Numero 4/2013 ilmestynyt

Anime-lehden virallinen keskustelualue. Keskustele tällä alueella Anime-lehdestä - sisällöstä, ehdotuksista ja muusta lehtiin liittyvästä. Asiakaspalveluasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä H-Town Oy:n asiakaspalveluun. Yhteystiedot web-sivuilla http://www.animelehti.fi/

Valvojat: Tsubasa, Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Tsubasa
Viestit: 631
Liittynyt: Pe Loka 24, 2003 19:05
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Numero 4/2013 ilmestynyt

Viesti Kirjoittaja Tsubasa » Ke Kesä 19, 2013 13:29

Numero 4/2013 on saapunut tilaajille tänään, ja kaupoissa sen pitäisi olla perjantaina. Digitaalinen irtonumero on myös ostettavissa iOS-sovelluksessa.

Tämän numeron kannessa on From the New World eli Shin sekai yori, josta lehdessä on kahden sivun artikkeli. Kansikuvan paikasta viime metreille tappeli Robotics;Notes, jota puolestaan käsitellään Ristivertailu-palstalla.

Näiden lisäksi lehdessä on pitkät artikkelit BL-klassikko Only The Ring Finger Knowsista sekä tuoreen kokemuksen pohjalta kirjoitettu shoppailuopas Ikebukuron Otome Roadin animekauppoihin. Näkökulma-palstalla perehdytään tällä kertaa animeteollisuuden moderneihin ansaintamalleihin ja pohditaan sen mysteeriä, miksi oikeuksienomistajat jakavat nykyään sarjojaan netissä käytännössä ilmaiseksi.

Studiot puntarissa -palstalla perehdytään P.A. Worksiin ja Sivujen tekijöissä Setona Mizushiroon. Mikrofonin takaa -palstalla esitellään Tomoko Kawakami, Lukemattomissa mangoissa taas nettimanga One-Punch Man. Plastiikan lumossa todetaan Professor Layton -Revoltechin olevan mukavaa tekoa.

Näytejuttuna on kirjoitus One-Punch Manista.

Kuva

Palaa sivulle “Anime-lehti”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 14 vierailijaa