Sivu 1/1

Numero 4/2013 ilmestynyt

Lähetetty: Ke Kesä 19, 2013 13:29
Kirjoittaja Tsubasa
Numero 4/2013 on saapunut tilaajille tänään, ja kaupoissa sen pitäisi olla perjantaina. Digitaalinen irtonumero on myös ostettavissa iOS-sovelluksessa.

Tämän numeron kannessa on From the New World eli Shin sekai yori, josta lehdessä on kahden sivun artikkeli. Kansikuvan paikasta viime metreille tappeli Robotics;Notes, jota puolestaan käsitellään Ristivertailu-palstalla.

Näiden lisäksi lehdessä on pitkät artikkelit BL-klassikko Only The Ring Finger Knowsista sekä tuoreen kokemuksen pohjalta kirjoitettu shoppailuopas Ikebukuron Otome Roadin animekauppoihin. Näkökulma-palstalla perehdytään tällä kertaa animeteollisuuden moderneihin ansaintamalleihin ja pohditaan sen mysteeriä, miksi oikeuksienomistajat jakavat nykyään sarjojaan netissä käytännössä ilmaiseksi.

Studiot puntarissa -palstalla perehdytään P.A. Worksiin ja Sivujen tekijöissä Setona Mizushiroon. Mikrofonin takaa -palstalla esitellään Tomoko Kawakami, Lukemattomissa mangoissa taas nettimanga One-Punch Man. Plastiikan lumossa todetaan Professor Layton -Revoltechin olevan mukavaa tekoa.

Näytejuttuna on kirjoitus One-Punch Manista.

Kuva