Numero 1/2012 ilmestynyt

Anime-lehden virallinen keskustelualue. Keskustele tällä alueella Anime-lehdestä - sisällöstä, ehdotuksista ja muusta lehtiin liittyvästä. Asiakaspalveluasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä H-Town Oy:n asiakaspalveluun. Yhteystiedot web-sivuilla http://www.animelehti.fi/

Valvojat: Tsubasa, Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Tsubasa
Viestit: 631
Liittynyt: Pe Loka 24, 2003 19:05
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Numero 1/2012 ilmestynyt

Viesti Kirjoittaja Tsubasa » Ke Tammi 25, 2012 14:46

Taas on palattu normaaliin ilmestymisaikatauluun, ja vuoden ensimmäisen numeron pitäisikin olla saapunut tilaajille jo tänään! Kaupoissa lehti on tuttuun tapaan perjantaina.

Tämän numeron kantta koristaa itseoikeutetusti joulun alla päättynyt Mawaru Penguindrum, jolla Utenan ohjaaja Kunihiko Ikuhara osoitti olevansa edelleen täydessä terässä. Toisen pääjutun virkaa toimittaa artikkeli Ai Yazawan Paradise Kissistä, jonka ensimmäinen osa ehti kauppoihin niin ikään joulun alla. Kokeilimme yhdistää jutussa featureartikkelia Ivrean julkaisun arvosteluun hieman uudella tavalla, jota voisi kenties jatkaa jatkossakin. Jutun voi lukea netissä ilmaiseksi täällä.

Näkökulmassa haastatellaan Katawa Shoujo -projektin suomalaista pääkäsikirjoittaja Auraa, Ristivertailussa taas ruodimme läpi Boku wa tomodachi ga sukunain hahmokemiaa. Mikrofonin takaa -palstalla esitellään prinssien kuningas Mamoru Miyano, Plastiikan lumossa vuorossa on lopultakin kunnolla äijäilyä Play Arts Kai -Danten muodossa. Sivujen tekijöissä perehdytään suomeksikin julkaistuun shoujopiirtäjä Natsumi Andoohon, Lukemattomissa mangoissa taas on tämän vastapainoksi groteskia kauhua Kengo Hanazawan I am a Heron muodossa. Animen antimissa kokataan Tiger & Bunnystakin tuttua paistettua riisiä.

Paradise Kissin lisäksi arvostelujen joukosta löytyy tällä kertaa keskimääräistä enemmän yksisivuisia manga-arvosteluja, koska lyhyitä julkaisuja ovat puskeneet pihalle niin Punainen jättiläinen kuin Ivreakin. Sekä Vampire Crisis että S.S. Astro todetaan genreissään melko tyhjänpäiväisiksi. Enemmän laatua sen sijaan löytyy nuoremmille suunnatusta Happy Happy Cloverista ja Verticalin kahdessa osassa ulospukkaamasta klassikkomanga Princess Knightista. Mutta onko Weedistä isänsä Hopeanuolen saappaiden täyttäjäksi, ja onko kellään Summer Wars -elokuvan jo nähneellä mitään syytä ostaa sen DVD-julkaisua?

Palautekysely suljettiin vuodenvaihteessa, ja leikkelimme palautteesta parhaita paloja lukijanpalstalle. Otamme palautetta ja ehdotuksia kuitenkin vastaan ympäri vuoden!

Kuva

Avatar
Fazi
Viestit: 445
Liittynyt: Su Maalis 27, 2011 18:29
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Numero 1/2012 ilmestynyt

Viesti Kirjoittaja Fazi » Ke Tammi 25, 2012 17:18

Isoa plussaa Katawa Shoujo -artikkelista! : DD Itselläni se on ensimmäinen visual novel -kokemus ja mietin, että kuinka tunnettu se Suomessa oikeastaan onkaan. Olihan se näemmä odotuksiani tunnetumpi.
Tracon 8: Team Fortress 2 - Pyro // Ruttotohtori

Vannoutunut Gurren Lagann -elitisti.
Haters make me famous~

~ MyAnimeList deviantART Tumblr Blogi

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime-lehti”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa