokémon-naitteri 15.10

Lähetetty: Ma Loka 11, 2010 13:37
Kirjoittaja Huudel
Tuolla sähköpostissa sanottiin, että naitteriin kaivattaisiin Wiitä? Minä voisin tuoda omani, mutta ohjaimia on sitten vain yksi, plus sitten yksi GameCuben ohjain, joten jonkun muun pitäisi tuoda niitä jos halutaan moninpeliä.

Tarvitaanko sinne pelejäkin? Minulla on Super Smash Bros. Brawl, mutta muuten pelivalikoimani on aika pieni.

Re: Pokémon-naitteri 15.10

Lähetetty: Ma Loka 11, 2010 21:15
Kirjoittaja Debi
Heips.

Minulla on yksi wiin kapula olemassa ! Voin tuoda sen paikan päälle. Samoin kaksi Gamecuben ohjainta. Tosin ne pitää varmaan merkitä, ettei mene ihan sekaisin : D

Ja pelejä saa toki mukaan. mm. Super Smash Bros. Brawl, Mario Kart WII, Wii Sing + kaksi mikrofonia. Eli noita pelejä voi pelata useampikin ihminen kerrallaan. Joten jos ilmoittelette mulle vaikka sähköpostiin tms. niin voin ottaa mukaan.

- Minna / Debi.

Re: Pokémon-naitteri 15.10

Lähetetty: Ma Loka 11, 2010 21:29
Kirjoittaja mijummi
Joo olen tyhmä mutta onko tuo korttipeliturnaus Pokemon korttipeli ja jos on miten siihen voi ilmottautua/tarvitseeko ilmottautua

Re: Pokémon-naitteri 15.10

Lähetetty: Ti Loka 12, 2010 21:15
Kirjoittaja Silver_Angel
Yks Wiin kapula löytyy täältäkin suunnalta o/

Re: Pokémon-naitteri 15.10

Lähetetty: To Loka 14, 2010 21:03
Kirjoittaja mijummi
Mitenkä yöpyminen ---> Makuupussit vai?

Re: Pokémon-naitteri 15.10

Lähetetty: To Loka 14, 2010 23:41
Kirjoittaja Niko-Kun
Kiitos innokkaille ihmisille, Wii-ongelmat on nyt ratkaistu. Mikäli haluatte tuoda pelejä mukaan, nimetkää/tehkää erityisiä tuntomerkkejä.
mijummi kirjoitti:Joo olen tyhmä mutta onko tuo korttipeliturnaus Pokemon korttipeli ja jos on miten siihen voi ilmottautua/tarvitseeko ilmottautua
Kyllä, kyseessä on Pokemon-korttipeli ja ilmoittautuminen toimii naitterissa. Naitterissa ilmoitetaan myös pakkojen säännöt jne.
mijummi kirjoitti:Mitenkä yöpyminen ---> Makuupussit vai?
Omatoimisesti ihmiset tuovat yöpymisvälineensä. Luokan lattia on kova, joten patja ei ole pahitteeksi.

Re: Pokémon-naitteri 15.10

Lähetetty: Ke Loka 20, 2010 21:21
Kirjoittaja Sekoboltsi
Tuota niin. miulta on hävinnyt nyt tämän kyseisen naitterin aikana fleecekankainen musta pipo jossa on kissankorvat ja sydämen korvaläppien kohdalla.
Onko kukaan sattunut näkemään kyseistä hattua? Voisiko viestiä lähettää minulle, kiitos.