Harjoittelijahaku Anime-lehteen!

Anime-lehden virallinen keskustelualue. Keskustele tällä alueella Anime-lehdestä - sisällöstä, ehdotuksista ja muusta lehtiin liittyvästä. Asiakaspalveluasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä H-Town Oy:n asiakaspalveluun. Yhteystiedot web-sivuilla http://www.animelehti.fi/

Valvojat: Tsubasa, Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Waksu
Viestit: 43
Liittynyt: Ti Syys 11, 2007 11:45
Paikkakunta: Turku / Helsinki
Viesti:

Harjoittelijahaku Anime-lehteen!

Viesti Kirjoittaja Waksu » Pe Joulu 05, 2008 16:39

Haetaan työharjoittelijaa Anime-lehden toimitukseen!

H-Town Oy on Suomen johtava peli- sekä manga- ja animeaiheisen sisällön tuottaja. Vuonna 2002 perustettu yritys kustantaa muun muassa Anime- ja Pelaaja-lehteä sekä Animelehti.fi-verkkosivustoa.

H-Town Oy hakee nyt nuorekkaaseen yritykseensä harjoittelijaa avustamaan Anime-lehden toimitusta sähköisten palvelujen tuotannossa. Harjoittelu on osa-aikaista tai kokopäiväistä ja sovitettavissa opintojen yhteyteen. Harjoittelukauden pituus on 3 kuukautta eikä siltä ajalta makseta palkkaa.

Harjoittelun kautta on mahdollisuus hankkia hyvä näkemys lehden toimittajan arjesta ja toimitustyöstä yleensä. Työtehtäviin kuuluu muun muassa päätoimittajan avustaminen ja Animelehti.fi-verkkosivuston sisällöntuotanto. Harjoittelijan on mahdollista kirjoittaa myös Anime-lehteen.

Harjoittelijalta odotetaan innostusta japanilaiseen populaarikulttuuriin ja musiikkiin, oma-aloitteisuutta, tavoitteellisuutta, huolellisuutta, silmää yksityiskohdille sekä hyvää suomen- ja englannin kielen taitoa. Työ suoritetaan H-Town Oy:n toimistolla Helsingin Töölössä.

Oma aikaisempi kirjoitusharrastus on aina plussaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen: janne.kaitila(AT)h-town.fi.
.:the mirror which flatters not:.

Palaa sivulle “Anime-lehti”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa