Numero 7/2012 ilmestynyt

Anime-lehden virallinen keskustelualue. Keskustele tällä alueella Anime-lehdestä - sisällöstä, ehdotuksista ja muusta lehtiin liittyvästä. Asiakaspalveluasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä H-Town Oy:n asiakaspalveluun. Yhteystiedot web-sivuilla http://www.animelehti.fi/

Valvojat: Tsubasa, Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Tsubasa
Viestit: 631
Liittynyt: Pe Loka 24, 2003 19:05
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Numero 7/2012 ilmestynyt

Viesti Kirjoittaja Tsubasa » Ke Loka 24, 2012 16:53

Vuoden toiseksi viimeinen numero ehti painosta nippa nappa ennen Helsingin Kirjamessuja! Kaupoissa lehti on perjantaina, mutta tilaajilla se on jo tänään. Ja luonnollisesti lehteä saa myös huomenna alkavilta kirjamessuilta koko loppuviikon ajan.

Tämän numeron kanteen päätyi Nana Sivujen tekijöissä käsitellyn tekijänsä Ai Yazawan kunniaksi. Kansikuvasarjan paikasta tappeli jonkin aikaa myös Ghibli-leffa Kukkulan tyttö, sataman poika, jota käsiteltiin aukeaman verran. Sen lisäksi Rakkautta & Anarkiaa -festivaaleilta poimittiin mukaan lehteen Ace Attorney sekä A Letter to Momo. Lehteen mahtui myös juttu Traconista ja sen kunniavieras Yasuhiro Nakuran haastattelu.

Massiivista määrää alkavia ja jatkuvia sarjoja tasapainottaa artikkeli JoJo’s Bizarre Adventuresta sen vasta-alkaneen animesovituksen kunniaksi. Jutussa käydään läpi kaikki 25 vuotta jatkuneen mangan itsenäiset osiot juonineen ja tietysti myös arvioidaan se, miten hyvin anime tekee alkuteokselleen oikeutta.

Tässä numerossa aloitti pitkästä aikaa uusi vakiopalsta. Studiot puntarissa -palstan tarkoituksena on nimensä mukaisesti käydä läpi Japanin animestudioita ja esitellä niitä kokonaisuuksina: mitkä ovat kunkin firman heikkoudet, mitkä taas vahvuudet. Sarjan aloittaa A-1 Pictures.

Mikrofonin takaa -palstalla esitellään BL-keisari Toshiyuki Morikawa, Lukemattomissa mangoissa taas Prunus Girl, trappimangoista tunnetuin. Plastiikan lumossa asetetaan luupin alle Tiger & Bunnyn Kotetsusta ja Barnabysta tehdyt Figuarts ZERO -figuurit.

Kuva

Avatar
Vile
Viestit: 129
Liittynyt: Su Marras 11, 2012 06:21

Re: Numero 7/2012 ilmestynyt

Viesti Kirjoittaja Vile » Su Marras 11, 2012 07:16

Mikäs muuten on kun lehteä ei ole kuulunut vieläkään ja asiakaspalveluunkin otin yhteyttä jo yli viikko sitten? :D
Vieläkö odottelen lehden saapumista vai olisiko jo aika selvittää tämä asia lopullisesti? :wink:

Avatar
Enzeru
Viestit: 39
Liittynyt: Su Loka 14, 2012 20:47

Re: Numero 7/2012 ilmestynyt

Viesti Kirjoittaja Enzeru » Su Marras 11, 2012 14:43

Kiitos paljon Ai Yazawa -jutusta! :) Olin tosi iloinen, kun huomasin lehden kannessa kaupassa ollessani Nanan, niin olihan se lehtikin sitten pakko ostaa. :D Juttu oli mun mielestä tosi hyvä ja käsitteli laajasti Yazawan eri sarjoja, eli kiitos paljon~!
please release me before breaking

Avatar
Tsubasa
Viestit: 631
Liittynyt: Pe Loka 24, 2003 19:05
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Numero 7/2012 ilmestynyt

Viesti Kirjoittaja Tsubasa » Su Marras 11, 2012 18:55

Nyanpaw, olitko sama joka ehti valitella asiaa jo Facebookin puolella? Siinä tapauksessa asia on jo hoidossa. Jos et, niin kerro nimesi yksityisviestissä niin selvitellään.

Avatar
Vile
Viestit: 129
Liittynyt: Su Marras 11, 2012 06:21

Re: Numero 7/2012 ilmestynyt

Viesti Kirjoittaja Vile » Ma Marras 12, 2012 14:56

Tsubasa kirjoitti:Nyanpaw, olitko sama joka ehti valitella asiaa jo Facebookin puolella? Siinä tapauksessa asia on jo hoidossa. Jos et, niin kerro nimesi yksityisviestissä niin selvitellään.
En ole sama, mutta lehti tuli kuin tulikin jo tänään, kauan sitä saikin odotella.
Heti spottasin virheenkin, Robotics;Notes kohdassa olet kirjoittanut Dr. Pepper, tuota pistettä ei siihen tule. No pieni ja epäoleellinen virhe mutta oli pakko kommentoida, hihi. :mrgreen:

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime-lehti”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa