Sivu 1/1

Keskustelua numerosta 33/2009

Lähetetty: To Tammi 22, 2009 15:18
Kirjoittaja Waksu
Moi kaikille,

ja erittäin hyvää alkanutta vuotta 2009! Uusi vuosi polkaistaan komeasti käyntiin, kun uudistuksia ja lehden lukijoille erityistä sisältöä täynnä oleva Anime-lehti 33 pamahtaa tilaajien postiluukuista sekä kauppojen hyllyille. Myyntiin uusi numeromme tulee huomenna, 23. tammikuuta.

Olemme kuunnelleet korvat tarkkana lukijoiden ääniä ja tehneet monia uudistuksia. Nyt lehdestä löytyy esimerkiksi oma alueensa Animeboardilaisille, julkaisemme jokaisessa numerossa lukijoiden kuvia, olemme kasvattaneet j-musiikkijuttujen määrää ja lisänneet visan tiedonjanoisille. Erityisen ylpeä koko Anime-lehden toimitus on kuitenkin siitä, että voimme tänä vuonna tarjota teille lukijoille jokaisessa numerossa vähintään yhden julisteen!

Vanhoja metkujakaan ei ole unohdettu, vaan arvosteluja tulemme julkaisemaan niin ikään erittäin kattavan väärän vastaisuudessakin. Tällä kertaa arvostelemme muun muassa Hellsingin, An Cafen ja Girugämeshin levyt, Tuulen laakson Nausicaä -mangan suomennoksen, animesarjat True Tears, Honey & Clover ja Gubuster sekä konsolipelin Naruto: Broken Bond.

Anime-lehti vierailee myös Tokiossa katsastamassa mahtavimmat cosplay-asut, joita esitellään usean sivun mittaisessa kuvaraportissa. Listaamme myös kymmenen manga- ja animesarjaa, joita kannattaa tänä vuonna odottaa, sekä kerromme Satoshi Konin vierailusta Helsinkiin. Muistakaa myös napata lehden välistä oma Anime-kalenterinne vuodelle 2009!

Tulkaa siis kaikki mukaan keskustelemaan uudesta lehdestä, sen uudistuksista ja tutuista osioista! Otamme mielellämme vastaan sekä risuja että ruusujakin.

Terveisin,
Juha
päätoimittaja

Re: Keskustelua numerosta 33/2009

Lähetetty: Pe Tammi 23, 2009 17:04
Kirjoittaja chiuchan
Oli tämä kyllä niin hyvä numero. Se julistekin oli tosi hieno ^^
Ja ne cosplay-kuvat... Niin ihania... Ja se kalenterikin oli aikas kätevä, nyt tietää aina milloin seuraava numero ilmestyy.
Tosi kiva myös se Anime-visa. Hauskaa kun oli kysymyksiä Narutosta. Ihan kokonaan en ole lehteä kerinnyt lukea, mutta kohta sitten.
Ja hyvää vuodenvaihdetta teille myös, aloititte uuden vuoden ainakin hyvällä lehdellä. : D

Re: Keskustelua numerosta 33/2009

Lähetetty: Pe Tammi 23, 2009 17:37
Kirjoittaja escape_rope
Ensimmäinen asia, mikä mieleeni tuli, kun otin lehden käteeni postilaatikosta oli: "Täähän on erikokoinen!" (..ja tuntuinen!!) Eli siis hieman pienempään pakettiin olitte lehden laittaneet. Lehti kokonaisuudessaan oli myös eri materiaalia, ei sellaista kiiltävää, kuten ennen vaan matta. Eikä siinä mitään valittamista, itse asiassa tykkään lehden uutukaisesta lookista enemmän kuin entisestä!

Sisältöä en ehtinyt muuta kuin vilkuilla, mutta hyvältä näyttää. Pari arvostelua tosin luin, koska ne ovat lemppareitani. Seasta löytyi nimittäin sellainen sarja, jonka olin katsonut, ja myös sellainen, jonka olen aikomassa katsoa lähitulevaisuudessa.
Kalenteri vaikutti ihan peruskätevältä, mutta en kyllä millään raaski riipiä sitä irti lehdestä :/ Julistekin oli kivaa plussaa, ja onko siis niin, että tästä lähtien joka numeron välistä juliste löytyy? Huisia. En tosin itse harrasta seinän peittämistä julisteilla, mutta tiedän, että tämä ilahduttaa montaa muuta lukijaa n__n

Kiitokset, ja hyvät vuodenalut!

Re: Keskustelua numerosta 33/2009

Lähetetty: Pe Tammi 23, 2009 17:48
Kirjoittaja -Dist
Jees, tännekin tuli lehti. Ja olin iloisesti yllättynyt ettei lehti ollut rypyssä kuten melkein aina ennen.. Uusi lookki ( tai vanha jos ollaan tarkkoja ), onkin paljon parempi kuin se aikasempi. Varsinkin se kiiltävä pinta aikaisemmissa oli ärsyttävää.. vaikea lukea :D.

Kokonaisuudessaan lehti oli ihan hyvä, ja arvosteluista löytyikin pari anime sarjaa jotka päätyvät katsottaviksi ennemmin tai myöhemmin :D.

Juliste juttu on mahtava idea, saadaan seinät peittoon <3, kunhan tulee sellaisia mistä tykkää. Kohta ei näykkään seinää enää ollenkaan tällä julistemäärällä mitä nyt on tullut/tulee :roll:

Re: Keskustelua numerosta 33/2009

Lähetetty: Su Tammi 25, 2009 14:06
Kirjoittaja ann
Tänne se tuli vähän yllättäen, nyt kun en ollut nähnyt numeroa aiemmin kaupassa. Näin sen olla pitää, että tilaajat saavat lehden heti ensimmäisten joukossa (en nyt ole vielä käynyt kaupoissa kurkkimassa että onko sinnekkin tullut)!

En aluksi edes huomannut mitään eroa lookissa, ajattelin vain että "kylläpä tää tuntuu kivalta". Sitten kun myöhemmin laitoin sen hetkeksi edellisten numeroiden viereen niin huomasin, että hei, täähän on pienempi ja taas mattapintainen! 8O Mutta plussaa silti, tätä on kivempi pitää kädessä.

Kansi vaikutti jo tosi lupaavalta, oli nääs tosi nätti. Sisällöstä myös plussaa, vaikka arvosteluissa ei ollutkaan nyt niin mielenkiintoisia sarjoja (tai siis mulle tuttuja). Toisaalta hyvähän se vaan on että vähän tuntemattomampia sarjoja arvostellaan, niin sitten tutustuu aina johonkin uuteen. 8D

Julisteita joka numerossa! <3 Olisin ehkä ollut tämänkertaisesta julisteesta enemmän innoissani, jos kuva olisi ollut Trinity Blood -mangasta eikä animesta. Mutta toivottavasti tulevaisuudessa tulee paljon kivoja kuvia ^^

Kalenteri oli ihan hyvä juttu, mutta en kyllä millään voi irrottaa sitä, siinähän menee sitten juttua (ihania cossikuvia!) pois! Mutta kiva siinä mielessä, että siitä voi tsekata aina tulevat Animet (8

Mitäs vielä. Kiitos An Cafen levyn arvostelusta <3 Ja ne cosplay-kuvat oli todellakin i-ha-ni-a! Niin ja aa olin unohtaa, että se karaoke-juttu oli mainio, ja nyt tekee itekki mieli mennä sellaiseen! ^^

Re: Keskustelua numerosta 33/2009

Lähetetty: Su Tammi 25, 2009 14:20
Kirjoittaja -Dist
No niistä cosplay kuvista voidaan olla monta mieltä..

Ryou ja Kyou Fujibayashi:n cossaajien näkeminen aiheuttivat minulle traumoja :x

Re: Keskustelua numerosta 33/2009

Lähetetty: To Tammi 29, 2009 15:56
Kirjoittaja Oxu
Hyvä numero. Pidin erityisesti honey & clover arvostelusta,Japanilaisista cosplay kuvista ja Satoshi Kon jutusta . Mahtavaa, että nyt tulee mukana julisteita!
Huomaan, että nyt tilaus tarjouksessa luvataan FMA elokuva...vois alkaa harkitsemaan tilaamista :roll: . Tulisi halvemmaksikin.

Ps. Pidän tosi paljon Matkapäiväkirja sarjakuvasta, Tyyli on mukavan selkeää ja helppo lukuista. Sarjakuvassa on myös hyvää huumoria. Erittäin laadukasta :D .