Torstaille täytettä - Viikkottainen torstaiohjelma

JOTKUT - Joensuun Otakut on Pohjois-Karjalassa toimiva yhdistys, joka toimii Japanilaisen animaation ja sarjakuvan harrastajien kohtauspaikkana.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Jotkut / Aktiivit

Avatar
Niko-Kun
Viestit: 117
Liittynyt: Ti Maalis 16, 2004 21:54
Paikkakunta: JNS

Torstaille täytettä - Viikkottainen torstaiohjelma

Viesti Kirjoittaja Niko-Kun » Ti Heinä 20, 2010 20:43

Heinäkuu alkaa hiljalleen kääntyä elokuuksi, ja pian ohjelmistossa siintävät taas torstain Norssi-illat. Hallitus, jäsenet ja aktiivit ovat kaikki yhtä huolissaan nykyisten (ja jo menneiden) vakioiltojen tasosta, ja asiaan on haluttu muutosta.

Tämä muutos ei kuitenkaan tule niin sanotusti ylemmältä taholta, vaan nyt jokainen voi ottaa osaa Jotkujen kommunis-.. siis totalitaariseen unelmaan! Aktiivit ja hallitus osaavat tehdä toimintaa vain omasta kapeasta näkökulmastaan, mikä heistä sattuisi olemaan hauskaa. Mutta hauskuus on yksilön itse määrittämä käsitys, joten tule ja anna meille oma vastineesi. Täten parannat Jotkujen tapahtumien sisältöä~

Uudistuksena Jotkut järjestävät Bukatsu-henkistä toimintaa. Bukatsuhan on japania, ja tarkoittaa klubitoimintaa. Eli, selvällä suomen kielellä: Kuka tahansa voi muodostaa torstai-illoille klubin, olkoon sitten vain sille kerralle tai pitemmäksi aikaa. Asiasta kiinnostuneet voivat vapaasti valita, mihin klubiin ottavat osaa.

Tämä ketju on luotu klubien muodostamista ja klubikeskustelua varten, jotta ihmiset voivat ilmoittaa, mitä mahtavaa toimintaa on tulossa tulevaisuudessa.

Ensimmäiseksi kysymykseksi useimmilla varmaan herääkin: Onko klubeilla vaatimuksia tai muita niljakkaita ehtoja aktiivien tai hallituksen kautta?

Ei. Vain koulun toimintasäädökset määrittävät rajat toiminnalle siisteyden, turvallisuuden ja eettisyyden suhteen.

Hyviä ehdotuksia toiminnalle kuitenkin on, vaikka näitä ei ole välttämättä pakko noudattaa:
-Yleensä on hyvä että klubilla on vetäjä, vaikka sitten useampi.
-Klubitoiminta ei saa hyljeksiä muita jäseniä, eli kaikki saavat tulla mukaan jos haluavat, vaikka eivät osaisi.
-Klubin teeman tulisi liittyä järjestön fandomeihin, vaikkakin järjestöllä ei ole mitään vastaan vaikkapa valokuvaus- tai patikointiklubia vastaanKuinka tämä toiminta onnistuu? Tässä pääsemmekin threadin toiseen aiheeseen, avoimeen Torstaivastaavan hakuun.

Joensuun otakut esittävät avointa hakua Torstaivastaavan virkaan tulevalle henkilölle. Henkilö ei kuulu hallitukseen, vaan on pikemminkin Jotkujen aktiivi. Hänen tehtävänään on toimia yhteyskanavana hallituksen ja rivijäsenien välillä viikottaisessa toiminnassa. Lisäksi hän valvoo, opastaa ja organisoi toimintaa torstai-illoille, eli voi vaikka itsekin pyörittää klubia tai muuta vastaavaa~ Pakkoa järjestää ohjelmaa ei kuitenkaan ole.

Vaatimuksena ovat muun muassa:
-Kalenterin käyttötaidot
-Sähköpostin kirjoitustaito
-Kyky uskaltaa puhua ja tutustua ihmisiin
-Hyväntahtoinen ja positiivinen asenne
-Maalaisjärki
-Palava halu elävöittää Jotkulaisten arkea!

Kaikkia vaatimuksia ei ole pakko täyttää, yritämme kuitenkin löytää parhaiten sopivan henkilön virkaan.

Tehtävä ei ole vaikea, eikä vaatimuksia toiminnan määrälle ole. Tämä on kuitenkin mahdollisuus juuri Sinulle vaikuttaa Jotkujen toimintaan!

Mieluusti yritämme jo löytää aktiivia ennen koulujen alkamista, mutta hakemuksella ei ole aikarajaa, joten jos tunnet kutsun vasta syksyn puolessa välissä, ei hätää!

Hakemuksia voi laittaa kelle tahansa aktiiville tai hallituksen jäsenelle.

Hyvää loppukesän jatkoa,
Toivoo
Sihteeri
Niko Leinonen
FREEDOM IS SLAVERY
PEACE IS WAR
IGNORANCE IS STRENGTH

ANIKI IS WATCHING YOU.

Avatar
AM
Viestit: 436
Liittynyt: Ke Tammi 21, 2004 11:25
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Torstaille täytettä - Klubitoiminta + Torstaivastaavan h

Viesti Kirjoittaja AM » Pe Elo 06, 2010 15:38

Mangapiiri (klubi)
Mangapiirissä on entiseen tapaan tarkoitus lukea vuorotellen syksyn mittaan 2-5 lyhyttä korkeintaan 1000 sivuista sarjaa, keskustella niistä vuoroviikoin ja mahdollisesti kirjoittaa niistä yhteistuumin kriittinen arvostelu Anikin arvostelu-alueelle. Aiheesta kiinnostuneet voisivat ottaa mukaansa jonkin lyhyen harvinaisemman mangasarjan syyskauden ensimmäiselle torstaikokoontumiselle.
Antti Myller - Joensuun Otakuiden rahastonhoitaja, tekniikka- ja jäsenvastaava - Kawaconin talousvastaava.
MyAnimelist, figut & last.fm.

Avatar
Zaletta
Viestit: 3
Liittynyt: Ma Syys 22, 2008 00:53
Viesti:

Re: Torstaille täytettä - Klubitoiminta + Torstaivastaavan h

Viesti Kirjoittaja Zaletta » Pe Elo 13, 2010 18:48

Näihin suunnitelmiin liittyen, luulen että voisin esitellä mahd. asiasta kiinnostuneille joitain omistamiani Visual Noveleja, pelien englanninkielisiä versioita myyviä tahoja, fanikäännöksiä tms. jonain syystorstaina, jos tällainen menee topicissa tarkoitetun toiminnan alle.

Avatar
Raiski
Viestit: 12
Liittynyt: Pe Heinä 07, 2006 20:39
Paikkakunta: JNS/RMK

Re: Torstaille täytettä - Klubitoiminta + Torstaivastaavan h

Viesti Kirjoittaja Raiski » Su Syys 05, 2010 21:06

Zaletta kirjoitti:Näihin suunnitelmiin liittyen, luulen että voisin esitellä mahd. asiasta kiinnostuneille joitain omistamiani Visual Noveleja, pelien englanninkielisiä versioita myyviä tahoja, fanikäännöksiä tms. jonain syystorstaina, jos tällainen menee topicissa tarkoitetun toiminnan alle.
Tämä sopii meille mainiosti, anteeksi moinen myöhäinen vastaus. ^^; Kannattaa vaan kysyä mikä torstai on vapaana ohjelmalle, tällä hetkellä niitä pitäisi vielä olla reilusti vapaana, mutta 16.9. on varattu Matsuri-illalle. Kun aika on päätetty, voit pistää asiasta lisämuistutusta ja -infoa tänne foorumeille, josta joku sen toivottavasti spämmii postituslistalle.

Allekirjoittanutta ainakin kovasti kiinnostaisi. :3
˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

Hora! Figut~

Avatar
Zaletta
Viestit: 3
Liittynyt: Ma Syys 22, 2008 00:53
Viesti:

Re: Torstaille täytettä - Klubitoiminta + Torstaivastaavan h

Viesti Kirjoittaja Zaletta » Su Loka 31, 2010 23:31

Tämä meni kovin myöhäiseksi omaltakin osaltani (mistä pahoittelut), mutta sovimme että otan kannettavan ja muutaman pelin mukaan torstaille 18. marraskuuta parin viikon päästä. Minulla ei tosin näillä näkymin ole resursseja muuhun kuin suhteelliseen pienimuotoiseen pelien näyttämiseen, ei siis laajaan puhe-esitykseen tai vastaavaan.

Avatar
Niko-Kun
Viestit: 117
Liittynyt: Ti Maalis 16, 2004 21:54
Paikkakunta: JNS

Re: Torstaille täytettä - Viikkottainen torstaiohjelma

Viesti Kirjoittaja Niko-Kun » To Helmi 10, 2011 22:07

Puolinekropostaan ja palautan kysymyksen aiheelliseksi ja oleelliseksi.

Millaista ohjelmaa kaipaat ja millaista ohjelmaa haluat torstaille? Tälle vuodelle voi antaa tässä ketjussa palautetta nykyisten viikottaisten ohjelmien laadusta, määrästä ja merkityksestä.

10.2.2010 Norssilla järjestettiin Japaniin matkustamisesta -paneeliluento.

Ihmiset voivat nyt ottaa kantaa, ovatko luennot oleellisia, tärkeitä ja merkittäviä? Otan palautetta vastaan luennon rakenteesta, sisällöstä ja muusta yleisestä asiasta. Pyrin olemaan parempi luennoitsija ensi kerralla kommenttien valossa.

Haluan myös järjestää ohjelmaa lisää tulevaisuudessa, mieluusti aiheesta joka kiinnostaa ihmisiä. Jos haluat ehdottaa aihetta, niin otan niitä mielelläni vastaan.
FREEDOM IS SLAVERY
PEACE IS WAR
IGNORANCE IS STRENGTH

ANIKI IS WATCHING YOU.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jotkut - Joensuun Otakut”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 11 vierailijaa