Sivu 1/1

Keskustelua numerosta 38/2009

Lähetetty: Pe Syys 18, 2009 10:18
Kirjoittaja Waksu
Moikka kaikille,

Uusin Anime-lehti ilmestyy tänään perjantaina (18. syyskuuta), joten on aika laittaa palauteketju ja yhteinen jutustelu rullaamaan!

Numerossa 38 on isosti esillä aikamoiseksi kestosuosikiksi vuosien varrella muodostunut pieni suuri mies eli Salapoliisi Conan. Toimituskuntamme suuri Conan-fani Tanja on kirjoittanut aiheesta erittäin mainion artikkelin! Lisäksi julkaisemme ensimmäisen osan japanilaista kauhuelokuvaa käsittelevästä artikkelisarjasta.

Anime-lehden arvostelukäsittelyyn ovat puolestaan joutuneet muun muassa eriskummallinen Cat Soup, Spice and Wolf, Aishiteruze Baby, äärihauska Detroit Metal City ja Reima Mäkisen uusi piirustusopas Mangan värit. Aiheeseen liittyen juttua riittää mangapiirustuskursseista laajemmaltikin.

Laitetaan keskustelu siis käyntiin! Toimitus kiittää ja kumartaa ja on kiitollinen kaikista ruusuista, risuista ja ehdotuksista.

Hyviä lukuhetkiä,
Juha
päätoimittaja

Re: Keskustelua numerosta 38/2009

Lähetetty: Pe Syys 18, 2009 13:31
Kirjoittaja Skwrl
Jälleen uusi numero täynnä mielenkiintoisia juttuja, arvosteluja ja uutisia. :) Varsinkin jo kauan odottamani artikkeli Salapoliisi Conanista oli toimiva ja täynnä tiivistä tietoa. Minua kuitenkin jäi ihmetyttämään eräs asia: Miksi Ain nimi oli kirjoitettu muotoon Haibara Ai ja hieman myöhemmin Miyano Shiho, siis muotoon sukunimi etunimi, vaikka kaikkien muiden hahmojen nimet oli kirjoitettu länsimaisesti etunimi ensin? Tapahtuiko tässä jonkinlainen ajatusvirhe artikkelin laatijalle?

Eri sarjojen arvostelut ovat olleet loistavia kaikissa lehden numeroissa ja luulenpa, että tutustun tässä joku päivä tarkemmin tuohon Spice and Wolf:iin. Se vaikutti aika mielenkiintoiselta sarjalta.

En tiedä, otatteko vastaan juttuehdotuksia anikin kautta, mutta teenpäs kuitenkin ehdotuksen. Olisi mukava saada arvostelu BONES-studion tekemästä animesta Eureka Seven. Olette muistaakseni viitanneet sarjaan joskus aiemmin, mutta tietääkseni siitä ei ole vielä tehty juttua tai arvostelua. Niin, ja tähän loppuun vielä erityiskiitos jo etukäteen lupaamastanne Hetaliajutusta~!

Muoksista. Niin, ja tuli vielä mieleeni, että olisi mukavaa saada arvosteluja CLAMPin sarjoista, erityisesti Tsubasa: Reservoir Chroniclesta, xxxHolicista ja Cardcaptor Sakurasta. :D

~Huilisti

Re: Keskustelua numerosta 38/2009

Lähetetty: Pe Syys 18, 2009 21:14
Kirjoittaja Shoe
Pidin uusimmasta lehdestä, vaikkei arvosteluissa ollut minulle mitään. Kokonaan lehteä en ole vielä lukenut, mutta sen verran mitä luin, vaikutti todella kiinnostavalta.

Eniten pidin uusimmassa numerossa J-kauhu -artikkelista. Minua onkin kiinnostanut jonkin aikaa J-horror ja nyt julkaisitte siitä artikkelin. Kiitokset siitä. Toivon, että seuraavassa osassa tulee yhtä paljon asiaa kyseisestä artikkelista.

Nyt kun tulin kirjoittamaan tälle alueelle, sanon muutaman sanasen yleisesti. Pidän kirjoitustyylistä, miten kirjoitatte eri tekstejä lehdissänne. Kerronta on aina koukuttavaa, joten päädyn lukemaan sellaisiakin artikkeleita, joista en muuten perustaisi. Anime-lehden kautta olen tutustunut lähemmin ainakin Miyavin musiikkiin ja Kuroshitsuji -sarjaan.
Lehdissä on useasti kiinnostavia aiheita ja monipuolisia. Tokihan nyt muutomia artikkeleita jää lukematta, mutta näin yleisesti. Kylläpäs minä kehun Anime-lehteä. : D