Sivu 1/1

Torstaille täytettä - Viikkottainen torstaiohjelma

Lähetetty: Ti Heinä 20, 2010 20:43
Kirjoittaja Niko-Kun
Heinäkuu alkaa hiljalleen kääntyä elokuuksi, ja pian ohjelmistossa siintävät taas torstain Norssi-illat. Hallitus, jäsenet ja aktiivit ovat kaikki yhtä huolissaan nykyisten (ja jo menneiden) vakioiltojen tasosta, ja asiaan on haluttu muutosta.

Tämä muutos ei kuitenkaan tule niin sanotusti ylemmältä taholta, vaan nyt jokainen voi ottaa osaa Jotkujen kommunis-.. siis totalitaariseen unelmaan! Aktiivit ja hallitus osaavat tehdä toimintaa vain omasta kapeasta näkökulmastaan, mikä heistä sattuisi olemaan hauskaa. Mutta hauskuus on yksilön itse määrittämä käsitys, joten tule ja anna meille oma vastineesi. Täten parannat Jotkujen tapahtumien sisältöä~

Uudistuksena Jotkut järjestävät Bukatsu-henkistä toimintaa. Bukatsuhan on japania, ja tarkoittaa klubitoimintaa. Eli, selvällä suomen kielellä: Kuka tahansa voi muodostaa torstai-illoille klubin, olkoon sitten vain sille kerralle tai pitemmäksi aikaa. Asiasta kiinnostuneet voivat vapaasti valita, mihin klubiin ottavat osaa.

Tämä ketju on luotu klubien muodostamista ja klubikeskustelua varten, jotta ihmiset voivat ilmoittaa, mitä mahtavaa toimintaa on tulossa tulevaisuudessa.

Ensimmäiseksi kysymykseksi useimmilla varmaan herääkin: Onko klubeilla vaatimuksia tai muita niljakkaita ehtoja aktiivien tai hallituksen kautta?

Ei. Vain koulun toimintasäädökset määrittävät rajat toiminnalle siisteyden, turvallisuuden ja eettisyyden suhteen.

Hyviä ehdotuksia toiminnalle kuitenkin on, vaikka näitä ei ole välttämättä pakko noudattaa:
-Yleensä on hyvä että klubilla on vetäjä, vaikka sitten useampi.
-Klubitoiminta ei saa hyljeksiä muita jäseniä, eli kaikki saavat tulla mukaan jos haluavat, vaikka eivät osaisi.
-Klubin teeman tulisi liittyä järjestön fandomeihin, vaikkakin järjestöllä ei ole mitään vastaan vaikkapa valokuvaus- tai patikointiklubia vastaanKuinka tämä toiminta onnistuu? Tässä pääsemmekin threadin toiseen aiheeseen, avoimeen Torstaivastaavan hakuun.

Joensuun otakut esittävät avointa hakua Torstaivastaavan virkaan tulevalle henkilölle. Henkilö ei kuulu hallitukseen, vaan on pikemminkin Jotkujen aktiivi. Hänen tehtävänään on toimia yhteyskanavana hallituksen ja rivijäsenien välillä viikottaisessa toiminnassa. Lisäksi hän valvoo, opastaa ja organisoi toimintaa torstai-illoille, eli voi vaikka itsekin pyörittää klubia tai muuta vastaavaa~ Pakkoa järjestää ohjelmaa ei kuitenkaan ole.

Vaatimuksena ovat muun muassa:
-Kalenterin käyttötaidot
-Sähköpostin kirjoitustaito
-Kyky uskaltaa puhua ja tutustua ihmisiin
-Hyväntahtoinen ja positiivinen asenne
-Maalaisjärki
-Palava halu elävöittää Jotkulaisten arkea!

Kaikkia vaatimuksia ei ole pakko täyttää, yritämme kuitenkin löytää parhaiten sopivan henkilön virkaan.

Tehtävä ei ole vaikea, eikä vaatimuksia toiminnan määrälle ole. Tämä on kuitenkin mahdollisuus juuri Sinulle vaikuttaa Jotkujen toimintaan!

Mieluusti yritämme jo löytää aktiivia ennen koulujen alkamista, mutta hakemuksella ei ole aikarajaa, joten jos tunnet kutsun vasta syksyn puolessa välissä, ei hätää!

Hakemuksia voi laittaa kelle tahansa aktiiville tai hallituksen jäsenelle.

Hyvää loppukesän jatkoa,
Toivoo
Sihteeri
Niko Leinonen

Re: Torstaille täytettä - Klubitoiminta + Torstaivastaavan h

Lähetetty: Pe Elo 06, 2010 15:38
Kirjoittaja AM
Mangapiiri (klubi)
Mangapiirissä on entiseen tapaan tarkoitus lukea vuorotellen syksyn mittaan 2-5 lyhyttä korkeintaan 1000 sivuista sarjaa, keskustella niistä vuoroviikoin ja mahdollisesti kirjoittaa niistä yhteistuumin kriittinen arvostelu Anikin arvostelu-alueelle. Aiheesta kiinnostuneet voisivat ottaa mukaansa jonkin lyhyen harvinaisemman mangasarjan syyskauden ensimmäiselle torstaikokoontumiselle.

Re: Torstaille täytettä - Klubitoiminta + Torstaivastaavan h

Lähetetty: Pe Elo 13, 2010 18:48
Kirjoittaja Zaletta
Näihin suunnitelmiin liittyen, luulen että voisin esitellä mahd. asiasta kiinnostuneille joitain omistamiani Visual Noveleja, pelien englanninkielisiä versioita myyviä tahoja, fanikäännöksiä tms. jonain syystorstaina, jos tällainen menee topicissa tarkoitetun toiminnan alle.

Re: Torstaille täytettä - Klubitoiminta + Torstaivastaavan h

Lähetetty: Su Syys 05, 2010 21:06
Kirjoittaja Raiski
Zaletta kirjoitti:Näihin suunnitelmiin liittyen, luulen että voisin esitellä mahd. asiasta kiinnostuneille joitain omistamiani Visual Noveleja, pelien englanninkielisiä versioita myyviä tahoja, fanikäännöksiä tms. jonain syystorstaina, jos tällainen menee topicissa tarkoitetun toiminnan alle.
Tämä sopii meille mainiosti, anteeksi moinen myöhäinen vastaus. ^^; Kannattaa vaan kysyä mikä torstai on vapaana ohjelmalle, tällä hetkellä niitä pitäisi vielä olla reilusti vapaana, mutta 16.9. on varattu Matsuri-illalle. Kun aika on päätetty, voit pistää asiasta lisämuistutusta ja -infoa tänne foorumeille, josta joku sen toivottavasti spämmii postituslistalle.

Allekirjoittanutta ainakin kovasti kiinnostaisi. :3

Re: Torstaille täytettä - Klubitoiminta + Torstaivastaavan h

Lähetetty: Su Loka 31, 2010 23:31
Kirjoittaja Zaletta
Tämä meni kovin myöhäiseksi omaltakin osaltani (mistä pahoittelut), mutta sovimme että otan kannettavan ja muutaman pelin mukaan torstaille 18. marraskuuta parin viikon päästä. Minulla ei tosin näillä näkymin ole resursseja muuhun kuin suhteelliseen pienimuotoiseen pelien näyttämiseen, ei siis laajaan puhe-esitykseen tai vastaavaan.

Re: Torstaille täytettä - Viikkottainen torstaiohjelma

Lähetetty: To Helmi 10, 2011 22:07
Kirjoittaja Niko-Kun
Puolinekropostaan ja palautan kysymyksen aiheelliseksi ja oleelliseksi.

Millaista ohjelmaa kaipaat ja millaista ohjelmaa haluat torstaille? Tälle vuodelle voi antaa tässä ketjussa palautetta nykyisten viikottaisten ohjelmien laadusta, määrästä ja merkityksestä.

10.2.2010 Norssilla järjestettiin Japaniin matkustamisesta -paneeliluento.

Ihmiset voivat nyt ottaa kantaa, ovatko luennot oleellisia, tärkeitä ja merkittäviä? Otan palautetta vastaan luennon rakenteesta, sisällöstä ja muusta yleisestä asiasta. Pyrin olemaan parempi luennoitsija ensi kerralla kommenttien valossa.

Haluan myös järjestää ohjelmaa lisää tulevaisuudessa, mieluusti aiheesta joka kiinnostaa ihmisiä. Jos haluat ehdottaa aihetta, niin otan niitä mielelläni vastaan.