Scifinaitteri II 21.5.

JOTKUT - Joensuun Otakut on Pohjois-Karjalassa toimiva yhdistys, joka toimii Japanilaisen animaation ja sarjakuvan harrastajien kohtauspaikkana.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Jotkut / Aktiivit

Avatar
AM
Viestit: 436
Liittynyt: Ke Tammi 21, 2004 11:25
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Scifinaitteri II 21.5.

Viesti Kirjoittaja AM » To Huhti 01, 2010 18:21

Jotkujen vuoden toinen naitteri pidetään tuttuun tapaan Norssilla 21-22.5. klo 17-08. Tällä kertaa tilaisuuden aiheena on scifi.

Yleistä infoa

Tapahtuma on tuttuun tapaan tarkoitettu vain Joensuun Otakuiden jäsenille ja mukaan pääsevät vain jäsenmaksun maksaneet henkilöt. Jäsenmaksun maksaa itse paikan päällä. Alle 15-vuotiaiden Jotkulaisten tulee tuoda mukanaan lupalomake osallistuakseen tapahtumaan, lomake löytyy TÄÄLTÄ. Lomake luovutetaan rahastonhoitajalle sisäänkirjautumisen yhteydessä.

HUOM! Halukkaita ohjelmiston järjestäjiä etsitään aina, ilmoittautukoot halukkaat ihmiset rohkeasti tähän topiciin.

Tuokaa paikan päälle myös ruokaa ja juomaa yleiseen jakeluun nyyttäri-periaatteella, jotta nälkäiset otakut eivät vallan kuukahda kesken kaiken naitteria. Jos leivotte paikalle jotain, liittäkää leivonnaistenne mukaan lista, jossa mainitsette kaikki leivoksissanne käytetyt raaka-aineet, koska emmehän me halua aiheuttaa kenellekään mitään allergista reaktiota. IIllan aikana kyllä järjestetään myös tuttuun tapaan pitsatilaus, joten siihen kannattaa varata hieman rahaa mukaan mikäli tuota italian herkkua itselleen haluaa. Tällä kertaa jopa pitsan tilauspaikka on harkinnan alla, jos nykyinen Pizza Express ei miellytä valikoimien tai hinnan puolesta voi tähän ketjuun ehdottaa parempaa paikkaa, kaikki tilaukset tehdään kuitenkin samasta paikasta.

Kuten aikaisemmillakaan kerroilla, paikalle ei saa tuoda minkäänlaisia teräaseita (edes tylsiä harjoitusmiekkoja), alkoholia sekä päihteitä. Mikäli näitä ilmenee, poistamme kyseisen ihmisen paikalta. Paikalle saa tuoda kameroita, mutta optisten palohälyttimien takia sisätiloissa salamalla kuvien ottaminen on KIELLETTY.

Naitterin ohjelma


Tässä on naitterin alustava aikataulu, tähän tulee vielä muutoksia.

Kuva

Animea:

The Wings of Honneamise
Interstella 5555
Patlaborin ykköselokuva
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex: Solid State Society
Ultraman
Shin Getter Robo vs. Neo Getter Robo
Rouijn Z
Pokemon AG Destiny Deoxys
Pokemon: The First Movie
Cowboy Bebop
Toki wo Kakeru Shoujo
Battle Angel
Appleseed OVA
Appleseed leffa
Final Fantasy: The Spirits Within

Kharniksen neljäs ehdotus hylätään, kyseisen nauhan laatu on niin huono, ettei sitä kestä kukaan katsoa.
Kazen ehdotuksista Cowboy Bepop leffa on jo nähty jotkuissa.
Aaltomiehen ja Niko-kunin ehdotuksista hylätään ne joista ei ole fyysistä kopiota, sekä erikseen Read Or Die joka nähtiin jo ensimmäisessä scifinaitterissa ja Star Wars Holiday Special koska sen näyttäminen on YK:n ihmisoikeuspäätelauselman mukaan luokiteltavissa kidutukseksi.

Ohjelmanvalinta

Tässä naitterissa kokeillaan uutta aikaisempaa joustavampaa ohjelmanvalintatapaa. Kuten huomaatte, aikataulussa on varattu aikaa animen katsomiselle, mutta ei määrätty mikä anime katsotaan mihinkin aikaan. Tämän määräätte Te, arvoisat katsojat. Uusi systeemi toimii niin, että kun on aika aloittaa animen katselu, äänestetään katsottava anime naitterin animelistalta. Äänioikeus on jokaisella auditoriossa sillä hetkellä olevalla henkilöllä. Naitterissa katsottavan animen listalle taas voi kuka hyvänsä jäsen ehdottaa etukäteen jotain omistamaansa animea tässä ketjussa (normaalin introillan tyyliin tavaran on oltava laillisina DVD- tai VHS-tallenteina). Hallitus ennakkosensuroi ehdotuksia sen verran, että ehdotettujen ohjelmien olisi hyvä liittyä jotenkin naitterin teemaan eli scifiin, tai olla muuten vain katsottavaksi sopivia eli ei hentsua tai muuta nuoremmille sopimatonta animea.

Esimerkki: Kello lyö 20:30. Auditoriossa on 16 Jotkua. Katsottavan animen listalla on Akagia, Bleachia ja Chobitsia. Suoritetaan introiltatyylinen äänestys, jossa jokainen paikalla oleva saa äänestää mitä animea juuri nyt katsotaan. Akagi saa 5 ääntä, Bleach 7 ääntä ja Chobits 12 ääntä. Chobits valitaan ja sitä katsotaan seuraavan ohjelman alkuun asti. Klo 22:30 auditoriossa on 20 Jotkua, jotka suorittavat uuden äänestyksen listalla jäljellä olevista vaihtoehdoista. Näin auditoriossa pyörii koko ajan ainakin jonkun mielestä kiinnostavaa ohjelmaa.

Esimerkki 2: Hallitus tekee naitteriohjelman pohjalistan, joka sisältää reilusti rankkaa setäanimea. KasuaaliKharnis ei niin välitä setäohjelmasta, vaan haluaisi katsoa naitterissa G Gundamia. Hänellä on kyseinen sarja DVD-kiekoilla, joten hän esittää foorumilla tätä katsottavaksi. Koska se selvästi on scifiä, hallitus hyväksyy sen scifinaitterin ohjelmalistalle. Naitterissa sitten äänestetään, haluavatko myös muut katsoa G Gundamia.

MUU OHJELMA:
(päivitetään täydelliseen muotoonsa tulevien viikkojen aikana)
- Avajaiset
- Karaoke
- Piirrustuslakana
- Disco *
- Monenlaisia pelikonsoleita
- Lautapelien pelaamista
- Scifitietovisa *
- Gägän kapteeniksi (Scifivermetyöpaja ja Scificosplaykisa) *
- AMV-kisa *
- Hamsterlympics *

* = Ohjelmakuvaus tämän viestin lopussa.

Avajaiset
Scifistiset scifinaitterin avajaiset. Luvassa on mielikuvituksellista ja tieteellistä tietoa naitterista, sen säännöistä, ohjelmasta, tarkoituksesta ja järjestäjistä. Varoitus, sisältää scifiä. Osallistuminen pakollista.

Disco
Scifidisco, sekä musiikki, että valotekniikka ovat kuin tulevaisuuden tieteistarinoista.

Tietovisa
Tiedätkö ketkä olivat herrat Heinlein, Asimov ja Verne? No en minäkään. Scifianimesta sen sijaan tiedän. Tässä tietokilpailussa jokainen saa koetella tieteisanimen triviatietoaan. Paras tietäjä palkitaan scifistisellä palkinnolla.

AMV-kisa
Jotkujen AMV-kisa tekee kunniakkaan paluun! Valosapelit viuhuvat ja isot mechat rymistelevät musiikin tahdissa. Tee oma animemusiikkivideosi ja osallistu. Osallistua saa niin monella työllä kuin haluaa. Aihe on vapaa, mutta scifiä suositellaan. Ennakkoilmoittautumista ei ole, tuokaa työnne paikalle muistitikulla. Huom! Teknisten ongelmien välttämiseksi työstä kannattaa tehdä useampi eri versio pakattuna eri tiedostomuotoihin.

Gägän kapteeniksi (eli scifivermetyöpaja & cosplaykisa)
Universumin kiistaton valtiatar Leidi Gägäh ei ole tyytyväinen nykyisen avaruusaluksensa kapteeniin, vaan on päättänyt vaihtaa tämän. Leidi Gägäh, tuo tyylimaailman kiistaton guru ei kuitenkaan mitä tahansa retupellejä katsele, vaan kapteenilta vaaditaan muotitietoisuutta, taitoa ja lujaa tahtoa. Ilmoittaudu kapteenikokelaaksi, osallistu cossikisaan ja lunasta paikkasi mallimaailman huipulla..eikun siis Gägän kapteenina!

Osallistu Lady Gagaa parodioivaan duunauspajaan, jossa voit rakentaa itsestäsi unelmien mechapilotin/scifikapteenin käyttämällä epätavallisia materiaaleja. HUOM! Duunaajien ei missään nimessä tarvitse osallistua cossikisaan, vaan itsensä voi duunata pelkän huvin vuoksi! Cosplaykisaan voi osallistua millä tahansa puvulla, kunhan se on vain jollain tavalla scifiin liittyvää ja/tai se on duunattu scifistisesti. Tavallisesta cossikisasta poiketen tässä cossikisassa osallistutaan samalla myös leikkimielisiin pieniin kilpailuihin, jotka tuomaroi itse Leidi Gägäh. Jos osallistuminen kiinnostaa, ilmoittaudu kapteenikokelaaksi Riankalle naitterin aikana.

Hamsterlympics
Satunnaisesti vierivien pallojen vierittämiseen perustuvia pallopelejä 3 hengen joukkueissa. Pohjautuu älyvapaasti (muttei pelillisesti) HamsterBall-peliin.
Antti Myller - Joensuun Otakuiden rahastonhoitaja, tekniikka- ja jäsenvastaava - Kawaconin talousvastaava.
MyAnimelist, figut & last.fm.

Avatar
KharnTheB
Viestit: 22
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2004 20:12
Paikkakunta: Joensuu

Re: Scifinaitteri II 21.5.

Viesti Kirjoittaja KharnTheB » Pe Huhti 02, 2010 21:02

[foorumidraama]Ensinnäkin haluan esittää vastalauseen tuota kakkosesimerkkiä kohtaan. Siitä saa kuvan että minulla olisi jotain setäanimea vastaan. Ei varmasti ole, ikinä en ole mitään muuta kuin kovaa setäanimea katsonut. Pois minusta moiset kasuaalijutut.[/foorumidraama]

Esitän katsottavaksi seuraavia animuja:


- Interstella 5555
- Patlaborin ykköselokuva
- Ghost in the Shell: Stand Alone Complex: Solid State Society
-Muumilaakson Tarinoita - 015. Olioita avaruudesta (itse nauhoitettu VHS)

Avatar
Henu-kun
Viestit: 30
Liittynyt: Ke Marras 29, 2006 16:59
Paikkakunta: Joensuu

Re: Scifinaitteri II 21.5.

Viesti Kirjoittaja Henu-kun » Pe Huhti 02, 2010 22:04

pizzapaikaksi pizzaspecial! Tein näkö-kuulohavaintoa että monta ihmistä ei expressin hintaluokka ja vlaikoima miellyttänyt. Ehdotan siis että pizzat tilattaisiin specialilta.
"Let's play together, itsumo."

Avatar
Aaltomies
Viestit: 13
Liittynyt: Ti Kesä 09, 2009 22:17

Re: Scifinaitteri II 21.5.

Viesti Kirjoittaja Aaltomies » Ma Huhti 05, 2010 10:00

Henu-kun kirjoitti:pizzapaikaksi pizzaspecial! Tein näkö-kuulohavaintoa että monta ihmistä ei expressin hintaluokka ja vlaikoima miellyttänyt. Ehdotan siis että pizzat tilattaisiin specialilta.
Kannatan ideaa vaihdosta johonkin toiseen pizzeriaan tai kebab paikkaan.

Esitän katsottavaksi seuraavia;
Ultraman (-67)
Ultraman Mebius
Ultraseven X
Shin Getter Robo VS Neo Getter Robo (löytyy alkuperäiset DVD kiekot)
Birdy the Mighty Decode
Dangaioh OVA
MEGAS XLR
The Skullman
Star Wars Holiday Special
Kikaider OVA
Chibi Chara Go Nagai World
Yatterman leffa
Eka jakso Uchuu Keiji Gavan'ia
Kamen Rider ZO -leffa
Kamen Rider G (lyhytleffa)
Gunhed (1989)

Katsokaa wikistä tai ANN'stä, en jaksa ruveta linkittelemään. Lisään kasaa kunhan jaksan / muistan.
明日はどうちた

Avatar
Karhumies
Viestit: 154
Liittynyt: Su Syys 25, 2005 22:29
Paikkakunta: Rääkkylä
Viesti:

Re: Scifinaitteri II 21.5.

Viesti Kirjoittaja Karhumies » Ma Huhti 05, 2010 12:59

Arvoisa hallituksen setäjaosto, olette mitä ilmeisimmin unohtaneet foorumille postatusta aikataulusta sekä konsoliturnauksen (päättäkää itse kellonaika) että minun järjestämäni yllätysohjelman aulassa klo 02:00->

Katsottavaksi ehdotan Roujin-Z-elokuvaa (VHS, löytyy). Jos jotkulta löytyy Irresponsible Captain Taylor-sarjaa, niin siitä voisi katsoa episodit 1-3.
Kikko-Päkki kirjoitti:- - puskin eteenpäin mamylaiselle ominaisella "Hei, nyt me perseillään"-asenteella.

Avatar
Niko-Kun
Viestit: 117
Liittynyt: Ti Maalis 16, 2004 21:54
Paikkakunta: JNS

Re: Scifinaitteri II 21.5.

Viesti Kirjoittaja Niko-Kun » Pe Huhti 09, 2010 14:35

Täältä löytyy kaksi IMO:a: pitsa on pitsaa, vaikka sen voissa paistaisi. Todnäk. siihen pitsapaikkaan päädytään, josta löydetään tilauslomake.

Animuehdotuksia:

Pokemon AG Destiny Deoxys: http://www.animenewsnetwork.com/encyclo ... hp?id=3869 <- note SCIFI
Pokemon: The First Movie (alkuperäisellä japsidubilla ja sensuroimattomana, koska DVD-julkaisu)
Galaxy Express 999
Super Robot Wars: Original Generations the Animation
Heroic Age
Cowboy Bebop
Dirty Pair (Ova tai TV)
Doraemon
Gintama
Captain Harlock
Read or Die
Samurai Pizzacats
FREEDOM IS SLAVERY
PEACE IS WAR
IGNORANCE IS STRENGTH

ANIKI IS WATCHING YOU.

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Scifinaitteri II 21.5.

Viesti Kirjoittaja Rianka » Su Huhti 11, 2010 12:57

Muistutan hallitusta, että mikron, vedenkeittimen sekä kahvinkeittimen tuonti paikalle, ja niistä hyvä ennakkomainonta hyvissä ajoin voisi olla asiallista. Sen mitä tässä olen sivukorvalla kuullut niin näille kyllä kysyntää on, mutta ihmiset eivät vain tiedä niistä vasta kuin tapahtumapaikalla. (..eivätkä näin osaa varautua ollenkaan, että jotain tälläistä välttämättä olisikaan paikalla)
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
Mieki
Viestit: 9
Liittynyt: Ma Touko 26, 2008 17:24

Re: Scifinaitteri II 21.5.

Viesti Kirjoittaja Mieki » Ke Huhti 14, 2010 20:06

Ehdotan katsottavaksi:

Toki o Kakeru Shōjo (The Girl Who Leapt Through Time)

Kyseessä siis animeleffa, sopii myös scifi-teemaan. Löytyy minulta laillisena DVDnä.

Avatar
Karhumies
Viestit: 154
Liittynyt: Su Syys 25, 2005 22:29
Paikkakunta: Rääkkylä
Viesti:

Re: Scifinaitteri II 21.5.

Viesti Kirjoittaja Karhumies » To Huhti 15, 2010 12:56

Niko-Kun kirjoitti:Täältä löytyy kaksi IMO:a: pitsa on pitsaa, vaikka sen voissa paistaisi. Todnäk. siihen pitsapaikkaan päädytään, josta löydetään tilauslomake.
"Hei, me voitaisiin tilata teiltä ensi perjantaina kaksikymmentä pitsaa ja kebab-annosta, jos teiltä vain löytyy tilauslomake antaa mukaan."

En ole ikinä eläessäni tavannut ainuttakaan (karvakätistä) pizzerianpyörittäjää, joka vastaisi tuohon "ei ole!" Tarvittaessa varmaan kirjoittavat vaikka nessulle täyden listansa, jos yrittäjä siten saa ±100 euron tilauksen.
Kikko-Päkki kirjoitti:- - puskin eteenpäin mamylaiselle ominaisella "Hei, nyt me perseillään"-asenteella.

Avatar
Kaze87
Viestit: 10
Liittynyt: Ti Huhti 29, 2008 14:39
Paikkakunta: Joensuu

Re: Scifinaitteri II 21.5.

Viesti Kirjoittaja Kaze87 » Pe Huhti 16, 2010 16:59

Jaa että animea. Scifiä löytyisi,

Cowboy Bebop: The Movie
Appleseed (kasari)
Appleseed 2004
Appleseed: Ex Machina
Final Fantasy: The Spirits Within

Sarjoista löytyisi Vandread ja Full Metal Panic, tosin ne on jo näytetty animeilloissa.

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Scifinaitteri II 21.5.

Viesti Kirjoittaja Rianka » Ma Huhti 19, 2010 15:46

Huudahdan täällä sen verran, että mikäli tuohon aikatauluun vielä saisi mahtumaan para para opetuksen, niin täällä olisi innokas opettaja sitä vetämään. o/ Aikaa opetukseen menee n. tunnin verran ja toivoisin mahdollisuutta opetukseen alkuillasta. (Tanssiminen vaatii kuitenkin kordinaatiokykyä sen verran, että sitä on vaikea kovin myöhään harrastaa)

Editedit. Cossikisa ja cossiduunaustyöpaja on nyt yhdistetty leikkimieliseksi Gägän kapteeniksi formaattiin, lisätietoja ensimmäisessä viestissä.
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
xyakaix
Viestit: 62
Liittynyt: Pe Kesä 06, 2008 13:44
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Scifinaitteri II 21.5.

Viesti Kirjoittaja xyakaix » To Huhti 22, 2010 16:54

Eikö DDR'ää ole siis tällä kertaa luvassa, vai olenko ihan sokea?

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Scifinaitteri II 21.5.

Viesti Kirjoittaja Rianka » Pe Huhti 23, 2010 11:01

xyakaix kirjoitti:Eikö DDR'ää ole siis tällä kertaa luvassa, vai olenko ihan sokea?
Alunperin puhuttiin, että peli olisi kyllä tulossa, mutta tämän pelaaminen olisi ajoitettu näihin 'peli1, 'peli2', 'peli3', -osion yhteen slottiin. (Eli dankea pelattaisiin yhdessä slotissa, esim 'peli1' kohdan aikaan luokassa pyörisi pelkästään danke) Syynä tähän oli se, että danken suosio naittereissa on tippunut koko ajan ja nähtiin parhaaksi tarjota sitä vähemmän tässä naitterissa. (...paitsi jos muutosta aikataulutukseen on tapahtunut sitten viime kuun. Hallitus, varmistakaahan tieto~ )
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
Niko-Kun
Viestit: 117
Liittynyt: Ti Maalis 16, 2004 21:54
Paikkakunta: JNS

Re: Scifinaitteri II 21.5.

Viesti Kirjoittaja Niko-Kun » To Huhti 29, 2010 21:31

Rianka kirjoitti:
xyakaix kirjoitti:Eikö DDR'ää ole siis tällä kertaa luvassa, vai olenko ihan sokea?
Alunperin puhuttiin, että peli olisi kyllä tulossa, mutta tämän pelaaminen olisi ajoitettu näihin 'peli1, 'peli2', 'peli3', -osion yhteen slottiin. (Eli dankea pelattaisiin yhdessä slotissa, esim 'peli1' kohdan aikaan luokassa pyörisi pelkästään danke) Syynä tähän oli se, että danken suosio naittereissa on tippunut koko ajan ja nähtiin parhaaksi tarjota sitä vähemmän tässä naitterissa. (...paitsi jos muutosta aikataulutukseen on tapahtunut sitten viime kuun. Hallitus, varmistakaahan tieto~ )
Pelin kohtalo ei ole vielä selvillä, vaan sen säätö riippuu Karhumiehen sijoittelusta peliluokkaan ja -blokkeihin. Tanssimattojen säätö voi kuitenkin olla niin eeppistä, että virallisen tilanpuutteen ja ajanpuutteen nimissä se saatetaan jättää pois.
FREEDOM IS SLAVERY
PEACE IS WAR
IGNORANCE IS STRENGTH

ANIKI IS WATCHING YOU.

Avatar
Sekoboltsi
Viestit: 21
Liittynyt: La Tammi 31, 2009 18:40
Paikkakunta: Joensuu

Guitar Hero??

Viesti Kirjoittaja Sekoboltsi » Su Touko 02, 2010 22:11

Nyt kun viime naittereissa ei GH:ta (Guitar Heroa) oikein näkynyt,
niin voisiko sitä tälle kerralle tuoda? Minulta esim löytyy Wii:n versio
Guitar Hero 3 ja Guitar Hero Metallica.

Myös muita pelejä löytyy esim. Mario Partya, Paper Mariota, Super smash bros melee ja brawl..

Että voisiko Guitar Heroa tuoda takaisin maisemiin välillä?
I was going to say all these terrible things to you.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jotkut - Joensuun Otakut”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa