Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

JOTKUT - Joensuun Otakut on Pohjois-Karjalassa toimiva yhdistys, joka toimii Japanilaisen animaation ja sarjakuvan harrastajien kohtauspaikkana.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Jotkut / Aktiivit

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja Rianka » To Syys 10, 2009 18:11

Jotkujen 5-vuotisnaitteri järjestetään normaalikoulun lukiolla eli Norssilla (os.Tulliportinkatu 1) 9-10 lokakuuta. Tämä juhlallinen naitteri alkaa perjantaina klo:17.00 ja kestää aina lauantai aamuun (klo:8.00) asti.

Teemana tällä kertaa naitterissa on Gaala ja ensimmäistä kertaa Jotkujen historian aikana naitteriin on pukupakko. Tällä tarkoitetaan sitä, että naitteriin pääsyyn edellytetään osallistujilta jokin juhlapuku tai cosplaypuku, mutta ei huolta – smokeissa ja mekoissa ei tarvitse koko yötä hillua, sillä tämä pukupakko päättyy keskiyön aikaan. Koska seura tosiaan täyttää pyöreitä vuosia, toivomme myös osallistujia huomiomaan tätä hienoa hetkeä pukeutumisessaan, kiitos. <3 (ottakaa huomioon, että juhlavaan pukeutumiseen ei välttämättä tarvita paljoa, sillä vain hieman "juhlallisemmat" vaatteetkin riittävät)

Tapahtuma on edelleenkin tarkoitettu vain Joensuun Otakuiden jäsenille ja pääsymaksu tapahtumaan tulee olemaan 2 euroa/henki. Huomioikaa, että teidän on täytynyt maksaa tämän vuoden jäsenmaksu voidaksenne osallistua naitteriin, mutta jäsenmaksun voi maksaa itse paikan päällä. Alle 15-vuotiaiden Jotkulaisten tulee tuoda mukanaan lupalomake osallistuakseen tapahtumaan, lomake löytyy TÄÄLTÄ. Lomake luovutetaan rahastonhoitajalle sisäänpääsymaksun yhteydessä.

ANIMEA/MUUTA KATSOTTAVAA:

* Porco Rosso
* Macross
* The Little Norse Prince
* Wild Cardz
* Serial Experiments Lain

MUU OHJELMA:
(päivitetään täydelliseen muotoonsa tulevien viikkojen aikana)
* Avajaiset
* Jotkut ennen, tässä ja nyt – muistoja vuosien varrelta
* Karaoke
* Tanssipelejä
* Piirrustuslakana
* Disco
* Pelikonsoleita --> Tuokaa mukananne YHTEISpelejä, yksittäinpelattavien pelien tuonti on KIELLETTY.
* Lautapelien pelaamista
* Piirrustuskilpailu (info seuraa myöhemmin)
* Iron setä *
* Pokémon tietovisa *
* Late night with Sedät

* = Ohjelmakuvaus tämän viestin lopussa.

HUOM! Halukkaita ohjelmiston järjestäjiä etsitään aina, ilmoittautukoot halukkaat ihmiset rohkeasti tähän topiciin.

Tuokaa paikan päälle myös ruokaa ja juomaa yleiseen jakeluun nyyttäri-periaatteella, jotta nälkäiset otakut eivät vallan kuukahda kesken kaiken naitteria. Jos leivotte paikalle jotain, liittäkää leivonnaistenne mukaan lista, jossa mainitsette kaikki leivoksissanne käytetyt raaka-aineet, koska emmehän me halua aiheuttaa kenellekään mitään allergista reaktiota. IIllan aikana kyllä järjestetään myös tuttuun tapaan pitsatilaus, joten siihen kannattaa varata hieman rahaa mukaan mikäli tuota italian herkkua itselleen haluaa.

Kuten aikaisemmillakaan kerroilla, paikalle ei saa tuoda minkäänlaisia teräaseita (edes tylsiä harjoitusmiekkoja), alkoholia sekä päihteitä. Mikäli näitä ilmenee, poistamme kyseisen ihmisen paikalta. Paikalle saa tuoda kameroita, mutta sisätiloissa salamalla kuvien ottaminen on KIELLETTY.

DUPPINÄYTTELY

PERUTTU

IRON SETÄ
Kilpailu kolmen sedän välillä, jossa testataan setien muuntautumiskykyä, älyä, fyysistä kuntoa, luovuutta jne. Lopussa pientä muuntautumisleikkiä. Laskekaamme pisteet ja katsomme kuka on Setä 2009!

POKÉMON TIETOVISA
Kenestä tulee Pokémon-tietoisuuden Mestari? Kaikki halukkaat voivat ottaa haasteen vastaan vastaamalla kahteenkymmeneen tiukkaan Pokémon-aiheiseen kysymykseen. Luvassa myös mielenkiintoisia palkintoja eniten pisteitä keränneille.

SHMUP TURNAUS
Kuka on kovin takomaan pisteitä Japanilaisissa arcaderäiskinnöissä, joissa on enemmän luoteja ilmassa kuin toisessa maailmansodassa. Voittajalle figuuripalkinto.
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
Kakusenai_namida
Viestit: 140
Liittynyt: Ti Helmi 03, 2004 14:12
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja Kakusenai_namida » To Syys 10, 2009 23:55

Koskeeko pukupakko henkilöä, joka on muuttanut Joensuuhun tuomatta mitään juhlallisempia asusteita mukanaan eikä aikaa/rahaa (köyhiä opiskelijoita oomme kaikki ;_;) cossiasun tekemiseen? Voidaanko tässä tilanteessa joustaa?
FABULOUS~

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja Rianka » Pe Syys 11, 2009 13:22

Kakusenai_namida kirjoitti:Koskeeko pukupakko henkilöä, joka on muuttanut Joensuuhun tuomatta mitään juhlallisempia asusteita mukanaan eikä aikaa/rahaa (köyhiä opiskelijoita oomme kaikki ;_;) cossiasun tekemiseen? Voidaanko tässä tilanteessa joustaa?
Huomatkaa, että tämä "pukupakko" tosiaan on vain raamillinen ja täksi juhlapuvuksi luokittelemme vähän siistimmätkin vaatteet. Esimerkiksi kauluspaita +kravaatti (tai vaikka nauhasta tehty rusetti) +puhtaat housut kombinaatio toimii vallan mainiosti. :) Siis emme oletakkaan, että kaikki ilmestyvät paikalle kermakakku-unelmissa tai smokeissa, mutta toivomme mahdollisemman monelta teeman huomioimista, edes jollain lailla.

Ja TOTTAKAI, naitteriin toki saa osallistua mikäli tilanne on tämäntyylinen, emme me nyt rupea ovelta pois käännyttämään ihmisiä, jos heillä nyt ei satu olemaan "teemanmukaista vaatetusta päällänsä".
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
AM
Viestit: 436
Liittynyt: Ke Tammi 21, 2004 11:25
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja AM » Pe Syys 11, 2009 15:15

Rianka kirjoitti:Ja TOTTAKAI, naitteriin toki saa osallistua mikäli tilanne on tämäntyylinen, emme me nyt rupea ovelta pois käännyttämään ihmisiä, jos heillä nyt ei satu olemaan "teemanmukaista vaatetusta päällänsä".
Ei pidä myöskään unohtaa, että T-paita + farkut on ihan rehti InitialD cossi...

P.S. päivitin lomakkeen ajantasalle.
Antti Myller - Joensuun Otakuiden rahastonhoitaja, tekniikka- ja jäsenvastaava - Kawaconin talousvastaava.
MyAnimelist, figut & last.fm.

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja Rianka » Ma Syys 14, 2009 11:27

AM kirjoitti: Ei pidä myöskään unohtaa, että T-paita + farkut on ihan rehti InitialD cossi...
Oooo-on kyllä, mutta toivoisimme kuitenkin tällä kertaa vähemmän InitialD cosseja, vaikka ne niin mukavia olisivatkin. :)
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
Liliel
Viestit: 110
Liittynyt: La Syys 30, 2006 10:11
Paikkakunta: Varkaus

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja Liliel » Ma Syys 14, 2009 17:28

Entäs mites lolityylien kanssa? Lienee hyväksyttyä tulla paikalle esim. kodonassa?

Avatar
Rianka
Viestit: 228
Liittynyt: Ti Touko 25, 2004 09:08
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja Rianka » Ti Syys 15, 2009 12:43

Liliel kirjoitti:Entäs mites lolityylien kanssa? Lienee hyväksyttyä tulla paikalle esim. kodonassa?
Tottakai hyväksymme myös kaikki japanilaisen katumuodin genret pukeutumisen suhteen. Pukeutumispakkomme on nimittäin hyvin suuntaa antava. :3
Jotkut osaa, Jotkut taas ei

Avatar
Pluie
Viestit: 269
Liittynyt: Ti Touko 03, 2005 21:56
Paikkakunta: Tampere

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja Pluie » Su Syys 27, 2009 19:28

Jotkujen perinteinen naitterin piirustuskisa ja taidenurkka on jälleen tulossa naitteriin ja siitä hieman inffoa:

Piirustuskisa

Koska kyseessä on Jotkujen viisivuotiset, on myös piirustuskisa tällä kertaa myös hieman juhlavampi ja aiheeksi sovittiin siten "Gaala". Mielikuvitusta saa jälleen käyttää vapaasti, kuhan työ ei ole k18 materiaalia. :)
Piirustuspaperin on oltava A4 mutta laadun saat itse päättää. Piirustusvälineillä ei myöskään ole väliä vaan kaikki perinteiset välineet kuten lyijykynä, puuvärit, tussit, muste ja vesivärit käyvät.
Kilpailutyön voi tehdä etukäteen tai paikanpäällä kunhan muistat kirjottaa siihen nimesi ja tuoda sen minulle (ettei tarvitse taas etsiä töitä ympäri aulaa niin kuin kerran aiemmin... ;)).
Piirustuskisan voittajalle on luvassa palkinto joten kannattaa osallistua. Voittajatyö julkaistaan Jotkujen seuraavassa torstain kokoontumisessa.

Taidenurkka

Jotkuilla on jälleen mahdollisuus esitellä töitään ja katsella muiden luomuksia naitterin taidenurkassa. Jättäkää jälleen kuitenkin ne k18 piirustukset kotiin. ;) Tuokaa luomuksenne mielellään kansioutuna tai muovitaskuissa sillä seinätilaa on rajoitetusti ja muovitaskut suojaavat töitä tassunjäljiltä. Muistakaa kuitenkin laittaa kansioonne nimi että jos joku unohtaa kansionsa niin tiedetään ketä kysellä.


Lisäksi haluaisin etsintäkuuluttaa edellisissä naittereissa olevia piirustus"lakanoita": jos joku on sellaisen pelastanut niin laittakaa minulle viestiä. Tarkoistuksena olisi laittaa nämä vanhat piirustuslakanat esille naitteriin.

Avatar
Roxu
Viestit: 2
Liittynyt: Ke Maalis 25, 2009 17:13
Paikkakunta: Joensuu

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja Roxu » Ti Syys 29, 2009 20:21

He-hei.. voisin ehkä tuoda naittereihin Wii pelikoneen.. ^^'
Sille löytyy varmasti joitakin pelejä..
No ok.. löytyi vain 4.. Super Smash Bros melee & Brawl ja Mario Party 4 & 5... Kaksi ohjainta löytyy.. voisin ehkä saada lainaan pari lisä-ohjaintakin. Guitar heroon ei ole toista kitaraa minulla tai mitään muitakaa lisäosia.....

Että tuonko tämän vai en..?
Nokun.. Se vain on.

Avatar
KharnTheB
Viestit: 22
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2004 20:12
Paikkakunta: Joensuu

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja KharnTheB » To Loka 01, 2009 16:42

Wii on jo tulossa, joten sitä ei välttämättä tarvita. Pelejä ja ohjaimia sen sijaan ei ole koskaan liikaa. Kannattaa pistää omiin tarvaroihinsa joku merkki, josta ne tunnistaa kätevästi sitten loppusiivouksessa.
Roxu kirjoitti:He-hei.. voisin ehkä tuoda naittereihin Wii pelikoneen.. ^^'
Sille löytyy varmasti joitakin pelejä..
No ok.. löytyi vain 4.. Super Smash Bros melee & Brawl ja Mario Party 4 & 5... Kaksi ohjainta löytyy.. voisin ehkä saada lainaan pari lisä-ohjaintakin. Guitar heroon ei ole toista kitaraa minulla tai mitään muitakaa lisäosia.....

Että tuonko tämän vai en..?

Avatar
AM
Viestit: 436
Liittynyt: Ke Tammi 21, 2004 11:25
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja AM » Ma Loka 05, 2009 20:03

Aikataulu on nyt enemmän tai vähemmän lopullinen:

Kuva
Antti Myller - Joensuun Otakuiden rahastonhoitaja, tekniikka- ja jäsenvastaava - Kawaconin talousvastaava.
MyAnimelist, figut & last.fm.

Avatar
Leonhart
Viestit: 149
Liittynyt: Ti Tammi 16, 2007 02:13
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja Leonhart » Ke Loka 07, 2009 00:42

Roxu kirjoitti:He-hei.. voisin ehkä tuoda naittereihin Wii pelikoneen.. ^^'
Sille löytyy varmasti joitakin pelejä..
No ok.. löytyi vain 4.. Super Smash Bros melee & Brawl ja Mario Party 4 & 5... Kaksi ohjainta löytyy.. voisin ehkä saada lainaan pari lisä-ohjaintakin. Guitar heroon ei ole toista kitaraa minulla tai mitään muitakaa lisäosia.....

Että tuonko tämän vai en..?

Itselläni on noita Cuben ohjaimia ylimääräisiä, voisin paikalle tullessani tuoda mukanani, jos tarvetta tulee! :) Brawl & Melee for the WIN!
Visual Gay's FFFight Champion 2009
Visual Gay's FFFight Champion 2010
Kotisivuni: Renzokuken Cosplay
Cosplay.com-profiilini: Cosplay.com

I don't want to write just to have some critics analysing my work.
-I just want to tell people stories.

Avatar
suca
Viestit: 29
Liittynyt: To Marras 16, 2006 18:39

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja suca » Pe Loka 09, 2009 12:37

Protesti Iron-setien luokassa pitämistä vastaan.

Avatar
Silver_Angel
Viestit: 36
Liittynyt: Ti Maalis 25, 2008 18:04
Paikkakunta: Joensuu

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja Silver_Angel » La Loka 10, 2009 21:06

Vaikka naitterissa olin vain 4 tuntia, oli meno minulle ihan jees, mitään moitittavaa en löydä, koska en kerinnyt mitään ohjelmaa nähä, mikä vähän harmittamaan jäin ;;3;; odotan seuraavaa naitteria innolla ja yritän järjestää asiat jotta voisin olla sitten vähän pitempään ^W^.
GET GLOMPED!!! Or get a life...

Avatar
Raiski
Viestit: 12
Liittynyt: Pe Heinä 07, 2006 20:39
Paikkakunta: JNS/RMK

Re: Jotkujen 5-vuotisnaitteri 9-10.10!

Viesti Kirjoittaja Raiski » Ma Loka 12, 2009 14:01

Oukkei, sinne meni.
Ensimmäiseksi, kiitos kaikille jotka olitte järkkäämässä sun mitäkin, ohjelmaa, tarjoilua, tekniikkaa, koristeita, yleistä säätöä ja mitä nyt unohdinkaan mainita. Ohjelma oli hauskaa ja mielenkiintoista, tanssiesitys oli taas kerran aivan mahtava, ruoka oli hyvää, ja discossa tanssiminen kivaa vaikka alussa ujostuttikin. Tämä oli ehdottomasti paras naitteri missä olen ollut, ja on todella hienoa tietää itsekin vaikuttaneensa siihen miten hyvä siitä tuli. Toivottavasti muidenkin mielestä viisivuotiaat Jotkut sai arvoisensa juhlat!

Erityset kiitokset kaikille jotka autoitte minua omissa osuuksissani, en olisi pystynyt mihinkään ilman teitä. Tiedätte kyllä keitä olette. :wink: Kiitos myös kaikille jotka olitte rohkaisevia ja annoitte hyvää palautetta, ehkä uskaltaudun uudestaankin järkkäämään jotain kivaa.

Kiitokset myös vierailijoillemme Mamy:sta! Piristitte omaa yötäni valtavasti, oli ihanaa nähdä teitä pitkästä aikaa. Kiitos paljon kun osallistuitte ohjelmiin, ja muutenkin uskalsitte pyöriskellä suurissa tiloissamme tutkimassa menoa ja meininkiä. Olisin kyllä toivonut että ihmiset olisivat tutustuneet toisiinsa tämän visiitin aikana hieman paremmin, mutta jospa ensi kerralle sitten järkättäisiin jotain tutustumisleikkiä?

Nyt kun olen ylistänyt kaiken maasta taivaisiin on valituksen aika.
Jos tahdot jotain tehtävän kunnolla, tee se itse. Minun vaivalla vääntämäni soundtrack meni vähän poskelleen, vaikka olisihan se pitänyt tajuta kun toisella on enemmän säätöä kuin minulla. Ehkäpä sitä voi kuitenkin uusiokäyttää jossakin myöhemmin? :( Suurin ongelma tietysti oli se, ettei meillä ollut kunnon paikkaa mistä soittaa musiikkia, niin että se kuuluisi kaikkialle tuhoamatta ihmisten tärykalvoja. Tämä asia vaatii lisää etukäteen suunnittelua onnistuakseen. No jaa, ehkä pääsen tästä yli, ei se kuitenkaan tuntunut omaakaan fiilistäni haittaavan loppupeleissä.

Ja niin, lisää nuotilauluja kiitos! Hommataan sellainen sähkönuotio ja syödään tikkupullaa ja makkaraa ensi naitterissa!
˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

Hora! Figut~

Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Jotkut - Joensuun Otakut”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 12 vierailijaa