Sivu 1/1

Harjoittelijahaku Anime-lehteen!

Lähetetty: Pe Joulu 05, 2008 16:39
Kirjoittaja Waksu
Haetaan työharjoittelijaa Anime-lehden toimitukseen!

H-Town Oy on Suomen johtava peli- sekä manga- ja animeaiheisen sisällön tuottaja. Vuonna 2002 perustettu yritys kustantaa muun muassa Anime- ja Pelaaja-lehteä sekä Animelehti.fi-verkkosivustoa.

H-Town Oy hakee nyt nuorekkaaseen yritykseensä harjoittelijaa avustamaan Anime-lehden toimitusta sähköisten palvelujen tuotannossa. Harjoittelu on osa-aikaista tai kokopäiväistä ja sovitettavissa opintojen yhteyteen. Harjoittelukauden pituus on 3 kuukautta eikä siltä ajalta makseta palkkaa.

Harjoittelun kautta on mahdollisuus hankkia hyvä näkemys lehden toimittajan arjesta ja toimitustyöstä yleensä. Työtehtäviin kuuluu muun muassa päätoimittajan avustaminen ja Animelehti.fi-verkkosivuston sisällöntuotanto. Harjoittelijan on mahdollista kirjoittaa myös Anime-lehteen.

Harjoittelijalta odotetaan innostusta japanilaiseen populaarikulttuuriin ja musiikkiin, oma-aloitteisuutta, tavoitteellisuutta, huolellisuutta, silmää yksityiskohdille sekä hyvää suomen- ja englannin kielen taitoa. Työ suoritetaan H-Town Oy:n toimistolla Helsingin Töölössä.

Oma aikaisempi kirjoitusharrastus on aina plussaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen: janne.kaitila(AT)h-town.fi.