Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

JOTKUT - Joensuun Otakut on Pohjois-Karjalassa toimiva yhdistys, joka toimii Japanilaisen animaation ja sarjakuvan harrastajien kohtauspaikkana.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Jotkut / Aktiivit

Avatar
Huudel
Viestit: 13
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 16:18
Paikkakunta: Joensuu

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja Huudel » Ma Loka 12, 2009 19:20

Jospa minäkin avaan sanaisen arkkuni.

Ohjelma oli oikein viihdyttävää. Erikoiskiitos sedille, kun annoitte nöyryyttää itseänne meidän muiden huviksi. Oikein urheita olitte. Kiitokset myös diskosta; pieni tanssahtelu teki hyvää. Ja tanssista puheen ollen, MyuPron esitys oli jälleen komeaa katseltavaa. Hyvä tytöt! :)

Smash Brosin pelaaminen oli oikein hauskaa. Toivoisinkin, että konsolipelejä olisi jatkossa vähän enemmän. Niitä kyllä tuodaan, mutta useimmat niistä jäävät pelaamatta. ._.

Mutta joo, naitteri oli kaiken kaikkiaan miellyttävä kokemus. :D

Avatar
Silver_Angel
Viestit: 36
Liittynyt: Ti Maalis 25, 2008 18:04
Paikkakunta: Joensuu

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja Silver_Angel » Ma Loka 12, 2009 20:08

öri öri, haluis jo nähä naitteri kuvia, et minkälaiselta pälliltä näytin~
GET GLOMPED!!! Or get a life...

Avatar
KharnTheB
Viestit: 22
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2004 20:12
Paikkakunta: Joensuu

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja KharnTheB » Ti Loka 13, 2009 15:14

Joo-o, naitteri ei lopulta kaatunutkaan omaan mahdottomuuteensa, vaan onnistui oikein hyvin. Suunnitellut ohjelmat pääosin toteutuivat, saivat osakseen suosiota, eikä aikataulustakaan luistettu kovin paljoa. Muutamia huomioita:

1.Äksöni: Naitterissa riitti tekemistä ja säätämistä ohjelman kanssa. En muista olleeni näin kiireinen sitten KiireCon 06:n. Tämä oli hyvä, tylsää ei tullut missään välissä.

2.Pelit: Tässä naitterissa yritettiin uutta kahden luokan kokeilua. Olin kuitenkin katsovinani, että luokat eivät vetäneet niin kovin hyvin väkeä. Tästä käy varmaan ainakin osittain syyttäminen teknisiä ongelmia. Lisäksi pitäisi varmaan lainata karaokeluokasta ideaa ja tehdä peliluokkiin listat pelattavista peleistä. Toisaalta aulan lautapelit näyttivät nauttivan oikein suurta suosiota.

3.Animu: Ilmeisesti kovin moni ei viihtynyt salin puolella animun pyöriessä. Tähän kaipaisin kommentteja, oliko vika animussa vai oliko naitterissa vaan niin paljon muuta tekemistä?

4.Väki ja tunnelma: Väkeä oli paikalla reilusti ja tunnelma oli hyvä. Etenkin oli hienoa nähdä että kävijät olivat suhtautuneet puolivakavasti pukukoodiin ja teemaan. Juhlan henki oli läsnä koko naitterin ajan. Eiköhän tosiaan tehdä tämä tuplasti isompana vuonna 2014.

Otin naitterista muutamia löytötavaroita, niitä saa kysellä tuntomerkkejä/lahjuksia vastaan.

Lisäksi erityiskiitokset kaikille naitterissa käyneille, supererityiskiitokset kaikille säätämiseen osallistuneille, hypererityiskiitokset kauempaa tulleille naitterivieraille, ultraerityiskiitokset kaikille loppusiivoukseen osallistuneille ja megaerityiskiitokset kaikille jotka jaksoivat kuunnella juhlapuheen loppuun.

Avatar
Compiler
Viestit: 13
Liittynyt: Su Elo 23, 2009 19:09
Paikkakunta: Mikkeli

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja Compiler » Ti Loka 13, 2009 21:51

Jooh, oli kyllä hienoa päästä MAMY:n noviisina ottamaan osaa näinkin mahtavaan tapahtumaan. Ja tuota... en voi oikein verrata tätä mihinkään aiempiin naittereihin, kun en ole tätä ennemmin oikeastaan tälläisissä ollutkaan. :shock:

Ohjelma oli viihdyttävää ja eri luokissa olevia pelejä oli hauska pelata silloin kun ei ollut häröilemässä muualla. Ja lopuksi oli kyllä mukava katsoa LAIN:ia nollat taulussa. En kyllä mitään moitittavaa keksikkään. No joo, se gundam palapeli olisi kyllä ollut hienoa saada kasaan. :P Kiitoksia vain järjestäjille kaikin puolin onnistuneista iltamista!

Avatar
paopulove
Viestit: 7
Liittynyt: To Maalis 20, 2008 15:00
Paikkakunta: 1.Joensuu// 2. Liperi

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja paopulove » Ke Loka 14, 2009 19:39

Kiitokseni kaikille naitteria järkänneille, tätä mahtavaa oli jouduttu koko kesä odottamaan.
Kivaa oli, kuten aina naittereissa :)
Kiitos mikkeliläiset kun olitte paikalla, kiva oli nähdä uusia naamoja välillä.

Naitteri oli kaikin puolin toimiva, ohjelmat eivät toistaneet itseään ja, ...no olen edelleen aika sanaton...

Kuvia miulla on naitterista 390 ja kyllä mie niitä tänne laitan kunhan vaan ehdin, ja kun ei ole teknisiä esteitä...

:) KIITOS SEDILLE JA IRON SETÄÄ JÄRKÄNNEILLE! :)

Avatar
Leonhart
Viestit: 149
Liittynyt: Ti Tammi 16, 2007 02:13
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja Leonhart » Ke Loka 14, 2009 20:38

Kas niin, voisinhan minäkin postata tänne jotain, kun kerran ihan full fledged -jäsen näin naitterin myötä minusta myös tuli.

Eli siis, elämäni ensimmäinen animehörhöilyyn liittyvä allnighter, oli siis ihka uusi kokemus meikäpojalle.
Tunnelma oli oikein ystävällinen, ja pääsin nyt ensimmäistä kertaa tutustumaan hieman paremmin Jotkujen porukoihinkin.
Ohjelmaa riitti kyllä ihan kivasti, joskin omalta osaltani meno jäi hieman hengailutasolle :) Kyllä sitä tuli hitusen Guitar Heroa rämpyteltyä ja karaokehuoneessa nuottia hivottua läheltä, muttei ihan kohdalta.

Eli hyvä mieli jäi miullekin, yritän vastedes olla hieman aktiivisemmin mukana Jotkujen arkimeiningeissäkin, ne kun vain sattuvat olemaan torstaisin, jolloin yliopisto järkkää kaiken menonsa :/

Mutta Dante kiittää, kuittaa ja kumartaa! :mrgreen:
Visual Gay's FFFight Champion 2009
Visual Gay's FFFight Champion 2010
Kotisivuni: Renzokuken Cosplay
Cosplay.com-profiilini: Cosplay.com

I don't want to write just to have some critics analysing my work.
-I just want to tell people stories.

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja Rianka » Ke Loka 21, 2009 12:16

Noniih, ehkä minunkin on aika tässä vähän kertoa mielipiteitäni tuosta 5-vuotisten onnistumisesta. So, here we go.
Raiski kirjoitti: Jos tahdot jotain tehtävän kunnolla, tee se itse. Minun vaivalla vääntämäni soundtrack meni vähän poskelleen, vaikka olisihan se pitänyt tajuta kun toisella on enemmän säätöä kuin minulla. Ehkäpä sitä voi kuitenkin uusiokäyttää jossakin myöhemmin? :(
Minusta soundtrack oli kyllä hyvä idea, eikä se fakta haitannut ettei se kuulunutkaan aivan joka paikkaan. Mahtavaa minusta oli koko musiikkihomma ja tottakai tätä ideaa voidaan käyttää myös uudemmankin kerran seuraavan juhlan merkeissä. ; ) Ainakin mitä huomasin niin kyllä musiikin tanssissa valssiakin tanssittiin, joten ei se soundtrack ihan poskelleen voinut mennä.
KharnTheB kirjoitti: 1.Äksöni: Naitterissa riitti tekemistä ja säätämistä ohjelman kanssa. En muista olleeni näin kiireinen sitten KiireCon 06:n. Tämä oli hyvä, tylsää ei tullut missään välissä.
4.Väki ja tunnelma: Väkeä oli paikalla reilusti ja tunnelma oli hyvä. Etenkin oli hienoa nähdä että kävijät olivat suhtautuneet puolivakavasti pukukoodiin ja teemaan. Juhlan henki oli läsnä koko naitterin ajan. Eiköhän tosiaan tehdä tämä tuplasti isompana vuonna 2014.
KYLLÄ, aivan samaa mieltä. Pakko se on ääneen sanoa, välillä sitä (ainakin allekirjoittaneelle) tuli semmoinen olo, että perhana tämähän on kuin oikeassa conissa olisi. (Osaako rahastonhoitajamme kertoa paljon meitä muten oli paikalla? Kuulin jossain vaiheessa iltaa, että meitä oli 65, pitääkö tämä paikkansa? o_O)

Pukukoodi oltiin huomioitu hienosti ja tämän onnistuminen ainakin oli minusta mahtava juttu. Pelkäsimme nimittäin hallituksen kanssa lähtevätkö ihmiset tähän "pukuiluun" mukaan, sillä kuten kaikki tietävät: sillon kun asia on "pakollista" tehdä, niin eihän sitä kukaan halua missään nimessä tehdä. Mutta toisin kävi, en kyllä muista nähneeni näin paljon pukuilijoita/cosplayaajia jotkujen tapahtumissa...sitten koskaan! HIENOA IHMISET! *taputusta* Mieltäni ainakin lämmitti eräs herrasmiescossaaja (köhköhköhENGLANTIköh), sillä pieni fanipoika sisälläni kuoli onnesta, kun sain halata mokomaa ihanaa otusta. Kiitos siitä~~ >3<
KharnTheB kirjoitti:2.Pelit: Tässä naitterissa yritettiin uutta kahden luokan kokeilua. Olin kuitenkin katsovinani, että luokat eivät vetäneet niin kovin hyvin väkeä. Tästä käy varmaan ainakin osittain syyttäminen teknisiä ongelmia. Lisäksi pitäisi varmaan lainata karaokeluokasta ideaa ja tehdä peliluokkiin listat pelattavista peleistä. Toisaalta aulan lautapelit näyttivät nauttivan oikein suurta suosiota.
Konsoliluokasta ja peleistä sen verran, että sen mitä itse niissä pyörähdin niin aina oli siellä joku ihminen pelaamassa ja ainakin retrokonsoleita kiiteltiin kovasti. Mieleeni sitten tuli, että jonkin pelipäivän voisi pyhittää torstaisissa tapaamisissa näiden pelien pelaamiselle esimerkiksi tuomalla videotykillä pyörineen tappelupelin ihmisten pelattavaksi.

Pelilistat olisivat kenties hyvä idea, mutta mieleeni ainakin tuli sellainen ajatus, että ensi kerralla voitaisiin panostaa aiheeseen liittyviin peleihin tai kokeilla jotain täysin uutta. Esimerkiksi Guitar Hero on ollut jo niin monessa naitterissa, joten mielestäni sen voisi syrjäyttää jollain muulla pelillä mm.Donkey Kongalla. (..jota muuten kyseltii naitterin aikana) Ja lisäksi, nyt kun suomestakin saa animepelejä paljon (Bleach mättöpeli Wii:lle, Naruto mättöpelit, Dragonball pelit ja ties sun mitä muuta), niin otetaan näitä ihmeessä mukaan seuraavaan naitteriin. Testataan hommaa niin, jos ei toimi niin yritetään jotain muuta.
KharnTheB kirjoitti:3.Animu: Ilmeisesti kovin moni ei viihtynyt salin puolella animun pyöriessä. Tähän kaipaisin kommentteja, oliko vika animussa vai oliko naitterissa vaan niin paljon muuta tekemistä?
Animesta sen verran, että olen jo pitkään havainnut kehitystä siihen suuntaan, että harvemmin enää naittereissa katsotaan sitä. Tässä tullaankin kohta siihen kysymykseen, että kannattaako meidän nähdä enää vaivaa naittereissa animen hankkimiseen, jos sitä ei kukaan katso? Ja jos vika tosiaan on itse animessa, niin toivottaisiin tästä toiveita, että MITÄ te armaat jäsenet haluaisitte katsoa sillä sitä mitä te haluatte - sitä me yritämme myöskin saada. (Hallitus ei pistä teitä katsomaan vain sitä mitä he haluavat)

Mutta mikäli homma jatkuu samantyylisenä, niin pitäisikö meidän sitten pudottaa koko anime kokonaan pois? Pyhittää auditoria vain saliohjelmalle koko ajaksi ja pitää yksi naitteri ns. "pelipäivän" tapaisena? Keskustelua aiheesta, pyydän.

Yleisesti tekemistä oli, menemistä oli, mutta välillä sitä istuttiin ja lauleskeltiin pelkästään nuotiolauluja. Myös yöllinen "äiti, äiti, mitä meillä on ruokana?" draamanäytelmä oli hienoa katsottavaa, oikein mahtavaa oli nähdä mokomia roolisuorituksia. Ja armas Elias X, tuo jatkossakin kitarasi mukaan naittereihin sillä ballaadisi olivat aivan mahtavaa kuunneltavaa. x3 Saanen sanoa, että naitteri OLI MAHTAVA ja TÄTÄ LISÄÄ jatkossakin.

Mamylaisia oli muuten myös oikein mukava nähdä naitterissa pitkästä aikaa ja toivottavasti te myös viihdyitte siellä. Tervetuloa ihmeessä uudemmankin kerran paikalle. <3


KIITOKSIA:

* KAHVITUSPORUKKA (Kriisi, Niko, Henna)
- Kiitos maittavista kakuista ja kahveista, ilman etenkin Kriisin panostusta ei oltaisi voitu mitenkään toteuttaa kakkujen tekoa kaikille.

* KORISTETIIMI
- Teitte järjettömän hyvää työtä koristelun kanssa ja teidän ansiosta saatiin norssia oikein juhlavan näköiseksi. <3

* OHJELMANJÄRJESTÄJÄT
- Kuten tiedätte, ohjelmaahan naitterissa oli ja siihen oli panostettu. Hienoa oli seurata Ironsetien toteutumista käytännössä, mutta kyllä Late night with Sedät todisti, että panostus kannattaa. (Ne jotka eivät siis tiedä vielä, se polkuauto mitä käytettiin ohjelmassa oli tehty vartavasten ihan ohjelmaa varten.)

* APULAISET
- Te kaikki pienet pallot, jotka autoitte etenkin minua kaikessa mahdollisessa, etenkin Henulle (karaokelistojen tulostamisesta) sekä myös kaikille, ketkä jäivät aamulla siivoamaan norssia.

* JOTKUT
- Lopuksi ihan kiitos kaikille Jotkuille kuluneesta 5-vuodesta! On ollut aivan mahtavaa ja toivottavasti jatkossakin saamme aikaiseksi tapahtumia/naittereita/yms toimintaa, joissa on mukava olla ja tekemistä riittää. Erityiskiitos kaikille säätäjille vuosien varrella, sillä seura tarvitsee kyseisiä ihmisiä toimiakseen nyt ja jatkossakin.

JA SITTEN PAHOITTELUT

- siitä ettei duppinäyttely 2 toteutunut alustavista suunnitelmista huolimatta. Ensi kerralla lupaan ryhdistäytyä ja toteuttaa mokoman.
- Ja siitä, että UNOHDIN kamerani enkä voi osaltani jakaa naitteriin liittyviä kuvia yhtään. Ja kyllä se ketutti, uskokaa pois.

Cosplayvastaava kiittää ja kuittaa, hilirimpsis~
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
Pluie
Viestit: 269
Liittynyt: Ti Touko 03, 2005 21:56
Paikkakunta: Tampere

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja Pluie » Pe Loka 23, 2009 03:10

Jotkujen 5v naitterin piirustuskisa saatiin vihdoin päätökseen ja voittajaksi suoriutui Lisa S. MAMY:stä pokefurri teoksellaan ;) Palkintona oli tällä kertaa Jotkujen ensimmäistä ryhmäcosplayta muistellen Genshikenistä tutun spin-off sarjan Kujibiki Unbalancen randomfiguboksi. Onnittelut voittajalle, työ ja palkinto lähti kaverin mukana.
Kiitokset myös kaikille piirustuskisaan & taidenurkkaan osallistujille! Toivottavasti vaan saataisiin seuraavalla kerralla lisää osallistujia, oli osallistujamäärä hieman ropissut sitten alkuajoista vaikka jäsenmäärä onkin kasvanut. Rohkeasti vaan ensi kerralla mukaan :)


Jos muuten naitterista kommentoisi niin mukavat tunnelmat jäivät jälleen, naitterit vaan paranee vuosi vuodelta. Oli etenkin mukavaa nähdä naapuriseurojen vierailevia jäseniä. Kakkutarjoilu onnistui hyvin, kiitokset siitä Kriisille & Kriisin pikku apulaisille :) Mitä ohjelmistoon tulee niin ohjelmaa oli sopivasti, tällä kertaa anime sarjat & leffat eivät oikein osuneet kohdalle niin tuli hengailtua ihan muualla. Kyllä sitä tulisi enemmän katsottua jos olisi sopivia sarjoja. (Willan ehdottamaa sarjaa kun ei sitten otettukaan ohjelmalistalle...)

Niin ja tulihan sitä taas jumitettua "lautapelaileen". Unohdin tosin taas tuoda omia pelejä, pitää korjata ensi kerralla.

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja Rianka » Pe Loka 23, 2009 10:26

Pluie kirjoitti:Jotkujen 5v naitterin piirustuskisa saatiin vihdoin päätökseen ja voittajaksi suoriutui Lisa S. MAMY:stä pokefurri teoksellaan ;)
Hei Pluie, olisiko mahdollista saada näytille näitä piirrustuskisan kuvia jollain tapaa? Viitsisitkö skannailla niitä vaikka ja linkittää vaikka photobucketin kautta tänne? ._. Tässä muuten lupaamani kuvat Ironsedissä ja Pokémonkisassa jaetuist diplomeista:

Pokémondiplomi
Setädiplomi

..ja kuvia yleisesti naitterista odotellaan edelleen. . _ .
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
paopulove
Viestit: 7
Liittynyt: To Maalis 20, 2008 15:00
Paikkakunta: 1.Joensuu// 2. Liperi

NAITTERI KUVIA

Viesti Kirjoittaja paopulove » Ti Loka 27, 2009 01:06

No niin, tässä tulevat kauan odotetut NAITTERI KUVAT.
Niitä on enemmänkin kuin nuo 50, mutta jos niitä haluaa nähdä/ omaksi , niin laittakaa viestii/ nykikää hihasta..
Toivottavasti kelpaavat :)


http://s249.photobucket.com/albums/gg22 ... erit%205v/

Avatar
Flarona
Viestit: 21
Liittynyt: Pe Huhti 27, 2007 17:37
Paikkakunta: Parikkala/Joensuu

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja Flarona » Pe Loka 30, 2009 15:32

Tulin sen verran myöhässä, etten nähnyt lainkaan avajaisia enkä Jotkujen historia -ohjelmanumeroa. Aika heikoksi jäi siis ohjelmapuoli minun osaltani. :/

Kakku oli hyvää, ja sitä tulikin parin ihmisen edestä popsittua. (Riittikö sitä varmasti tarpeeksi kaikille? ^_^;) Sinne pöydän ääreenkin kuului, että jotain musiikkia Ouranista yms. kuului. :3

Animeohjelma taisi laahata vähän perässä. Jostain syystä Auringon prinssi Hols oli vasta aluillaan, kun tulimme hyvissä ajoin Lainia katsomaan. Ensimmäisen lopputunnuksen jälkeen yleisö ehti tuijottaa DVD-levyn valikkoa monta, monta minuuttia, kunnes uskalsin potkia (niin, potkia) keskikäytävällä nukkuvan Mitron vaihtamaan jakson kysymään muilta, miten jakso vaihdetaan. Muutaman kerran jälkeen potkiminen kävi niin ahdistavaksi, että opettelin itse painamaan oikeasta kohdasta, ja loppuajasta joku vähemmän random tyyppi tuli aina tekemään sen. Kiitos hänelle.

Ei ollut antoisin naitteri tähän mennessä, mutta se taisi johtua yksinkertaisesti siitä, että minulla oli seuraa (ensimmäistä kertaa ikinä).

Kämpille päästyäni päätin kääntää go-lautani käyttöohjeet muidenkin luettavaksi, sillä näin yhden parin vääntävän puolikkaita väkisin yhteen. :x
(Mutta oli tosiaan kiva nähdä, että joku jopa pelasi sillä. n_n')
A, nandemo nai.

Avatar
Pluie
Viestit: 269
Liittynyt: Ti Touko 03, 2005 21:56
Paikkakunta: Tampere

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja Pluie » Ma Marras 09, 2009 04:08

Rianka kirjoitti:Hei Pluie, olisiko mahdollista saada näytille näitä piirrustuskisan kuvia jollain tapaa?
Niin sori unohdin vastailla kun kiireessä viimeksi katson foorumin. Aikomuksenani oli kyllä kuvata kaikki työt mutta jotenkin onnistuin unohtamaan sen, että jos jollain on niistä kuvia olisi kiva jos viitsisitte laittaa nettiin tai lähetellä vaikka sähköpostilla :)

Avatar
kyokugaisha
Viestit: 545
Liittynyt: Ti Huhti 08, 2008 12:32
Paikkakunta: Joensuu~Mikkeli

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja kyokugaisha » Ti Joulu 15, 2009 16:15

olen varmaan auttamattomasti myöhässä :3
mutta.. tällaista siis postailin tuonne MAMY:n foorumin puolelle aiemmin..
kyokugaisha kirjoitti:okei, eli kommentoinpa sitten hieman
Jotkujen 5-vuotisnaitteria~

Hienosti oli ihmisiä tullut MAMY:stäkin paikalle, ottaen huomioon matkat ja kustannukset, kiitos siis Maxille ja kumppaneille! Ylpeä olin teistä kaikista enkä joutunut mamylaisia häpeämään (ainakaan kovin paljoa ;3)... mitä nyt ehkä jotkulaisia välillä hämmästytti / riemastutti mamylaisten hilpeänmuikea häröpalloilu ^^

Spoiler: näin kommunistiruokien äärellä, suklaan parissa:
"Mmm.. TOBLERONEA."
*heilutellaan suklaata nean nenän edessä*
"Tiedätkö, nyt tekisi kyllä hirveästi mieli ... TOBLERONEA."
"Joo!"
*ylenmääräistä maiskuttelua*
= jonkun kidutusta? ei suinkaan :3

Naitteri alkoi edustavasti hienoilla juhlapuheilla ja kuvakokoelmilla Jotkujen historiasta, ja tilat tietotekniikoineen tekivät vaikutuksen... Mutta! Jotkutkin pitivät ennen majaansa kerhotaloilla; ei ollut auditorioita eikä teknisiä vempeleitä, piti kiviä nostella ja puita pestä... :3 Ehkä MAMY:kin joku päivä vielä (ehkä sitten omissa 5-vuotisjuhlissamme?) saavuttaa saman~ Ja meille tulee kyllä varmasti aivan yhtä hieno kuvakollaasi! ^^

Ohjelmatarjonta oli hyvin suunniteltua, lähes conimaista: oli paneeleja, animenäytöksiä ja huumoriakin. Niinhän siinä lopulta sitten kävikin - aivan kuten coneissa - että ei millään ehtinyt kaikkeen mitä haluaisi tehdä. Itse ainakin oli kivaa viettää aikaa ihan mamylaisten seurassa kun nyt teitä jälleen viimein näki pitkästä aikaa... olisimme tosin ehkä voineet ihan hieman enemmän ottaa kontaktia muihinkin jotkulaisiin - vietimme suurimman osan aikaa aika lailla samassa kasassa, kuten mamylaisten laumaluonteeseen kuuluu :3 No, jääpähän jotain tavoiteltavaa ensi naitteriin~

Parhaimpia hetkiä omalta osaltani Jotkujen 5-vuotisnaitterissa olivat:

- naitterissa olleiden mamylaisten ikuistaminen piirustukseen, jonka loin impromptu naitterin piirrustuskisaa varten (aiheena "gaala", tulossa näkyville foorumille kun saan takaisin~)
- 22 pizzan noutaminen naitteriin, etenkin pizzerian muiden asiakkaiden ilmeet niitä haettaessa (ja kyllä, autoni Borat tulee tuoksumaan pizzalta seuraavat 12 kk)
- Mitron (Jotkut) ilme kun kävelin sisään animepelin asussa, kaula tekoveressä ja kantaen 2 metristä bofferia
- "En mä ole MAMY:n puheenjohtaja. Toi se on." *puheenjohtajan innocent osoitus viattomaan kanssaihmiseen*
- IronSedät: go go Max~

Kaiken kaikkiaan: hauskaa oli, ja toivottavasti otetaan uusiksi myös joskus! Lisää mamylaisia mukaan vaan~
ja nyt pääsenkin sitten tänne vähän lisää höpisemään:

anime: se ei tosiaan kauheasti naitterissa napannut... (itse olin katsonut lainin juuri taas läpi :3) ehkä tarjonnassa oli faultia?
pelihuoneet: niissä oli aina täyttä kun katselin sisälle, enkä uskaltanut mennä edemmäs ;___;
taustamusiikki: ..sitä..oli? *kuuro* mielellään olisi kuunnellut :3

meno oli muistaakseni naitterissa ihan hyvää, kakkua riitti ja tosin välillä oli väsy ja runsaudenpulasta(?) johtuva tekemisen puute : D oma syy tosin~
tosiaan, mamylaiset olisivat voineet tutustua jotkuihin enemmänkin, mutta myö ollaan vähän tällaisia pieniä kivenalaisia häröpalloja :3 me rohkaistumme joskus vielä ja kutsumme teidät taas vierailulle tutustumaan lisää ^^

pientä kritiikkiä saa miulta vain niiden ilmapallojen poksauttelu... TT_________TT *fo-bi-a*
pistän sen oman piirustuskisan työni tuonne MAMY:n puolelle, kun saan skannerini tähän ulottuvuuteen ja samalle taajuudelle kanssani.. pistän siitä linkin myös tänne silloin kun se tapahtuu :3

pake kiittää ja kuittaa~
~Mimiconin pääjärjestäjä, MAMY ry:n ikisäätäjä

Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Jotkut - Joensuun Otakut”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa