Toivotko julisteita Anime-lehteen?

Anime-lehden virallinen keskustelualue. Keskustele tällä alueella Anime-lehdestä - sisällöstä, ehdotuksista ja muusta lehtiin liittyvästä. Asiakaspalveluasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä H-Town Oy:n asiakaspalveluun. Yhteystiedot web-sivuilla http://www.animelehti.fi/

Valvojat: Tsubasa, Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Anyanya
Viestit: 58
Liittynyt: Su Huhti 23, 2006 21:35
Paikkakunta: Pälkäne

Toivotko julisteita Anime-lehteen?

Viesti Kirjoittaja Anyanya » Su Huhti 23, 2006 21:41

Kyllä, tämä ajatus pälkähti kun tajusin että mistään ei löydy helposti esim. J-rock julisteita. Minua ei haittaa vaikka hinta nousisi viiteen euroon kunhan jostain saa hyvänlaatuisia, hienoja julisteita vaikkapa Miyavista. Mutta mitä mieltä te muut olette? Kannatatteko julisteita? :D
Waaaah!!

Avatar
Darth Mauno
Wannabe
Viestit: 1043
Liittynyt: Ke Huhti 23, 2003 08:32
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja Darth Mauno » Su Huhti 23, 2006 21:55

Julisteen sisällyttäminen Anime-lehden kansien väliin on huomattava taloudellinen panostus ja käytännössä edellyttää yhteistyötä jonkin sisältötuottajan kanssa ihan tekijäoikeudellisistakin syistä johtuen. Koska Suomessa ei (vielä) ole mitään tahoa, joka julkaisisi jrockia paikallisille markkinoille, ei jrock-aiheista julistetta ihan heti kannata odottaa Anime-lehteen.

Julisteen saaminen mukaan on joka tapauksessa lehden toimituskunnankin toivelistalla varsin korkealla ja töitä asian eteen on kyllä tehty. Valitettavasti se ei ole vielä kantanut hedelmää, mutta yrittäminen jatkuu.

Avatar
yulia
Viestit: 99
Liittynyt: Ke Helmi 09, 2005 18:02

Viesti Kirjoittaja yulia » Ke Huhti 26, 2006 16:21

Entäs animejuliste? Jos sinne väliin saisi jonkun tyylikkään, pienikin käy, kuvasen... :) Mutta tässä on se ongelma, että hinta tosiaan nousisi, ja joutuisi miettimään jaksaako maksaa jos yhden kerran vuodessa sattuu tulemaan julsite jonka jopa jaksaisi laittaa seinälle (=kaikkia ei voi miellyttää).
Like a soul without a mind
In a body without a heart
I'm missing every part

Avatar
Betelgeutze
Viestit: 129
Liittynyt: Ma Loka 24, 2005 16:26

Viesti Kirjoittaja Betelgeutze » Ke Huhti 26, 2006 17:00

Tuo mukana tuleva juliste olisi todella kiva idea! Sen juliste voisi olla aina sinä kuukautena ilmestyneen Anime -lehden teemaan liittyvä. Tai sitten voisitte värkätä julisteen jostakin siinä lehdessä arvostellusta sarjasta. Ei haittaa vaikka hinta hiukan nousisikin, kyllähän sitä "ylimääräistä" rahaa aina jostain saa, kolkkaa vaikka vastaantulevan mummon kadulla ja pöllii lompsan. Mutta sellaistahan me emme tee, vaan käymme urhoollisesti (tai vähemmän urhoollisesti) töissämme ja sitä kautta ansaitsemme rahamme. Ja siinä samalla osoitamme ettemme me animefanit ole sellaisia rettelöijiä. Tässä nyt kuitenkin hiukan mietiskelin, paljonko lehden hinta nousisi, jos tällainen ihana pikkupikku julistekin sieltä välistä löytyisi? Muttajuu, kiva idea, itsekin olen tätä monta kertaa miettinyt..

Vaadimme julisteita! o(^^o) o(^^)o (o^^)o *dancee*

Avatar
palkki
Viestit: 64
Liittynyt: Ti Huhti 18, 2006 19:11
Paikkakunta: Korpi! \o/

Viesti Kirjoittaja palkki » Ke Huhti 26, 2006 17:44

Kyllä! Kyllä!

Olen itsekkin pitkään ajatellut julistetta Anime-lehteen. Ja nyt kun kerran tuli puheeksi, se olisi todella hyvä idea. :P
Ei haittaa ollenkaan (minua ainakaan), vaikka hinta nousisi hiukan, sillä julistee ovat ilo silmälle seinällä tai lehden välissä/ mukana.

Tämä on idea, joka kannattaisi toteuttaa, kun monet kerran sitä niin kovasti haluavat. :D

Avatar
Aqvaario
Viestit: 250
Liittynyt: Ke Tammi 04, 2006 16:58
Paikkakunta: Etelä-Pohjanmaa

Viesti Kirjoittaja Aqvaario » Ke Huhti 26, 2006 17:48

vauh! sehän olisi hienoa! muuta en osaa oikein edes sanoakkaan muutakuin että mahtava idea! kunhan ne ei ole sellaisia julisteita jossa "mainostetaan" elokuvaa tai muuta niin kuin monissa muissa lehdissa... esim. siellä lukee milloin elokuva tulee kauppoihin tai jotain muuta turhaa. juliste on minusta silloin paras kun siinä lukee enintään bändin/sarjan/ elokuvan nimi eikä mitään muuta... (oma mielipiteeni)
Viimeksi muokannut Aqvaario, Ke Huhti 26, 2006 17:51. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
_hikaria
Viestit: 139
Liittynyt: Ma Kesä 20, 2005 16:39
Paikkakunta: Lappeenranta

Viesti Kirjoittaja _hikaria » Ke Huhti 26, 2006 17:50

Juliste olisi mahtava asia lehteen :D toivottavasti sellainen tulisi :lol:
Hajimare dake yume mite okiru

alava

Viesti Kirjoittaja alava » Ke Huhti 26, 2006 18:00

En kyllä näe juurikaan hyötyä julisteesta, kun miettii miten paljon työtä se vaatii toimitukselta. Jos se vielä nostaisi hintaa, niin mennään kovin väärään suuntaan. Kuitenkin animekaupat on pullollaan julisteita ja pehmoleluja, valikoimakin on varmasti monelle riittävä. Jos juliste lehteen tulisi, niin saisimme lukea kymmeniä kommentteja missä valitetaan julisteen huonosta aiheesta.

Eli ehdoton _ei_. Toimituksen kannattaa keskittyä olennaiseen, monipuolisten ja sisältörikkaiden artikkeleiden ja arvosteluiden tekemiseen. Kekkon lisäksi myös muu toimitus voisi kokeilla kirjoittamista elävästä elämästä, tiedä vaikka toimisi.

Avatar
Arakat
Viestit: 154
Liittynyt: La Loka 22, 2005 19:19
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Arakat » Ke Huhti 26, 2006 18:26

Julisteet olisivat todella kiva asia, mutta en usko että se oikein toimisi. Kuten joku jo aikaisemmin sanoikin, kaikkia ei voi miellyttää, ja julisteen olisi melkein pakko olla vain yhdestä animesta.

Esim. minä hyppisin ilosta jos lehdessä olisi juliste One Piecestä (anteeksi pakkomielteisyyteni), mutta ne jotka sarjasta eivät satu pitämään, joutuisivat vain maksamaan kalliimman hinnan lehdestä ja epämiellyttävästä julisteesta :(

Olisivatko jotkut yhden sivun kokoiset "ihailijakuvat" jotenkin helpompia tai halvempia...?
Sentimental na aoi sora wo

Mada mada no mada dane!

Avatar
murokeksi
Viestit: 52
Liittynyt: Ke Helmi 02, 2005 18:14
Paikkakunta: Tokio

Viesti Kirjoittaja murokeksi » Ke Huhti 26, 2006 18:26

Minä taas kannatan julisteita. Vaikka se vaatisikin kovaa työtä toimitukselta, niin juliste nostaisi omissa silmissäni lehden arvoa. Sitäpaitsi julisteen ei tarvitsisi sisältyä jokaiseen lehteen. Näin aluksi riittäisi yksikin juliste vuodessa näin kokeilun vuoksi ja tällöin voitaisiin katsoa millainen vastaanotto tällä olisi. Siis kannatan ainakin kokeilua!

Avatar
Liekki
Viestit: 262
Liittynyt: La Loka 29, 2005 08:58

Viesti Kirjoittaja Liekki » Ke Huhti 26, 2006 19:34

Err, julisteita....niinkuin joku sanoikin, niitä saa joka nurkan takaa muutenkin ja ihan juuri semmoista mitä haluaa... :lol:
En kyllä periaatteessa pistäisi pahakseni jotain kivaa julistetta, mutta meikäläisen tuurilla sieltä pamahtaa just jotain tyyliin One Piece xDD silti jonkinsorttista kokeilua/yritystä tietysti aina kannatetaan, juu.
Mutta en muutenkaan ole ihminen joka tatuoi huoneensa julisteilla. Ainoa juliste jota olen ovessa pitänyt (ja pidän yhä) on joku ihmeen cockerspanielipentujulkka, ja se oli pakkotunku koska sisko iski reiän oveen jokunen vuosi sitten...ja olihan se nyt jollain peitettävä (aika heikkoja muuten ovet, ihmettelen vaan!).
Ja Anime-lehti maksaa ihan tarpeeksi nytkin, että jos julisteet kauhiasti hintaa nostaa....urk.
- Here's your knife.
- SWORD.
- Whatever...

Avatar
Laurel
Viestit: 789
Liittynyt: La Tammi 08, 2005 03:23
Paikkakunta: Kouvola
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Laurel » Ke Huhti 26, 2006 19:38

Vaikka alava puhuukin osittain asiaa, niin julisteen lisääminen lehden väliin ei paitsi ilahduta hyvin hyvin montaa pörröistä otakua, vaan saattaa jopa herättää ostohaluja muissakin ihmisissä (potentiaalisissa tilaajissa, toisin sanoen). Hommahan saattaa mennä täysin puihin, mutta en ehdottomasti edes kehtaa suositella toimitusta dissaamaan koko ideaa vain sen näennäisen mahdottomuuden takia. Jo Anime-lehden itsensä olemassaolo on todiste siitä, että mikään ei ole asialleen omistautuneille otakuille mahdotonta ;)

Sitä ei myöskään kannata märehtiä, etteivätkö julisteet miellyttäisi ihmisiä, kunhan aiheet ovat tarpeeksi kirjavia. Ja saahan yhteen paperinpalaan useampiakin kuvia. Eikä hinnankorotuskaan maailmaa kaada niin kauan kuin rahoille on myös vastinetta. Kilpailukykyinen hintahan Anime-lehdellä on mielestäni vielä silloinkin, jos nykyiseen hintaan lisätään 1,50e, mutta se alkaa jo olla maksimi. Useat nuortenlehden (oman arvioni mukaan) tuntuvat pyörivän siinä viidessä eurossa ja hyvin myyvät.

Avatar
Mecha
Viestit: 766
Liittynyt: Ti Helmi 15, 2005 14:59
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Mecha » Ke Huhti 26, 2006 20:49

Yksi mahdollisuus voisi olla tehdä oma Anime-lehti juliste. Kun kerta lehdellä on kaksi piirtäjäneitiä niin toinen näistä voisi panostaa kunnolla ja luoda oman julisteen lehdelle mitä sitten voisi pitää seinellä senkin jälkeen kun lehteä ei enää syystä tai toisesta julkaista. Eihän sen olisi pakko olla minkään animen tai mangan juliste eihän?
"When you become a real fighter, we'll settle it"
- Zechs Merquise to Heero Yuy (Gundam Wing)

"Its time to duel!"
- Yami (Yu-Gi-Oh! Duel Monsters)

hippien touhua kyllä tämä hippitouhu
- Kyuu

Avatar
Anyanya
Viestit: 58
Liittynyt: Su Huhti 23, 2006 21:35
Paikkakunta: Pälkäne

Viesti Kirjoittaja Anyanya » To Huhti 27, 2006 09:02

Mecha kirjoitti:Yksi mahdollisuus voisi olla tehdä oma Anime-lehti juliste. Kun kerta lehdellä on kaksi piirtäjäneitiä niin toinen näistä voisi panostaa kunnolla ja luoda oman julisteen lehdelle mitä sitten voisi pitää seinellä senkin jälkeen kun lehteä ei enää syystä tai toisesta julkaista. Eihän sen olisi pakko olla minkään animen tai mangan juliste eihän?
Tämä on mielestäni myös loistava idea! Oma Narulla-juliste seinälle olisi tosi kiva! Mietin myös mahdollisuutta tehdä "random"julistetta, jossa on muutaman Suomeen ilmestyneen mangasarjan kuvia esim. TSK ja One Piece... XD
Waaaah!!

Avatar
Howler
Viestit: 172
Liittynyt: Ke Helmi 15, 2006 10:03

Viesti Kirjoittaja Howler » To Huhti 27, 2006 19:21

Minä olen vastaan sen takia (moni on jo edelläkin maininnut) että en ehkä ainakaan heti olisi ostamassa lehteä koska se olisi jonkun huonon julisteen takia kalliimpi. Sekä olen vastaan myös sen takia että melkein joka hemmetin nuortenlehdestä pursuaa jo julisteita. -.-

Niin ja jos niitä tiettyjen sarjojen hahmoja haluaa seinälle, niin siitä vaan piirustamaan tai tulostamaan ;)

Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Anime-lehti”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija