Keskustelua numerosta 46/2010

Anime-lehden virallinen keskustelualue. Keskustele tällä alueella Anime-lehdestä - sisällöstä, ehdotuksista ja muusta lehtiin liittyvästä. Asiakaspalveluasioissa pyydämme ottamaan yhteyttä H-Town Oy:n asiakaspalveluun. Yhteystiedot web-sivuilla http://www.animelehti.fi/

Valvojat: Tsubasa, Animeunionin Foorumiaktiivit

Avatar
Waksu
Viestit: 43
Liittynyt: Ti Syys 11, 2007 11:45
Paikkakunta: Turku / Helsinki
Viesti:

Keskustelua numerosta 46/2010

Viesti Kirjoittaja Waksu » To Loka 07, 2010 12:06

Heippa kaikille lukijoille,

ja Anime-lehden numero 46 jysähtää virallisesti kauppoihin huomenna perjantaina (8. lokakuuta)! Toimitus kiittää ja kumartaa taas lukijoiden palautteen suuntaan, toisin sanoen laitetaan numeron palautekeskustelu jälleen rullaamaan.

Lehdestä löytyy iso artikkeli shintolaisuudesta Japanissa ja animessa. Lisäksi toimittajamme kamppailee japanilaisen byrokratian hampaissa vaihto-oppilasvuotensa aluksi, ja aloitimme myös kokonaan uuden, japanilaista ruokaa käsittelevän artikkelisarjan. Arvostelussa ovat muun muassa Pom Poko, Kitchen Princess, Summer Wars ja Fullmetal Alchemist: Brotherhood -toimintapeli.

Hyviä lukuhetkiä kaikille!

Terveisin,
Waksu
päätoimittaja
.:the mirror which flatters not:.

Avatar
raidat
Viestit: 37
Liittynyt: Su Touko 10, 2009 11:17

Re: Keskustelua numerosta 46/2010

Viesti Kirjoittaja raidat » Pe Loka 08, 2010 11:18

Hopeanuoli-kuvat oli julkaistu ansaitusti useammalla sivulla, ja kilpailun taso oli selvästikin ollut kova. Juttu shintolaisuudesta ja japanilaisesta tarustosta oli hyödyllinen, ja Satoshi Konin muistokirjoitus oli kauniisti kirjoitettu. Ainoa itseäni vähän häirinnyt asia oli FMA: Brotherhood-nimellä lupailtu juttu, joka paljastuikin oheistoimintapelin arvosteluksi. Pidän Brotherhood-animesta kovasti, ja olen ihmetellyt, miksei siitä ole suomalaisissa animelehdissä kirjoitettu mitään. Tokihan Fullmetal-nimikkeen muista osista on aikanaan kirjoitettu, mutta Brotherhood on kuitenkin itsenäinen sarjansa eikä samaa kauraa alkuperäisen kanssa, joten mielestäni se ansaitsisi edes arvostelun jossain lehdessä.

Kiitos muilta osin oikein mainiosta lehdestä!

Avatar
Waksu
Viestit: 43
Liittynyt: Ti Syys 11, 2007 11:45
Paikkakunta: Turku / Helsinki
Viesti:

Re: Keskustelua numerosta 46/2010

Viesti Kirjoittaja Waksu » Pe Loka 08, 2010 13:41

raidat: Iso kiitos palautteesta.

Syy siihen, että emme ole vielä arvostelleet Fullmetal Alchemist: Brotherhoodin animea, on yksinkertaisesti se, että sarjan dvd-julkaisua ei olla saatu toimitukseen. Mutta postilähetti kantaa parasta aikaa ensimmäistä dvd-boksia Englannista tänne Suomeen. Toisin sanoen Brotherhood-anime tullaan varmasti arvostelemaan Anime-lehdessä vielä tämän vuoden puolella! ;)
.:the mirror which flatters not:.

Avatar
Yotsu
Viestit: 31
Liittynyt: Su Loka 17, 2010 17:10

Re: Keskustelua numerosta 46/2010

Viesti Kirjoittaja Yotsu » Pe Loka 22, 2010 22:42

ëi pahalla mutta olen huomannut että olette aika kriittisiä arvosteluissa, millainen tusinatuotantomättö sitten ansaitsisi täydet pisteet??? :?
...
miksemme trolleja uskoisi, koska ne kusipääthän tietävät kaikesta kaiken,
huomatkaa vesiputouksen lailla valuva sarkasmi.
...

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Anime-lehti”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa