Jotkujen naitteri 5.3.2010

JOTKUT - Joensuun Otakut on Pohjois-Karjalassa toimiva yhdistys, joka toimii Japanilaisen animaation ja sarjakuvan harrastajien kohtauspaikkana.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Jotkut / Aktiivit

Avatar
Tiuke
Viestit: 6
Liittynyt: Ke Elo 13, 2008 00:09
Paikkakunta: Laukaa

Re: Jotkujen naitteri 5.3.2010

Viesti Kirjoittaja Tiuke » Su Maalis 07, 2010 01:01

Haluaisin vastaisen varalle antaa pienoisen huomautuksen. Laittakaa vastedes ovelle jonkisorttinen lappunen missä on jonkin sisällä olevan järjestäjän puhelinnumero. Kävin itse kymmenen aikoin (iltavuorosta päästyäni) rynkyttämässä ovea ja sellaisen noin 10 minuutin kolkuttelun jälkeen päätin lähteä kotiin nukkumaan... Vastedes olisi kiva päästä sisällekin asti vaikka sattuisikin olemaan taas töitä niin etten pääse aikaisemmin paikalle...

Avatar
KharnTheB
Viestit: 22
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2004 20:12
Paikkakunta: Joensuu

Re: Jotkujen naitteri 5.3.2010

Viesti Kirjoittaja KharnTheB » Ma Maalis 08, 2010 16:05

Naitteri sujui oikein hyvin. Suunnitellut ohjelmat toteutuivat, aikataulussa pääosin pysyttiin, väkeä kävi ihan hyvä määrä, mitään häiriöitä ei tapahtunut, yleinen tunnelma oli mukava, norssi pysyi siistinä ja loppusiivous oli lyhyehkö. Muutamia erityishuomioita:

-Konsoli-, lauta- ja korttipelit: Nämä ohjelmat vetivät oikeinhyvin väkeä ja olivat hyvin järjestettyjä/ohjattuja. Jopa siinä määrin, että...

-Auditorio: ... ne vetivät kaiken väen pois auditoriosta, jossa periaateessa olisi pitänyt olla varsinaisen pääohjelman. Tämä trendi vähän syö seuran alkuperäistä tarkoitusta toimia anime- ja mangaseurana. Pitääpi keksiä joku systeemi seuraaviin naittereihin, jolla auditorion ohjelmasta saisi vähän houkuttelevampaa osallistujille.

Kiitokset kaikille kävijöille ja etenkin ohjelmanjärjestäjille ja muille aktiiveille.

Avatar
Pluie
Viestit: 269
Liittynyt: Ti Touko 03, 2005 21:56
Paikkakunta: Tampere

Re: Jotkujen naitteri 5.3.2010

Viesti Kirjoittaja Pluie » Ma Maalis 08, 2010 16:44

Juu no aika usein porukka tulee vain hengaamaan naittereihin joten se animen katselu jää vähemmälle. Tosin saattaa olla että meillä on ollut sarjoja jotka ei oikein kiinnosta suurta osaa tai osa on jo nähty (kotona). Jos ihmisillä on jotain hyviä naitterisarjoja tai -elokuvia, ilmiantakaa ne! :)

Mitä tämän naitterin ohjelmista niin päädyin ainakin itse katsomaan live actionit. Huomautettavaa olis seuraavaan kertaan että please jos ei katsota koko sarjaa, voitaisiinko edes näyttää jaksot järjestyksessä eikä vähän sieltä täältä. Minusta esim tuo GTO:n jaksot 1,2,6 oli ehkä hieman käsittämätöntä koska ei siinä jaksossa 6 tapahtunut mitään erikoisempaa miksi se olisi pitänyt näyttää eikä jakso 3. Varsinkin jos joku haluaa katsoa koko sarjan niin on hieman tyhmää näyttää sekalaisia jaksoja... Oli pieni wtf olo kun jaksossa 2 jäätiin heppuun joka oli hyppäämässä katolta alas ja sitten seuraavassa jaksossa oltiinkin jo jossain ihan muualla.

Mutta joo, ihan jees naitteri oli taas tälläkin kertaa, kiitokset jälleen kaikille järjestäjille. Jos olis vaan ollu edellisenä yönä paremmat kuin 5h yöunet...

Avatar
Silver_Angel
Viestit: 36
Liittynyt: Ti Maalis 25, 2008 18:04
Paikkakunta: Joensuu

Re: Jotkujen naitteri 5.3.2010

Viesti Kirjoittaja Silver_Angel » To Maalis 25, 2010 22:37

vielä sellasta häiriköin täällä, onko mahollisuutta saada naitterista tänne kuvia nähtäväksi~~ 8/
GET GLOMPED!!! Or get a life...

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jotkut - Joensuun Otakut”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa