Numero 4/2011 ilmestynyt

Anime-lehden virallinen keskustelualue. Keskustele tällä alueella Anime-lehdestä - sisällöstä, ehdotuksista ja muusta lehtiin liittyvästä. Asiakaspalveluasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä H-Town Oy:n asiakaspalveluun. Yhteystiedot web-sivuilla http://www.animelehti.fi/

Valvojat: Tsubasa, Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Tsubasa
Viestit: 631
Liittynyt: Pe Loka 24, 2003 19:05
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Numero 4/2011 ilmestynyt

Viesti Kirjoittaja Tsubasa » Ke Kesä 15, 2011 21:42

Jälleen kerran on koittanut aika uuden Anime-lehden kolista postiluukusta! Numeron virallinen ilmestymispäivä on perjantaina, mutta ainakin tänne Ouluun lehti saapui jo tänään.

Mikäli lehti on myöhässä, voivat tilaajat lukea ainakin sen arvostelut netistä. Netistä löytyy myös näytejuttu, jossa muistellaan edesmennyttä Tokyopopia.

Kantta koristaa Puella Magi Madoka Magica, josta löytyy myös kolmen aukeaman artikkeli. Toisen pääjutun sijaa hoitaa artikkeli Touhou Projectista, joka melkein meinasi päätyä kanteenkin. Päätoimittaja kävi myös pyörimässä BakaConissa, josta löytyykin parin aukeaman juttu.

Koska koko alkava kevätanimekausi tungettiin viime numerossa yhteen lehteen, löytyy tästä numerosta vain muutama päättyvän sarjan loppulöylyttely. Koska tilaa jää näin ollen muullekin, löytyy lehdestä tästä eteenpäin enemmän juttuja myös vanhemmista sarjoista – Gunsmith Catsista alkaen.

Otamme palautetta vastaan!

Kuva

Palaa sivulle “Anime-lehti”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 12 vierailijaa