Seuraava allnighter huhtikuussa

Keskustelua Lahden Otakuliitto Bakanoiden toimintaan liittyen.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Bakanat/Aktiivit

Avatar
Sorsamon
Viestit: 27
Liittynyt: Pe Heinä 23, 2004 14:16
Paikkakunta: Lahti

Seuraava allnighter huhtikuussa

Viesti Kirjoittaja Sorsamon » Ke Maalis 22, 2006 01:28

Huhtikuun toisena, kolmantena tai neljäntenä viikonloppuna olisi tarkoitus järjestää seuraava allnighter tutussa paikassa, Joutjärven nuorisotalolla, tuttavallisemmin siis Jovilla. Jos joku vielä infoa paikasta kaipaa, sitä löytyy ainakin edellisessä postauksessa: http://forums.animeunioni.org/viewtopic.php?t=3379 .
Googlekin on kaveri: http://napa.phnet.fi/jovi/

Sitten, kun tarkempi päivämäärä tästä on tiedossa - eli kunhan rakas organisaattorimme on soitellut Joville - siitä tiedotetaan tässä ketjussa, eli seurailkaahan tilannetta. Samalla sitten selvitetään jälleen ne yksityiskohdat. Ja kerrotaanhan me toki tästä kaikesta myös jonakin tiistaipäivänä Hurinassa. Jos nyt kuitenkin innostutte kommentoimaan tapahtumaa, tekemään ehdotuksia ym., antaa palaa, kenttä on teidän.
You can learn a lot in a small, dark room.

Avatar
Haldirius
Viestit: 3
Liittynyt: Ke Huhti 05, 2006 10:53

Viesti Kirjoittaja Haldirius » Ke Huhti 05, 2006 12:00

pyydäpä niiltä samantien lupa käyttää takkahuopneessa sijaitsevaa takkaa. Saunamakkara olis katsos toivottavaa... ja sinappi myäs. Viimeksi siellä oli aika viileää mikäli muistat.
ehh... tuota.... wanchu?

Avatar
Lumilintu
Viestit: 82
Liittynyt: Su Touko 22, 2005 16:43
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Lumilintu » Ke Huhti 05, 2006 18:23

Wow, myöhän ollaan taas ajoissa liikkeellä!

Joo, ei miulla muuta mutta semmosta pientä kritiikkiä viime kerrasta että jossain kohtaa yötä se takkahuone pitäis ihan oikeesti rauhottaa nukkujille. Ei siinä muuta, mekastakoon ihmiset muualla miten lystää (jopa Sorsa saunassa) mut viimeks teki mieli käytä heittelemään kaulimia ku ihmiset ravas ihan muuten vaan takkahuonees, piti ääntä ja lähtiessään jätti oven auki. Allnighter tai ei, jotkut haluaa nukkua ja niillä on oltava siihen oikeus. Edes kolmen jälkeen yöllä...

Avatar
Sorsamon
Viestit: 27
Liittynyt: Pe Heinä 23, 2004 14:16
Paikkakunta: Lahti

Viesti Kirjoittaja Sorsamon » Ti Huhti 11, 2006 12:23

Oikeus käyttää takkaa? En tiedä sitten, tarvitaanko siihen mitään lupia, mutta voinee tuota siltä talonmieheltä kysäistä. Aina kun tähän mennessä ollaan puhuttu siitä takan käytöstä, ollaan törmätty siihen ropleemaan, että sen takan päällä pitäminen edellyttää jonkun olevan koko ajan vahtimassa tulta. Tässä taas törmätään asoihin nimeltä Vastuu ja Velvoite. Jos joku haluaa kuitenkin olla tulenvahtina, niin mikä jottei. Mitä tuohon lämpötilaan tulee, todennäköisesti tällä kertaa saadaan nauttia vähän lämpimämmästä Jovista, kun uloskaan on tuskin odotettavissa kahtakymmentä astetta pakkasta, kuten viimeksi. :P Ei siellä koskaan aikaisemmin ollut niin kylmä kuin tällöin.

Nukkumiskäytäntöä voisi joo korostaa uusiksi - takkahuone, tai, mikäli niin päätetään, joku muu huone - on yöllä nukkumakäyttöön varattu, eli sitä sen läpi ramppaamista pitäisi kyllä välttää. Sitä en tiedä, miten hyvin saunasta äänet kantautuvat sinne takkahuoneeseen, kun en itse pahemmin ole nukkumaan vaivautunut, mutta suodaan sentään se rauha siellä nukkuma-alueen puolella.

Ja sitten siihen itse asiaan: Jovi on nyt varattu. Toistan: JOVI ON NYT VARATTU! Tulihan selväksi? Eli Jovi on nyt 22.-23. 4. meidän käytössämme. Lisäinfoa saattaa tulla vielä tännekin, kokouksessa viimeistään, jos ei muulloin eikä muualla. Ja ellei se vielä ole selvennyt, http://forums.animeunioni.org/viewtopic.php?t=3379 on ainakin tuossa ketjussa noita perusohjeita ja löytääpä niitä aikaisemmistakin ketjuista, joissa ilmenee sanat allnighter ja/tai Jovi. Ja käyttäkää nyt hyvät ihmiset tosiaan järkeänne, _yksikään_ noista ajankohdista ei tietenkään päde tässä allnighterissa, vaan niistä ilmoitetaan vielä erikseen. Olkaa siis tarkkana, ja jos yhtään alkaa tuntua siltä, että on epäselvää, kysykää. Informaatiota jaetaan kyllä, kun sitä vain pyydetään. Parempi kysyä kuin sanoa, ettei tiennyt. Mut niin, tulkaa hei ihmeessä paikalle. Teidän takia me tätä tehdään.

*Muoks muoks* Elikäpäs, nyt seuraavat ne tarkemmat, kellolliset ajankohdat vielä. Lähdetään siis Hurinalta yhtä matkaa 15.20 Joville päin. Olkaa paikalla _ajoissa_ jos ette tule yksin, emme nimittäin odottele. Tarkoitus on olla perillä neljään mennessä. Neljältä tosiaan aukeavat ovet, ja sen jälkeen saa paikalle tulla milloin mielii. Paikka on auki sunnuntaihin, kello kahteentoista asti. Noudatetaan niitä tuttuja sääntöjä:
- Ei ylimääräisiä ihmisiä, ellei heistä ole ilmoitettu etukäteen. Kuokkavieraita emme odota.
- Annetaan nukkujille mahdollisuus nukkumiseen ja valvojille mahdollisuus valvomiseen. Jokin huone tullaan pyhittämään lepokäyttöön, minkä seurauksena siinä huoneessa ei remuta tietyn ajankohdan jälkeen. Tarkemmat järjestelyt selviävät sitten paikan päällä.
- Ei alkoholia - Jovi on Nuorisotoimen alaisuudessa ja näin ollen alkoholista vapaa vyöhyke.
- Keittiötä saa käyttää.
- Ken sotkee, se siivoo. Tästä huolimatta lopuksi siivoaa koko porukka.
- Miyuki-chan in Wonderlandia ei katsota ennen sitä aamuyötä.
- Pitäkää hauskaa.
You can learn a lot in a small, dark room.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Lahden Otakuliitto Bakanat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa