Sivu 1/1

Keskustelua numerosta 45/2010

Lähetetty: To Elo 12, 2010 14:21
Kirjoittaja Waksu
Moikka kaikille!

Anime-lehden numero 45 on alkanut tippua tilaajien postiluukuista, ja lehtipisteiden hyllyille se ilmestyy huomenna perjantaina (13. päivänä). Toimitus kaipailee taas kovasti palautettanne. Kertokaa meille esimerkiksi siitä, mistä lehdessä piditte ja mistä puolestaan ette innostuneet.

Lehdestä löytyy tällä kertaa juttua muun muassa Desucon- ja Tracon-tapahtumista, Versaillesin keikalta ja Suomeen rantautuneesta Purikura Shopista! Arvostelemme muun muassa scifi-animen Noein: To Your Other Selfin ja Yuu Watasen Best Selection -mangan. Esittelemme myös furiitat, japanilaiset arkielämänsä leppoistajat.

Hyviä lukuhetkiä kaikille!

Terveisin,
Waksu
päätoimittaja

Re: Keskustelua numerosta 45/2010

Lähetetty: Su Elo 15, 2010 19:02
Kirjoittaja Ryo Asuka
Pikaesittely Legend of the Galactic Heroesista oli kiva bongata lehdestä, ja ihan kunnon iso artikkeli sarjasta olisikin mielestäni paikallaan, kun monia muitakin klassikoita on Animessa tuotu esiin.

Re: Keskustelua numerosta 45/2010

Lähetetty: Ma Syys 06, 2010 07:17
Kirjoittaja Nameless
Eikös siinä lehdessä sanottu että sen piirustuskilpailun tulokset laitetaan anime-lehden nettisivuille elokuun aikana. Itse osallistuin siihen ja olen silloin tällöin käynyt katsomassa että onko tuloksia, mutta aina vain siellä lukee että "ilmoitetaan myöhemmin".
Kuinka moni muu osallistui tähän kilpailuun?

Re: Keskustelua numerosta 45/2010

Lähetetty: Ma Syys 06, 2010 14:37
Kirjoittaja Waksu
Nameless: Hopeanuoli-kilpailun tulokset ovat olleet esillä Anime-lehden sivuilla 13. elokuuta asti. Pääset tarkistamaan kaikki kilpailun tulokset tästä linkistä. Lisäksi me julkaisimme kaikki kilpailuun osallistuneet hieman yli 500 kisatyötä yhteistyönä Kaksoissolan kanssa. Niitä voit käydä katsomassa täällä.

Re: Keskustelua numerosta 45/2010

Lähetetty: Ma Syys 06, 2010 15:25
Kirjoittaja Nameless
Waksu kirjoitti:Nameless: Hopeanuoli-kilpailun tulokset ovat olleet esillä Anime-lehden sivuilla 13. elokuuta asti. Pääset tarkistamaan kaikki kilpailun tulokset tästä linkistä. Lisäksi me julkaisimme kaikki kilpailuun osallistuneet hieman yli 500 kisatyötä yhteistyönä Kaksoissolan kanssa. Niitä voit käydä katsomassa täällä.
Kappas vain, katsoin aina väärästä paikasta, kiitti Waksu.
No enpä oikein sijoittunut, mutta kaksoissolassa työni oli jo ensimmäisellä sivulla.
Harmittaa. :cry: