Sivu 1/1

Keskustelua numerosta 46/2010

Lähetetty: To Loka 07, 2010 12:06
Kirjoittaja Waksu
Heippa kaikille lukijoille,

ja Anime-lehden numero 46 jysähtää virallisesti kauppoihin huomenna perjantaina (8. lokakuuta)! Toimitus kiittää ja kumartaa taas lukijoiden palautteen suuntaan, toisin sanoen laitetaan numeron palautekeskustelu jälleen rullaamaan.

Lehdestä löytyy iso artikkeli shintolaisuudesta Japanissa ja animessa. Lisäksi toimittajamme kamppailee japanilaisen byrokratian hampaissa vaihto-oppilasvuotensa aluksi, ja aloitimme myös kokonaan uuden, japanilaista ruokaa käsittelevän artikkelisarjan. Arvostelussa ovat muun muassa Pom Poko, Kitchen Princess, Summer Wars ja Fullmetal Alchemist: Brotherhood -toimintapeli.

Hyviä lukuhetkiä kaikille!

Terveisin,
Waksu
päätoimittaja

Re: Keskustelua numerosta 46/2010

Lähetetty: Pe Loka 08, 2010 11:18
Kirjoittaja raidat
Hopeanuoli-kuvat oli julkaistu ansaitusti useammalla sivulla, ja kilpailun taso oli selvästikin ollut kova. Juttu shintolaisuudesta ja japanilaisesta tarustosta oli hyödyllinen, ja Satoshi Konin muistokirjoitus oli kauniisti kirjoitettu. Ainoa itseäni vähän häirinnyt asia oli FMA: Brotherhood-nimellä lupailtu juttu, joka paljastuikin oheistoimintapelin arvosteluksi. Pidän Brotherhood-animesta kovasti, ja olen ihmetellyt, miksei siitä ole suomalaisissa animelehdissä kirjoitettu mitään. Tokihan Fullmetal-nimikkeen muista osista on aikanaan kirjoitettu, mutta Brotherhood on kuitenkin itsenäinen sarjansa eikä samaa kauraa alkuperäisen kanssa, joten mielestäni se ansaitsisi edes arvostelun jossain lehdessä.

Kiitos muilta osin oikein mainiosta lehdestä!

Re: Keskustelua numerosta 46/2010

Lähetetty: Pe Loka 08, 2010 13:41
Kirjoittaja Waksu
raidat: Iso kiitos palautteesta.

Syy siihen, että emme ole vielä arvostelleet Fullmetal Alchemist: Brotherhoodin animea, on yksinkertaisesti se, että sarjan dvd-julkaisua ei olla saatu toimitukseen. Mutta postilähetti kantaa parasta aikaa ensimmäistä dvd-boksia Englannista tänne Suomeen. Toisin sanoen Brotherhood-anime tullaan varmasti arvostelemaan Anime-lehdessä vielä tämän vuoden puolella! ;)

Re: Keskustelua numerosta 46/2010

Lähetetty: Pe Loka 22, 2010 22:42
Kirjoittaja Yotsu
ëi pahalla mutta olen huomannut että olette aika kriittisiä arvosteluissa, millainen tusinatuotantomättö sitten ansaitsisi täydet pisteet??? :?