Sivu 1/1

Numero 8/2012 ilmestynyt

Lähetetty: Ke Marras 21, 2012 12:50
Kirjoittaja Tsubasa
Vuoden viimeinen numero on tiettävästi tullut osalle tilaajista jo eilen - posti näemmä nopeutuu koko ajan! Suurimmalla osalla tilaajista lehden pitäisi olla tänään. Kaupoissa lehti on perjantaina.

Tämän numeron kantta koristaa Jinrui wa suitaishimashita, josta löytyy pitempi artikkeli. Toisen pitkän artikkelin virkaa toimittaa juttu Mitsuru Adachin romanttisesta baseballklassikko Touchista, josta käydään läpi niin alkuperäismanga kuin animekin. Näiden lisäksi kävimme myös pyörimässä ensimmäistä kertaa Helsingissä järjestetyssä Yamaconissa, josta niin ikään löytyy juttu. Näkökulma-palstalla pohditaan sitä, miten eri tavalla ja mistä syistä BL-sarjoissa ja yurisarjoissa käsitellään rakkautta ja romantiikkaa.

Mikrofonin takaa -palstalla esitellään lujaluonteisten neitojen luonneroolinäyttelijä Hiromi Tsuru, Sivujen tekijöissä taas Hataraki Manista ja Sugar Sugar Runesta tunnettu Moyoco Anno. Lukemattomissa mangoissa käydään läpi ristiinpukeutumista ja mäkihyppyä yhdistelevä Nononono. Studiot puntarissa -palstalla perehdytään David Productioniin - tämä juttu löytyy myös netistä näytejuttuna.

Pienenä muutoksena entiseen toimituksen kolumni sai tässä numerossa uuden nimen "Japani animessa" vahvistamaan aihe-eroa sen ja pääkirjoitusten välillä.

Kuva

Re: Numero 8/2012 ilmestynyt

Lähetetty: Su Marras 25, 2012 21:37
Kirjoittaja VampireNaomi
Päätin ostaa lehden aivan hetken mielijohteesta (ennen tätä olen ostanut vain numeron 3 silloin, kun se joskus kauan sitten ilmestyi) ja pidin hirveästi. Erityisesti Touch-artikkeli oli mielenkiintoinen ja sai minut kiinnostumaan sarjasta ja muutenkin suurin osa sisällöstä oli mukavaa luettavaa. Nyt tekisi mieli tilata lehti, mutta jos teen sen nyt, kuuluuko tilaukseen myös tämä 8/2012, jonka jo ostin? Kannattaisiko odottaa seuraavan numeron ilmestymistä ennen tilauksen tekoa?

Re: Numero 8/2012 ilmestynyt

Lähetetty: Ma Marras 26, 2012 11:46
Kirjoittaja Tsubasa
Ei, tilaus alkaa aina seuraavasta numerosta (paitsi jos seuraavan numeron ilmestymiseen on enää muutama viikko, mitä ei vielä ole). Joten voit tehdä tilauksen huoletta nyt.