Sivu 1/1

Keskustelua numerosta 36/2009

Lähetetty: To Heinä 09, 2009 11:36
Kirjoittaja Waksu
Moi kaikille,

ja on taas aika laittaa palautekeskustelu pyörimään! Anime-lehden numero 36 on kovaa vauhtia matkalla tilaajien postiluukkuihin ja kauppojen hyllyille. Virallisesti lehti tulee myyntiin huomenna perjantaina (10.7.).

Uudesta lehdestä löytyy tuhti paketti tavaraa muun muassa kesäkuun alussa Lahdessa ensimmäistä kertaa järjestetystä Desucon-animetapahtumasta. Anime-lehti pääsi myös haastattelemaan yhtä Japanin tunnetuimmista ääninäyttelijöistä, Tooru Furuyaa, joka osoittautui todella mukavasti ja erittäin sanavalmiiksi mieheksi. Lisäksi käsittelemme Tokion katumuotia, käymme katsastamassa Helsinkiin avatun mangakahvilan, ja toimittajamme Jani lähtee vaiheikkaalle reissulleen kohti nousevaa aurinkoa.

Arvostelusivuilla on komeasti esillä Afro Samurai, jonka tiimoilta arvostelemme sen animesovitukset ja konsolipelin. Lisäksi käsittelyssä on vihdoinkin suomeksi kääntynyt Bleach-manga, korealainen vaihtoehtosarjakuva Yölinja ja kotimaisin voimin tehty todella upea Oni Kudaki 2: The Nightless City. Arvostelemme myös sarjat Meikkikeiju, Gakuen Utopia Manabi Straight! ja Solty Rei.

Sana on jälleen vapaa, ja koko Anime-lehden toimitus kiittää kaikesta palautteesta. Tulkaa siis kaikki mukaan keskustelemaan lehdestä!

Ps. Muistakaa myös tulla katsastamaan Anime-lehden myyntipöytä tulevana viikonloppuna Helsingin Animecon-tapahtumassa! Luvassa voi olla nimittäin pari yllätystä...

Terveisin,
Juha
päätoimittaja

Re: Keskustelua numerosta 36/2009

Lähetetty: Pe Heinä 10, 2009 05:10
Kirjoittaja -Dist
Ihan kiva lehti tällä kertaa. Selasin pikaisesti läpi joten mitään pitkää arvostelua en jaksa tehdä. Mutta edelleen olen sitä mieltä että julisteet joita lehden välissä tulee, saisi olla muitakin kuin niitä suomenkielisistä mangoista/animeista. Tai sitten ainakin joku vähän suositumpi, jotenkin tulee kuva että julisteet kaikki ovat tyyliin jostain Shoujo sarjoista.. Orange Planet.. Fruits Basket yms.

FMA nyt olisi yksi joka voisi olla ihan kiva julisteena koska tätä löytyy suomenkielisenä, mutta varmasti muutkin tästä tykkäisivät..

Mutta hei, plussaa siitä että kerrankin tuli lehti ajoissa, eli jo eilen 9.07!

Re: Keskustelua numerosta 36/2009

Lähetetty: Pe Heinä 10, 2009 20:31
Kirjoittaja Sun
Lehti tuli tännekin eilen, hyvin ajoissa siis. Ihan kiinnostavaa sisältöä tälläkin kertaa löytyi. Julisteet ovat tosiaan olleet tähän mennessä hyvin shojo -painotteisia, ehkä lehden lukijakunnasta iso osa on sitten tämän suuntauksen kohderyhmää. Mutta olisi kivaa, jos jossain tulevassa numerossa löytyisi jokin seinen- tai shonen-aiheinen juliste, tyyliin NGE, Akira, GUNNM yms. jos suomennetuissa sarjoissa pysytään.

Japanin muuhun kulttuuriin liittyvät artikkelit ovat yleensä kiinnostavia. Jokin iso ruoka-aiheinen juttu olisi hienoa lukea joskus, viimekertaisessa numerossa oleva liukuhihnasushiravintola oli kyllä hauska.

Re: Keskustelua numerosta 36/2009

Lähetetty: Pe Heinä 10, 2009 22:21
Kirjoittaja ann
Uusin juliste oli tähän mennessä paras!
Iiiiso plussapiste Desucon-jutusta, tajutonta, että se oli VIISI SIVUA.

Jos julistetoiveista puhumme, tykkäisin saada Nanaa seinälleni.

Hmm, en nyt keksi paljon kehittävää palautetta (ei ole tullut luettua vielä kokonaan), mutta kiva kun teitte ison jutun Manga Caféstakin. ^^

Re: Keskustelua numerosta 36/2009

Lähetetty: La Heinä 11, 2009 00:01
Kirjoittaja Shoe
Hmm.. minulle lehti tuli torstaina. Julisteesta en pahemmin tykännyt, rehellisesti sanottuna en ole pitänyt mistään julisteista, mitä lehtien mukana on tullut, mutta seinällähän ne roikkuvat. Uusin lehti ei ollut minulle kovin kiinnostava, ainoa, mistä pidin todella, oli tuo Manga Cafe -artikkeli. Arvosteluissa ei ollut minulle mitään mieluista, mutta luinpa kumminkin. Näistä kaikista seikoista huolimatta olen iloinen siitä, että lehti edes ilmestyi, sillä ollaanhan sitä jo odotettu.

Re: Keskustelua numerosta 36/2009

Lähetetty: La Heinä 11, 2009 19:15
Kirjoittaja -Dist
Ansku-chan kirjoitti:Uusin juliste oli tähän mennessä paras!
Iiiiso plussapiste Desucon-jutusta, tajutonta, että se oli VIISI SIVUA.

Jos julistetoiveista puhumme, tykkäisin saada Nanaa seinälleni.

Hmm, en nyt keksi paljon kehittävää palautetta (ei ole tullut luettua vielä kokonaan), mutta kiva kun teitte ison jutun Manga Caféstakin. ^^
Niinpä niin, mutta minusta ei ole kovin kivaa että kaikki julisteet ovat naisille suunnattua. Shoujoa ja joseita..Jälkimmäisestä en tiedä mutta Nana kuuluu ainakin tähän kategoriaan. Vai onko suurin osa Anime-lehden lukijoista tosiaan naispuolisia henkilöitä ? Ja vaikka näin olisi, kyllä joku shounen/seinen juliste pitää saada kanssa..

Re: Keskustelua numerosta 36/2009

Lähetetty: Ti Heinä 28, 2009 20:12
Kirjoittaja Monako
Jos julisteista puhutaan haluaisi seinälleni Yotsuba& julisteen!
Luulen tosin, että seuraavassa julisteessa on bleach tai joku vastaava, mutta toivon kovasti, että edes johonkin numeroon saatte tosiaan laitettua Yotsuba& julisteen^^