Sivu 1/1

Julisteita joka Anime-lehdessä!

Lähetetty: Ke Tammi 21, 2009 21:59
Kirjoittaja Waksu
Uusi vuosi ja uudet kujeet, sanotaan. Anime-lehtikin uudistuu alkaneen vuoden 2009 kunniaksi. Tarjoamme tulevissa lehden numeroissa entistä enemmän ajankohtaisia uutisia, erilaisia Japani-harrastamista koskevia vinkkejä ja lukijoiden toiveiden mukaisia artikkeleita.

Yksi merkittävä uutinen on myös se, että tänä vuonna jokaisen Anime-lehden numeron välissä tulee ainakin yksi juliste! Tämän lisäksi esimerkiksi tällä viikolla julkaistavassa vuoden ensimmäisessä lehdessä lukijat saavat Anime-lehden oman kalenterin vuodelle 2009. Muitakin yllätyksiä on vuoden mittaan luvassa.

Anime-lehti numero 33 ilmestyy lehtipisteisiin myyntiin tämän viikon perjantaina eli 23. tammikuuta, 2009. Tuhdin arvostelupaketin lisäksi lehdestä löytyy kattava cosplay-erikoiskuvaraportti Tokiosta, monta sivua j-musiikkiaiheisia juttuja ja tunnelmia ohjaajamestari Satoshi Konin vierailusta Suomessa.

Helpoin tapa tilata Anime-lehti suoraan kotiin on täyttää tilauslomake täällä. Muistathan, että tilauksen tekijän täytyy olla täysi-ikäinen.

Terveisin,
Juha
päätoimittaja,
Anime-lehti

Re: Julisteita joka Anime-lehdessä!

Lähetetty: Ke Tammi 21, 2009 23:06
Kirjoittaja Spy
Ooh! Julosteita! Joko tiedätte, mitä julisteita laitatte vai saako toivoa? One Piece olisi minun toiveeni :) Toivottavasti jakelu on saatu kuntoon, että me tilaajatkin saamme lehden jo tällä viikolla.

Re: Julisteita joka Anime-lehdessä!

Lähetetty: Su Tammi 25, 2009 17:52
Kirjoittaja adis-chan
Tämä on loistava uutinen! :D Itse toivoisin julistetta esimerkiksi Fruits Basketsista, Yotsuba&!sta, Death Notesta tai jostain Arina Tanemuran tai CLAMPin sarjasta. :) Muitakin uudistuksia näkyi lehdessä tapahtuneen kuten paluu vanhaan, hieman lyhyempään kokoon ja kannen paperin vaihtuminen taas mattapintaiseen. :o Tehkää parhaanne tänäkin vuonna! :D

Re: Julisteita joka Anime-lehdessä!

Lähetetty: Ma Tammi 26, 2009 14:02
Kirjoittaja ann
Oi kyllä, ihanaa kun toive on toteutettu! ♥ Kiitos paljon!
Multa löytyy aika lailla samoja toiveita kuin adis-chanilta, lisään vaan listaan että Yuu Watasen Fushigi Yuugi olisi kiva saada, tai sitten An Cafe jos mahdollista.

Re: Julisteita joka Anime-lehdessä!

Lähetetty: Ma Tammi 26, 2009 17:13
Kirjoittaja -Dist
Julisteet, hyvä juttu. Mutta toivon että julisteet ovat siis kaikki joko mangasta, tai animesta.. Animelehti kun kuitenkin pääasiassa on.

Re: Julisteita joka Anime-lehdessä!

Lähetetty: To Tammi 29, 2009 14:18
Kirjoittaja CthulhuBard
Juliste oli kyllä mukava lisäys hyvään lehteen ja tuohon makkarin oveenhan se meni välittömästi. Itse kanssa toivon että julisteet tulee olemaan anime/manga sarjoista mutta jos bändijulisteita meinataan mukaan laittaa joskus niin oma toiveeni on ehdottomasti X Japanin juliste sillä onhan tämä legendaarinen bändi tulossa Suomeenkin (toivottavasti) ensimmäistä ja viimeistä kertaa, eli once in a lifetime kokemus tiedossa.

Re: Julisteita joka Anime-lehdessä!

Lähetetty: Su Elo 30, 2009 01:14
Kirjoittaja RecluseGAY
Kivaahan se on , että joka anime-lehdessä tulee mukaan juliste ^^
Vaikka harvoin tulee mieleiseni juliste sarjasta mutta eipä se pahemmin minua haittaa. Trinity blood juliste taitaa olla tähän mennessä paras anime-lehden julisteista omasta mielestäni ..

Re: Julisteita joka Anime-lehdessä!

Lähetetty: To Loka 29, 2009 11:30
Kirjoittaja Vepe96
Julisteet ovat mielestäni kivoja. Tuleehan ensi vuonakin animelehden mukana julisteita?

Re: Julisteita joka Anime-lehdessä!

Lähetetty: La Tammi 23, 2010 12:30
Kirjoittaja KuroiWing
Yay! Jos toiveita otetaan vastaan, niin ainakin itse toivoisin Death Note ja/tai Hetalia Axis Powers aiheista julistetta.

Re: Julisteita joka Anime-lehdessä!

Lähetetty: Ma Huhti 11, 2011 21:28
Kirjoittaja bakabakaisbaka
Miksei julisteita tule muuten enäään ?