Jovilla Allnighter 8. 10.

Keskustelua Lahden Otakuliitto Bakanoiden toimintaan liittyen.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Bakanat/Aktiivit

Avatar
Yooha
Viestit: 6
Liittynyt: Pe Tammi 28, 2005 15:16
Paikkakunta: Lahti

Jovilla Allnighter 8. 10.

Viesti Kirjoittaja Yooha » Su Syys 18, 2005 11:54

Bakanat järjestää taas Joutjärven nuorisotalolla, aka Jovilla, allnighterin 8. päivä lokakuuta lauantaina. Ohjelmassa on mm. animen katselua, saunomista, pelien pelaamista, biljardia ynnä muuta bakanoille ominaista häröilyä. Bakanoiden käyttövuoro Jovilla alkaa lauantaina klo 16.00 ja päättyy sunnuntaina klo 12.00

Tässä hieman infoa niille, joille tämänkertainen bakanoiden Jovireissu on se ensimmäinen:

-niille, jotka eivät osaa Joville, lähtee Hurinalta bakanasaattue lauantaina n. klo 15.20. Olethan siis Hurinalla tarpeeksi ajoissa! Tietysti paikalle saa tulla myöhemminkin, tosin tällöin ei ole tarjolla erillistä opastusta. Jovi sijaitsee lähellä Möysän rantaa parin kilometrin päässä keskustasta. Tarkempi katuosoite on Tenavankatu 19.

-tapahtuma on tarkoitettu vain Bakanoiden jäsenille. Ei siis ulkopuolisia kavereita/tuttavia/perheenjäseniä.

-Joville ei saa tuoda alkoholijuomia, eikä niiden vaikutuksenalaisena ole mitään asiaa sisään.

-omat ruuat ja juomat (eikä edelleenkään alkoholia!) mukaan. Useiden bakanoiden jäsenmaksut ovat myöhässä eikä meillä siksi ole varaa kestittää näin isoa porukkaa.

-saunojia suositellaan ottamaan oma pyyhe mukaan. Toki Joviltakin löytyy pyyhkeitä, mutta niitä ei varmasti riitä kaikille ja eikös siinä omassa animeaiheisessa pyyhkeessään ole kaikkein mukavin kuivatella.

-saunoja on vain yksi kappale, joten noudatamme seuraavanlaista vuorottelua: Ensin tytöt, sitten pojat ja lopuksi läpi yön jatkuva sekasaunonta. Sauna on hyvin erillään muusta tapahtuma-alueesta, joten pelko, että joku ei-saunoja tai vastakkaisen sukupuolen edustaja näkisi sinut ilkosillaan tahtomattasi, on turha.

-anime. Animea on mahdollisuus katsoa isolta kankaalta Jovin pääsalissa. Mitään päätöksiä, mitä anime katseltaisiin, ei ole lyöty lukkoon. Ehdotuksia otetaankin siis vastaan. Paras tapa ja paikka saada oma äänensä kuuluviin anime-ehdotusta antaakseen, on Bakanoiden viikkokokous tiistaisin Hurinassa. Jos et kokouksiin pääse, mutta haluat silti ehdottaa animea, se onnistuu myös tähän ketjuun kirjoittamalla, privaviestillä, sähköpostilla sekä tekstiviestillä asianomaiselle henkilölle, eli minulle tai Lorialle. Harvaa animesarjaa on mahdollisuus katsoa täysin kokonaan, joten ei saa hermostua, jos juuri siitä omasta suosikistaan ehditään katsoa vain muutama hassu jakso. Pyrimme katsomaan mahdollisimman monipuolisesti periaatteella "jokaiselle jotakin". Jos sinulla on omistuksessa se animesarja/elokuva, minkä haluat katsottavaksi, olisi helpointa, että itse myös tuot sen Joville tuolloin. Katselulaitteisto on todella monipuolinen, joten animen formaatti on mitätön sivuseikka.

-pelit. Jovilla on jo omasta takaa kaksi biljardipöytää ja läjä lautapelejä. Bakanat tuovat paikalle ainakin PS2:n ja sille pelejä mm. Tekkenin ja tanssipelejä. Omia pelejään/pelikoneitaan saa tietysti ottaa mukaan ja niitä pelataan mahdollisuuksien mukaan. Sama käytäntö kuin animenkatselussa ja -ehdotusten antamisessa.

-käyttäytyminen. Tämä pitäisi olla kenen tahansa selväjärkisen ihmisen tiedossa jo ennestään, mutta pieni kertaus ei liene pahitteeksi. Jovilla käyttäydytään samalla tavalla, kuin käyttäydytään missä tahansa muualla sivistyneessä maailmankolkassa. Turha riehuminen, älytön ympäriinsä juoksentelu, epäkohtelias käytös toisia kohtaan ja tarkoituksellinen roskaaminen on KIELLETTYÄ. Koskaan ei ole Bakanoiden Jovikäynneillä tarvinnut heittää ketään ulos häiritsevän käyttäytymisen takia, mutta muistuttaisin, että sekin uhka on aina olemassa. Muistathan siis käyttäytyä kunnolla ja ottaa toiset huomioon tekemisissäsi. Hauskaa saa silti pitää, sitähän varten tämä Jovikeikka on taas kerran järjestetty.

-nukkuminen. Jos joku todellakin aikoo missata sekunninkin ratkiriemukkaasta ohjelmastamme nukkumisella, on siihenkin toki mahdollisuus. Jovilla on muutama erillinen huone, jotka rauhoitetaan lepäämiselle. Näissä huoneissa on vain pari sohvaa, joten jottei nukkumapaikoista tule kinaa, suosittelemme jokaisen nukkua aikovan ottavan omat yöpymistarvikkeet (makuualusta/-pussi) mukaan.

-siivoaminen. Kun sunnuntaina heräillämme tuossa klo 11.30 tietämissä ja siivoukselle on aikaa vajaat puolituntia, on tärkeää, että jokaikinen hauskanpitoon osallistunut bakana auttaa siivoamisessa. Ei liene iso pala auttaa pienessä siivouksessa, kun on ensin saannut ilmaiseksi pitää kivaa, katsoa animea, saunoa ja viettää laatuaikaa muiden bakanoiden kanssa.

Tässä ohjeet pääpiirteittäin. Kysymyksiä saa esittää tässä ketjussa tai ihan kasvotusten kokouksissa. Muistutamme kyllä tasaisesti lokakuuta lähestyessäme tästä tapahtumasta ja tarpeellisista asioista Joviin liittyen. Toivomme isoa osallistumislukua erityisesti uusilta jäseniltämme. Jovilla jos missä on parhaimmat mahdollisuudet tutustua pintaa syvemälle toisiin bakanoihin. Tervetuloa pitämään hauskaa animen ja hauskan seuran parissa!

Avatar
Yooha
Viestit: 6
Liittynyt: Pe Tammi 28, 2005 15:16
Paikkakunta: Lahti

Jovin animetarjonta suurinpiirtein kasassa

Viesti Kirjoittaja Yooha » Ke Loka 05, 2005 10:50

Saimme hankittua seuraavia animeleffoja ja -sarjoja Joville. Katsomisjärjestystä ei ole vielä päätetty ja listaan voi tulla muutoksiakin, jos onnistumme jostain kiven takaa löytämään erityisesti sellaisia animesarjoja, joita te itse toivoitte. Jos siis teiltä/tutuiltanne löytyy mm. Initial D, One Piece, Full Metal Alchemist, Onegai Twins tai Bleach, ottakaa ihmeessä mukaan. Järkikin toivottavasti sanoo, että ne ensimmäiset jaksot ovat suositeltavimpia kuin loppupään jaksot, ainakin mitä tulee all-nighterohjelmistoon. Mutta siis tässä varmistuneiden animeiden lista.

-Ghost in the Shell
-Spriggan
-Miyuki-chan in Wonderland
-The voices of a distant star
-Jubei-chan
-Boogiepop Phantom
-Soul Taker

Mahdollisuuksia on katsoa myös Nadesicoa, Excel Sagaa ja DNA Huntersia, mutta mieluummin ei TAAS.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Lahden Otakuliitto Bakanat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija