Jäsenistön "mininaitteri" 21-22.8

JOTKUT - Joensuun Otakut on Pohjois-Karjalassa toimiva yhdistys, joka toimii Japanilaisen animaation ja sarjakuvan harrastajien kohtauspaikkana.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Jotkut / Aktiivit

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Jäsenistön "mininaitteri" 21-22.8

Viesti Kirjoittaja Rianka » Ti Heinä 20, 2010 17:19

Jotkut järjestää jäsenistön virkistys-/ryhmäyttämispäivän 21-22.8 Karsikon Nuorisotalolla. Tapahtuma alkaa lauantaina klo:17.00 ja kestää aina sunnutaihin klo:8.00 saakka. Ryhmäyttämispäivä toimii ns. "mininaitterina", ja tapahtuman tarkoituksena on tarttua aikaisemmin Jotkujen palautelomakkeissa mainittuihin epäkohtiin. Tässä mininaitterissa siis ryhmäydytään, leikitään, pelataan, keskustellaan vakavasti ja vähemmän vakavasti, ja ennen kaikkea; pidetään hauskaa ja tutustutaan kanssaotakuihin.

Tapahtuma on tuttuun tapaan tarkoitettu vain Joensuun Otakuiden jäsenille ja mukaan pääsevät vain jäsenmaksun maksaneet henkilöt. Uudet jäsenet ovat kuitenkin erityisen tervetulleita mukaan, koska tämä on hyvä tilaisuus tutustua niin uusiin seuralaisiin kuin vanhoihin setiin! Jäsenmaksun voi maksaa itse paikan päällä. Alle 15-vuotiaiden Jotkulaisten tulee tuoda mukanaan lupalomake osallistuakseen tapahtumaan. Lupalapun löydät TÄÄLTÄ.

Heitä siis ennakkoluulot nurkkaan, ota mukaan ripaus leikkimielisyyttä ja lapsekkuutta, ja ilmesty paikalle!

Paikalla pätevät naittereista tutut säännöt;
- Mininaitteri toimii nyyttäri-periaatteella, joten tuokaa ruokaa ja juomaa mukananne. Jos leivotte jotain, liittäkään leivonnaistenne mukaan lista, jossa mainitsette kaikki leivoksissanne käytetyt raaka-aineet, koska emmehän me halua aiheuttaa kenellekään mitään allergista reaktiota.

- Järjestämme yhteistilauksen johonkin pitseriaan tai hampurilaisravintolaan, tietoa tässä tulee lähempänä tapahtumaan. Rahaa siis mukaan, jos tahdotte ostaa ruokaa!

- Paikalle ei saa tuoda minkäänlaisia teräaseita (edes tylsiä harjoitusmiekkoja), alkoholia tai päihteitä. Mikäli näitä ilmenee, poistamme kyseisen ihmisen paikalta.

- Leikkiaseita (niin airsofteja kuin vesipistooleja yms) SAA tuoda propeiksi, mutta panoksien laittaminen niihin on ehdottomasti kielletty!) HUOM! Ulkotiloissa näiden aseiden kanssa liikkuminen on kuitenkin ehdottoman kielletty. (Nuorisotalon lähistöllä on kuitenkin asutusta!)

- Hiuslakkojen ym voimakastuoksuisten hajusteiden käyttö sisätiloissa on KIELLETTY. (Joukossamme on hajusteallergikkoja!)

- Muistamme käytöstavat, eli maalaisjärkeä mukaan. Muistakaa myös, että rikkoja maksaa kaiken mitä hajoittaa.

ITSE PAIKASTA
Paikkana toimii Karsikon Nuorisotalo osoitteessa Pajakatu 3, 80260 Joensuu. Nuorisotalolla meillä on käytössämme (näin alustavasti) yläkerta, josta löytyy pelejä, biljardipöytä ja keittiötila. Keittiötilasta löytyy ruuan tekemiseen mm.hella, mikro, sekä mahdollisuus kahvin ja teen keittämiseen. Astioita löytyy myös ja näitä saavat kaikki käyttää, kunhan JOKAINEN tiskaa käyttämänsä astiat! Mikäli väsymys iskee, on paikalla jälleen kerran nukkumistila, jossa voi levähtää/nukkua. Yöpymisvälineet siis mukaan kaiken varalta~~

MITEN PÄÄSEE PAIKALLE?
Paikalle pääsee Joensuun kaupungin paikallisbussilla nro 4, jonka kulkemisaikataulut voit tarkastaa TÄÄLTÄ. Paikallisbussiliput maksavat 3 € /suunta. Bussilla kannattaa pyytää jäämään pohjalla 'Pohjanneidon' pysäkillä, jonka oikealle puolelle jää paikallinen k-kauppa Pohjanneito. Tämä on hyvä maamerkki ja tästä on lyhyt matka kävellä itse nuorisotalolle.

Mikäli tulette autolla, auton voitte jättää nuorisotalon luona löytyviin parkkipaikkoihin, joita löytyy paikalta vino pino.

KAUPAT
Aivan nuorisotalon vieressä sijaitsee Siwa, joka on lauantaina auki klo:22.00 saakka. Hieman kauempana sijaitsee K-market Pohjanneito, joka taas on avoinna klo:19.00 asti. Pohjanneidon luota löytyy myös otto-automaatti.

Ohjelmistossa luvassa mm.
- Yhteispelejä (niin pelikonsoleilla kuin ilmankin)
- Wanhan ajan leikkejä*
- Lettujen paisto*
- Jotkujen palautepaneeli, part 2*
- SMASH DA PINJATA*

Ohjelmistoa päivitetään vielä lähempänä ajankohtaa, joten seuratkaahan tätä topicia ahkerasti.

WANHAN AJAN LEIKKEJÄ
Luvassa niin sisä- ja ulkopelejä, vanhoja klassikoita niin polttopallosta tuolileikkeihin sekä aina uusiin animevivahteilla duunatuihin leikkeihin asti.

LETTUJEN PAISTO

Jokaisen halukkaan lettusyöjän tulee ilmoittautua paikan päällä listaan, joka tulee sijaitsemaan keittiötiskin lähettyvillä. Listaan nimensä kirjoittaneilta peritään 1 euro, jolla on tarkoitus kattaa tarvikekustannuksia.
Jottei homma olisi ihan liian helppoa, tämän lisäksi jokaisen halukkaan letun syöjän tulee osallistua lettuoperaatioon jollain lailla. Tämä tarkoittaa, että osa syöjistä paistaa ja osa tiskaa jälkikäteen. Ne jotka eivät tee mitään, eivät myöskään saa lettuja, hå hå~

JOTKUJEN PALAUTEPANEELI, PART 2
Kismittääkö, ärsyttääkö, tekeekö mieli ylistää jotain Jotkujen toiminnassa? Tule jakamaan mielipiteesi Jotkujen palautepaneelissa, jossa sana on vapaa.

SMASH DA PIÑJATA
Piñjata + pesismaila = katsotaan kuinka käy.

HUOMIO!
Mikäli sinua kiinnostaa järjestää tapahtumassa jotain ohjelmaa, ota heti yhteys joko Raiskiin tai Riankaan asian tiimoilta!
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

kakusenai_namidaV2
Viestit: 1
Liittynyt: Su Kesä 06, 2010 20:05

Re: Jäsenistön "mininaitteri" 21-22.8

Viesti Kirjoittaja kakusenai_namidaV2 » Ti Heinä 20, 2010 17:51

Voi ei, juuri silloin kun minä muutan pois järjestetään tällaista ;_;

Avatar
Silver_Angel
Viestit: 36
Liittynyt: Ti Maalis 25, 2008 18:04
Paikkakunta: Joensuu

Re: Jäsenistön "mininaitteri" 21-22.8

Viesti Kirjoittaja Silver_Angel » To Heinä 22, 2010 20:47

ooh, kuulostaa kivalta apus pääsen sinne 8DDDDDD
GET GLOMPED!!! Or get a life...

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jotkut - Joensuun Otakut”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa