Sivu 1/1

Koti-iltoja?

Lähetetty: Ke Maalis 02, 2005 03:44
Kirjoittaja Sorsamon
Noniin, eli meillähän on tällä hetkellä käytössämme Hurinat ja Jovit ja näin, eli tiloista ei ole minkäänlaista varsinaista puutetta. Otetaan huomioon vielä se seikka, että nämä eivät maksa meille penniäkään, niin että jossain mielessä voitaisiin ajatella, että tämä on turha aihe, mutta.

Vaihtelu virkistää, sanovat. Näiltä tiimoilta esittäisinkin kysymyksen, että onko jollakulla tarjottavana kotiaan tai jopa mökkiään käyttöömme jotakin yksittäistä iltaa varten?
Kriteereitä pohtiessa kannattaa tietysti huomioida järkipohjalta aluksi, eli kahdenkymmenen neliön kerrostaloasunto ei ole sinänsä ratkaisu tähän dilemmaan. Kuitenkin, jos on mahdollista saada vaikka kymmenkuntakin ihmistä saman katon alle kotiolosuhteisiin suht mukavissa olosuhteissa, niin huudahtakaa.

Lähetetty: Ke Maalis 02, 2005 22:50
Kirjoittaja zzy
Mjaahas. Tänne kyllä perjaatteessa mahtuu oikein hienosti ihmisiä..Ainut probleema on siinä että pitäisi saada täältä sitten myös muu väki pois alta :) Niin ja että lahdesta tänne (Orimattilaan) on tosiaan se 20km. Mutta jos täältä joskus väki kaikkoaa, niin sitten luulisi onnistuvan. Löytyy saunaa, dvd-soitinta, telkkaria ja useampikin kone joilla pääsee nettiin..Eli aikalailla perus bakanat-rekvisiitta :)

Lähetetty: To Maalis 03, 2005 01:48
Kirjoittaja Sorsamon
No ainakin tuo nettiyhteys on jees... Hurinassakin toki, mikäli allnightereita järjestää, löytyy moinen, mutta plussaa kuitenkin. Ei mikään mahdottomuus varmaan tulla ensi tiistaina setvimään asiaa?

Lähetetty: To Maalis 03, 2005 05:03
Kirjoittaja zzy
Kyllä mä varmaan tiistaina oon paikalla, ellen saa nyt sitte töitä. Muuten uskoisin että joo, sielläpä nährää sitten.

Lähetetty: To Maalis 03, 2005 19:23
Kirjoittaja Loria
Minun luo pääsee myös mikäli päivä on sopiva. Ei ole edes porukoita tiellä, ainoa että yksiöni tilat ovat kyllä aika rajoitteiset jos kaikki bakanat haluaa tulla kyläilemään kerralla...

Lähetetty: To Maalis 03, 2005 21:40
Kirjoittaja zzy
Loria kirjoitti:Minun luo pääsee myös mikäli päivä on sopiva. Ei ole edes porukoita tiellä, ainoa että yksiöni tilat ovat kyllä aika rajoitteiset jos kaikki bakanat haluaa tulla kyläilemään kerralla...
Nojuu, se luukku on kyllä sen verran pieni, ettei sinne oikeen viittä enempää saa ängettyä :)

Lähetetty: Ma Maalis 07, 2005 14:05
Kirjoittaja NiuNiu
Meillähän pidettiin Bakanoiden ensimmäinen All Nighter ja tilasta ei loppujen lopuksi tullut kauheasti puutetta. Ainoa miinus oli ajoittain kökköilevä tekniikka. Majoitusmahdollisuus löytyy myös. Asunto on teidän käytettävissä, kämppiksen puolesta uskallan asian luvata.
Ainoa huomioon otettava seikka on minun teatteriharkat joita on yleensä myös viikonloppuisin.