Sivu 1/1

Keskustelua numerosta 32/2008

Lähetetty: Pe Marras 21, 2008 15:24
Kirjoittaja Waksu
Tervehdys kaikille,

Tuore Anime-lehti on toivon mukaan kolissut jo monen tilaajan postiluukusta, ja kauppojen hyllyille numero 32 ilmestyy tänään! Polkaistaan tavan mukaan siis palautekeskustelu yhdessä kunnolla käyntiin!

Isosti esillä ovat tällä kerralla kaksi kotimaista alan tapahtumaa, Tsukicon ja Helsingin kirjamessut. Molemmista riittää juttua usean sivun mitalla, ja Helsingin kirjamessujen yhteydessä järjestetyn World Cosplay Summitin Suomen karsintakilpailusta on lehdessä mukana myös cosplay-kuvaraportti. Toimittajamme Anu puolestaan kävi katsastamassa itse Tsukicon-tapahtuman että sen yhteydessä järjestetyt musiikkikeikat. Tapahtumaraporttien lisäksi mukaan jäi esiintyjien, Sincrean ja Lolita Complexin, haastattelut.

Oman erikoisartikkelinsa on saanut myös paljon toivottu aihe eli yaoi. Tämän pariin tulemme myös palaamaan alkuvuodesta aivan varmasti! Lisäksi esittelemme japanilaista draamaa ja paneudumme ninjojen hämärän historian toiseen osaan, jonka yhteydessä paljastamme muun muassa sen, mistä löytyy se viimeinen ninja.

Anime-lehdessä arvostellaan tällä kertaa Suomen dvd-julkaisunsa vihdoinkin saanut animesarja Serial Experiments Lain. Tämän lisäksi käsittelyssä on muun muassa mangasarja Fruits Basket, Tuulen Laakson Nausicaä -anime, Lupin III, This Ugly Yet Beautiful World, 2X2 Shinobuden ja Ghost Hound.

Toimitus kiittää, kumartaa ja valmistautuu innolla vaihtamaan ajatuksia uuden lehden sisällöstä! Kertokaa siis meille rohkeasti mielipiteenne.

Ystävällisin terveisin,
Juha
päätoimittaja

Re: Keskustelua numerosta 32/2008

Lähetetty: Pe Marras 21, 2008 15:42
Kirjoittaja Spy
Kansi näytti aivan upealta! :)
Nopeasti plärättynä sisältökin aivan mahtava. Monessa mielessä kiinnostava, hyvä ja onnistunut lehti jälleen.

Mutta tämä kaikki haivaittiin kaupan lehtihyllyllä!! Miksi edelleenkin minulle, tilaajalle, ei tule Anime lehti aiemmin tai edes sinä päivänä kun se tulee kauppoihin!?!!

Re: Keskustelua numerosta 32/2008

Lähetetty: Pe Marras 21, 2008 16:44
Kirjoittaja methpring
Minullekaan ei ole tätä uusinta lehteä vielä tullut. :? Toivottavasti se tulee ensiviikolla, nimittäin edellinen Anime-lehti ei myöskään tullut minulle, ennen kuin ilmoitin siitä sähköpostilla Anime-lehden asiakaspalveluun.

EDIT 24.11. No tulihan se lehti sieltä sittenkin! :D

Re: Keskustelua numerosta 32/2008

Lähetetty: Ma Marras 24, 2008 20:14
Kirjoittaja ann
Jaa. Sunnuntaina löysin ärrältä. Ja edelleen, toistan itteäni kolmatta kertaa, olisi tilaajana kiva saada lehti kotiin ennen kuin se tulee lehtipisteisiin, jotain tilaajan etuoikeuksia edes. Nyt tänään on monelle tilaajalle tullut, mutta ite en omaani vieläkään ole saanut (joko kadonnut jonnekin tai edelleen matkalla o__o') silti, sen olis pitänyt kaiken järjen mukaan tulla jo perjantaina. Miksei asiaan ole tullut parannusta vielä niin monen myöhästymisen jälkeen?

Re: Keskustelua numerosta 32/2008

Lähetetty: Ma Marras 24, 2008 22:33
Kirjoittaja e_123
Tänään lehti tuli postissa.
Nopealla selaamisella/lukaisemisella arvioisin hyväksi ja milenkiintoiseksi numeroksi. Pienesti hämmensi vaan se, että suomeksi ilmestyvien sarjojen listassa oli Yotsuba 4 (15.10.) vaikka viime numerossa oli jo maininta yotsuba nelosesta? (Ei sillä, etteikö Yotsuba olisi tupla maininnan arvoinen :>)

Re: Keskustelua numerosta 32/2008

Lähetetty: Ti Marras 25, 2008 20:34
Kirjoittaja ann
e_123 kirjoitti:Pienesti hämmensi vaan se, että suomeksi ilmestyvien sarjojen listassa oli Yotsuba 4 (15.10.) vaikka viime numerossa oli jo maininta yotsuba nelosesta?
Kaupan päälle Yotsuba 4 on jo kauan aikaa sitten ilmestynyt. Sama juttu on näkynyt aikaisemmin.

Mutta meille ei tullut uusinta Animea VIELÄKÄÄN. Olisi kiva saada tietää että missä vika, kun nää on myöhästellyt monta kertaa peräkkäin enkä oo kertaakaan saanu vastausta tähän kysymykseen, vaikka oon joka kerta kysynyt.

Re: Keskustelua numerosta 32/2008

Lähetetty: Ke Marras 26, 2008 01:38
Kirjoittaja Waksu
Ansku-chan: Myöhästyminen ei johdu meistä, vaan Itellan jakelulogistiikan kiemuroista, ja asiaa ollaan yritetty heidän kanssaan selvittää jo pitemmän aikaa. Meiltä lehden materiaalit lähtevät painoon, painosta ne menevät suoraan Itellalle, jonka pitäisi sopimuksessa määrätyn aikataulun mukaisesti lehdet tilaajille jakaa. Kaikki tilaajat eivät aina lehteä ennen virallista julkaisupäivää saa, mutta kyllä lehden olisi pitänyt tulla jo viimeistään maanantaina! Ota siis yhteyttä Anime-lehden asiakaspalveluun joko puhelimella (puhelinnumero 03 4246 5340) tai sähköpostilla (sähköpostiosoite: asiakaspalvelu ÄT animelehti.fi),ja he kyllä hoitavat sinulle lehden kotiin!

Ystävällisin terveisin,
Juha
Anime-lehti
päätoimittaja

Re: Keskustelua numerosta 32/2008

Lähetetty: Ke Marras 26, 2008 17:25
Kirjoittaja ann
Okei, kiitos tiedosta. (8 Ei tullut tänäänkään o__o'' No, otan sitten yhteyttä jos vielä huomennakaan ei näy. n___n

Re: Keskustelua numerosta 32/2008

Lähetetty: Ke Joulu 03, 2008 20:27
Kirjoittaja escape_rope
Numero 32 oli ensimmäinen Anime-lehti, jonka luin. Sain sen ilmaiseksi, kun hankin Blipon-kortin Animeconista viime kesänä. Ihan hyvä diili, olinkin jo odotellut, että milloin ilmaisnumero mahtaisi postiluukkuun kolahtaa. Ilahduin myös 15e:n tilaustarjouksesta puoleksivuodeksi dvd-kaupanpäällisen kera, joten laitoin tietenkin tilausta sisään ja äiteetä maksajaksi --> Erittäin hyvä joululahja (minulle)!
Lehden sisällöstä myös tykkäilin, enhän muuten lisää olisi tilaamassa. Vielä ihan kaikkea en ole lukenut, mutta kiinnostavimmat aiheet on tietenkin tullut jo ahmaistua. Arvosteluista pidin ehkä eniten, sain niistä hyvää infoa ja vinkkejä uusiin hankintoihin. Lisäksi tällaisena fanityttönä yaoi-artikkeli oli mieleeni. Joka tapauksessa, oikein hyvää ja kevyttä (ilta)lukemista! Tilauksen siis aloitan ja paria aiempaakin numeroa olen jo metsästelemässä.

Re: Keskustelua numerosta 32/2008

Lähetetty: La Joulu 06, 2008 22:25
Kirjoittaja sInI o(.o_O.)o
Spy kirjoitti: Mutta tämä kaikki haivaittiin kaupan lehtihyllyllä!! Miksi edelleenkin minulle, tilaajalle, ei tule Anime lehti aiemmin tai edes sinä päivänä kun se tulee kauppoihin!?!!
En ole ainoa jolla tuli myöhässä Anime lehti postilaatikkoon. :? Hyvä että siihen puututaan. On todella rasittavaa nähdä kaupan hyllyillä uusin anime lehti, kun itselleni se olisi pitänyt jo tulla.. Toivottavasti tämä asia muuttuu pian:)

Re: Keskustelua numerosta 32/2008

Lähetetty: Ma Joulu 08, 2008 02:10
Kirjoittaja -Dist
Minullekin tulee usein myöhässä.. tämä numero tosin tuli ajoissa.. todella mukava yllätys !

En ole jaksanut animelehden toimitukseen ottaa yhteyttä.. eikä varmaan edes riipu heistä mutta on todella outoa että kun lehti saapuu, niin sivut ovat oudosti kurtussa, ihan kuin olisi kastunut jossain vaiheessa ja sitten kuivunut eli lehti ei ole suora kuten se olisi jos R-Kioskilta ostaisin.. ei mukavaa tämmöinen :/

Itse lehdestä : Ei mitään minua kiinnostavaa tällä kertaa.. tosin odotinkin oikeastaan että Yuri julkaisun jälkeen tulisi sitä Yaoita sitten mikä ei kiinnosta.

Re: Keskustelua numerosta 32/2008

Lähetetty: Ma Joulu 08, 2008 16:28
Kirjoittaja ann
Joo tota mulla tosiaan oli YLI VIIKON myöhässä, mutta sain sen nyt kuitenki viikko sitte. Että tähän ku saadaan parannus niin kaikki on iloisempia. Kiitos kuitenkin kun hoiditte homman, ku otin yhteyttä. (8

Ja sitten sisällöstä. Tykkäsin enemmän yuri- kuin yaoi-jutusta, koska... öö, yaoi ehkä keskittyi enemmän aiheen historiaan ja perustajiin ja alalajeihin kuin itse asiaan, ei antanut oikeastaan paljon klassisia yaoi-sarjoja (kuten yurissa kerrottiin Strawberry Panicista jne) yms yms. Että silleen.
Nausicaän juttukin oli vain sivun arvostelu, vaikka olikin kannessa... odotin enemmän, mutta menetteleehän tuokin. Toivottavasti tulee joskus juttua myös alkuperäismangasta (nyt kun se on vieläpä suomennettu!) ((8
Mitäs muuta... hmm... Niin, Tsukicon. Siitä sentään oli kunnon juttu, monta sivua aiheeseen liittyen ja Sincrean (ja Lolita Complexin) haastattelut! Kyllä, tälle pisteet. ((((8
Kun nyt teitte cosplay-raportin Kirjamessuilta, niin olisi voinut pistää mukaan cossattavien hahmojen nimet, ihan mielenkiinnosta.

Että semmoista. Kuitenkin kaikista näistä mun valituksista huolimatta oli hyvä numero (parempi kuin edellinen) jajaja... juu, mielenkiintoisia juttuja ^_____^