Numero 2/2013 ilmestynyt

Anime-lehden virallinen keskustelualue. Keskustele tällä alueella Anime-lehdestä - sisällöstä, ehdotuksista ja muusta lehtiin liittyvästä. Asiakaspalveluasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä H-Town Oy:n asiakaspalveluun. Yhteystiedot web-sivuilla http://www.animelehti.fi/

Valvojat: Tsubasa, Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Tsubasa
Viestit: 631
Liittynyt: Pe Loka 24, 2003 19:05
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Numero 2/2013 ilmestynyt

Viesti Kirjoittaja Tsubasa » Ke Maalis 06, 2013 11:46

Numero 2/2013 lienee saapunut tilaajille tänään, ja se on nyt myös ostettavissa Animen iOS-sovelluksesta. Kaupoissa lehti on tuttuun tapaan perjantaina.

Tämän numeron kanteen päätyi Tonari no kaibutsu-kun, jota käsitellään Ristivertailu-palstalla neljän sivun verran. Anime kattoi mangan juonesta vain osan, mutta mangakin on nyt Japanissa päättymässä. On siis paras mahdollinen hetki hypätä vielä tarinaan mukaan.

Desucon Frostbiten ja Norio Wakamoton haastattelun lisäksi tässä numerossa on pitkä artikkeli Crest of the Starsista, vuosituhannen vaihteen kuuluisimmasta avaruusooppera-animesta. Studiot puntarissa -palstalla esitellään Fate/zerolla maineeseen noussut Ufotable, Sivujen tekijöissä taas Di Gi Charatin luoja Koge-Donbo. Mikrofonin takaa -palstalla ollaan vaihteeksi nuorempien sukupolvien äärellä Kaori Mizuhashin myötä, ja Lukemattomissa mangoissa esitellään nettimanga Molester Man.

Yllättävän suuri osa talvella alkaneista sarjoista oli kahden courin mittaisia, joten niitä ehti päättyä tätä numeroa varten keskimääräistä vähemmän. Tämän kompensoimiseksi päättyville sarjoille annettiin kaikille pitkästä aikaa sivun verran tilaa.

Netistä löytyy näytejuttuna Ni no kuni -pelin arvostelu.

Kuva

Palaa sivulle “Anime-lehti”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 15 vierailijaa