Sivu 1/3

Jotkujen naitteri 5.3.2010

Lähetetty: Pe Tammi 15, 2010 23:15
Kirjoittaja KharnTheB
Vuoden 2010 ensimmäien Jotkujen naitterin on tulossa. Kukaan vaan ei vielä tässä vaiheessa tiedä millainen siitä tulee. Naitterit eivät järjestä itse itseään, joten tarvitaan aktiiveja, ohjelmanjärjestäjiä ja ohjelmaehdotuksia. Näitä kaikkia kerätään tässä ketjussa.

Tehdäänpä tämä näin: Jos haluat osallistua ohjelmanjärjestäjänä, sano tässä ketjussa "hep".
Jos haluat ehdottaa jotain animua/muuta videomateriaalia esitettäväksi, sano "hip".
Jos haluat muuten vain kommentoida naitteria, sano "hop".

Perinteisesti naittereissa on ollut hauskoja lavaohjelmia, animua, lauta-, seura-, kortti- ja konsolipelejä, tanssiesityksiä, yllätysohjelmaa, juhlapuheita, tutustumisleikkejä, cossikisoja ja ties mitä muutakin. Ohjelmaa keksiessä on siis lupa käyttää luovuutta.

Esitettävän ohjelman suhteen ei tällä kertaa ole tarkoitus rajoittua pelkästään animeen. Myös jdraama ja muutkin live action-ohjelma on vapaata riistaa.

Kaikki ehdotukset naitteriin liittyen ovat tervetulleita. Tehdään tästä naitterista porukalla hyvä.

Re: Jotkujen naitteri 5.3.2010

Lähetetty: Ma Tammi 18, 2010 00:24
Kirjoittaja Sekoboltsi
Hip... hop? hurraa.. *pakkomielle jatkaa oli*
Niin.. tuo Pelikonsoli idea vois jatkuu vieläkin. Kuulemma kuulin eräältä taholta että olisitte kuitenkin poistamassa tätä pelaajia keräävää Guitar Heroa? o:
Haluaisin tähän saada varmistusta näin ^^'
Itse haluaisin mieluusti säilyttää tämän ''GH:n'' eli Guitar Heron täällä. Kiitos.. *ja kumarrus*
:wink:

Re: Jotkujen naitteri 5.3.2010

Lähetetty: Ma Tammi 18, 2010 18:51
Kirjoittaja Raiski
Kuulemma kuulin eräältä taholta että olisitte kuitenkin poistamassa tätä pelaajia keräävää Guitar Heroa? o:
Haluaisin tähän saada varmistusta näin ^^'
Itse haluaisin mieluusti säilyttää tämän ''GH:n'' eli Guitar Heron täällä. Kiitos.. *ja kumarrus* :wink:
Mitään ei ole vielä pysyvästi päätetty, mutta ideana oli tällä kertaa jättää se pois jotta voitaisiin välillä kokeilla jotain uutta. Tämä ei tarkoita, että olisimme luopumassa Guitar Herosta kokonaan, tarkoitus oli vain saada kaivattua vaihtelua ohjelmaan. Mutta jos sen säilyttämisestä tulee paljon toiveita, emme voi muuta kuin taipua kansan tahtoon. :wink:

Ja hep sen verran, että jos saan jonkin nerokkaan idean niin varmaan pyrin toteuttamaan sen naitteriin. Tai jos jollain teistä on idea, mutta ette itse uskalla sitä toteuttaa, niin minulta voi kysyä olisinko halukas auttamaan toteutuksessa.

Re: Jotkujen naitteri 5.3.2010

Lähetetty: Ma Tammi 18, 2010 18:58
Kirjoittaja Aaltomies
Hip ja tarvittaessa hep
Kitara Sankari ja noin yleisesti bändi'pelit' tukkivat ja tukahduttavat kaiken muun varsinaisen pelaamisen. Siellä yleensä on sitten ne samat kuusi / kahdeksan ihmistä rämpyttämässä toista jos kuudettakin tuntia. Muuta peliohjelmaa saa helposti rakennettua, esim. ehdotin jo aijemin NES Track & Field kilpailua ihan leikkimielisessä hengessä. Sinne jos tuo NES'in tai SNES'in tiimipeleillä, niin nopsaanhan tuota kasaantuu populaa. Pelien tulisi vain olla helposti lähestyttäviä, toisin kuin jotkin King of Fighters / Street Fighter -pelit (jotka oikeasti ovat aika perhana helpoo lähetyä oikeasti)

Animun osalta voisi oikeasti tarjota myös vaihtelua kulttuurellisessa mielessä ja pyöräyttää taas hieman vanhempaa ja vähän erilaista kamaa, mm. tokusatsua. En usko kovinkaan monen nähneen alkuperäistä Godzillaa 50-luvulta, saati sitten jaksoakaan Ultramania tai vastaavaa Japanissa jumalatonta suosiota saanutta sarjaa.

Re: Jotkujen naitteri 5.3.2010

Lähetetty: Ma Tammi 18, 2010 20:25
Kirjoittaja Silver_Angel
animuna vois laittaa pyörii jotain hyviä anime leffoja 8D oisko jos hommais vaikka laputa-linna taivaalla tai ponyo rantakalliolla elokuvat 8DD mie oon niin tyhmä enkä osaa ehottaa mitään sarjaa 8'D

Re: Jotkujen naitteri 5.3.2010

Lähetetty: Ti Tammi 19, 2010 14:57
Kirjoittaja Rianka
HEPHOP!

Olen jo lupautunut muutamaan juttuun, mutta mikäli naittereen pääsen niin voisin ainakin para para opetusta ihmisille tarjota muutaman kappaleen verran mikäli halua osallistumiseen on. Mielessä pyörii muutama muukin ohjelmaidea, mutta ölähdän niistä vähän myöhemmin. (kunhan ensin olen miettinyt ne ihan loppuun asti.. ; ) )

Tutustumispeli on yksi mitä tähän seuraavaan naitteriin requestaan ja yritän ideoida uutta formaattia jo tuon piirrustusjutun lisäksi. (vaikka huvittavaahan se kyllä taas olisi. XD )
Aaltomies kirjoitti:Hip ja tarvittaessa hep
Kitara Sankari ja noin yleisesti bändi'pelit' tukkivat ja tukahduttavat kaiken muun varsinaisen pelaamisen. Siellä yleensä on sitten ne samat kuusi / kahdeksan ihmistä rämpyttämässä toista jos kuudettakin tuntia.
Vähän olen kyllä samaa mieltä, eiköhän olisi pikkuhiljaa jo vaihtamisen paikka. Tällä nyt en tarkoita, että kitara sankaria ei pitäisi enää ikinä ottaa ohjelmistoon, mutta sen voisi mielestäni jättää edes YHDESTÄ naitterista pois. Korvataan kitarasankari aiheeseen soveltuville animepeleillä (naruto, bleach, dragonball..mitä näitä onkaan) ja sitten otetaan lisäksi myös retropelejä. Tulee vähän vaihtelua. (Ja immeiset, voisihan sitä torstaisessa peli-illassakin rämpyttää kitarasankaria? Miksei sitä vaikka järjestettäisi joksikin peli-illaksi norssille, eh? )

Suosittelisin muuten vilkaisemaan vanhasta muistista 5-vuotisten jälkeisiä kommentteja ihan ajatusten kanssa. Sieltä nimittäin löytyy muutamia vinkeitä ideoita tulevaan naitteriin, jotka ehdottomasti voisivat olla huomioimisen arvoisia.

Re: Jotkujen naitteri 5.3.2010

Lähetetty: Ti Tammi 19, 2010 14:59
Kirjoittaja Aaltomies
Rianka kirjoitti: Miksei sitä vaikka järjestettäisi joksikin peli-illaksi norssille,
Kunhan se ei sitten satu olemaan toisessa luokassa rauhaisampien pelien kanssa

Re: Jotkujen naitteri 5.3.2010

Lähetetty: Ke Tammi 20, 2010 10:24
Kirjoittaja AM
Itse ehdoittaisin pitkästä aikaa scifi-naitteria entisestä on sentään jo viisi vuotta aikaa ja katsomatonta materiaalia löytyy kyllä varmasti monien jäsenten hyllyistä.

Animeohjelmaa ehdottelevien kannattaa kuitenkin vilkaista katsottua ketjusta, mitä on jo nähty ettei tule liikaa uusintoja (ei se naitteri kuitenkaan mikään subtv ole).
Aaltomies kirjoitti:Kunhan se ei sitten satu olemaan toisessa luokassa rauhaisampien pelien kanssa
Meillähän on kaksi luokkaa, joten ei ole ongelmaa tehdä kahta eri asiaa samalla kertaa.

Re: Jotkujen naitteri 5.3.2010

Lähetetty: Ke Tammi 20, 2010 12:45
Kirjoittaja Aaltomies
AM kirjoitti:Meillähän on kaksi luokkaa, joten ei ole ongelmaa tehdä kahta eri asiaa samalla kertaa.
Kyllä se on vähän siltä näyttänyt jo jonkin aikaa että ongelmia on ollut kahden luokankin kanssa.

Mutta kannatan periaatteessa SF naitteria, joskin sellainen yleinen teema laajentaisi varmasti tarjontaa.

Re: Jotkujen naitteri 5.3.2010

Lähetetty: To Tammi 21, 2010 11:11
Kirjoittaja Rianka
Ai niin, unohdin mainita, että viime naitterissa kahvin- ja vedenkeitin saivat kiitosta. Lisäksi kuulin mainittavan, että mikro olisi mahtava saada seuraavaan naitteriin, jotta siinä voisi sitten lämmittää mahdollisesti jotain ruokaa yön pimeinä hetkinä. Varmaan onnistuisi jonkin mikron tuominen paikalle, kun autollisia ihmisiä on? o w o

Re: Jotkujen naitteri 5.3.2010

Lähetetty: To Tammi 21, 2010 16:08
Kirjoittaja Morndulin
:D Katsomattomana ohjelmana voisin heittää esimerkiksi tällaisen puolituntemattoman sarjan nimeltä Code Geass. Minulta löytyy molemmat kaudet hyllystä.

Re: Jotkujen naitteri 5.3.2010

Lähetetty: Pe Tammi 22, 2010 19:36
Kirjoittaja Silver_Angel
ja vielä tosta peli hommasta~~ voisin raahata paikalle kaikki miulta löytyvät naruto mättöpelit ;D jos se suinkin vain käy~~

Re: Jotkujen naitteri 5.3.2010

Lähetetty: Pe Tammi 22, 2010 19:49
Kirjoittaja Aaltomies
Silver_Angel kirjoitti:ja vielä tosta peli hommasta~~ voisin raahata paikalle kaikki miulta löytyvät naruto mättöpelit ;D jos se suinkin vain käy~~
Jos on 360 koneella, tuo se mukanasi ihan naitteriin asti. Muutoin sano vaan mikä kone niin sellainen löytyy varmasti.

Re: Jotkujen naitteri 5.3.2010

Lähetetty: La Tammi 23, 2010 13:36
Kirjoittaja Silver_Angel
Aaltomies kirjoitti:
Silver_Angel kirjoitti:ja vielä tosta peli hommasta~~ voisin raahata paikalle kaikki miulta löytyvät naruto mättöpelit ;D jos se suinkin vain käy~~
Jos on 360 koneella, tuo se mukanasi ihan naitteriin asti. Muutoin sano vaan mikä kone niin sellainen löytyy varmasti.
Löytyy Pleikka 2:lle ainoastaan 8/

Re: Jotkujen naitteri 5.3.2010

Lähetetty: Ma Tammi 25, 2010 18:37
Kirjoittaja paopulove
Hop (ja ehkä mahd hep)

Olen miettinny että olisiko mahdollista saada ohjelmistoo FF fight / random fight :?: Cossaajia on yleensä sen verran että saataisiin hyviä tappeluita aikaan, ja kuitenkin eeppisenä lajina se vetäisi (toivottavasti) katsojia...

Siihen kokoukseen en silloin asiaani saanut tuotua, mutta toivon että tämä korvaa sen...