Latenightereiden ohjelmasta

Keskustelua Lahden Otakuliitto Bakanoiden toimintaan liittyen.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Bakanat/Aktiivit

Avatar
Kekko
Viestit: 466
Liittynyt: Pe Helmi 07, 2003 00:44
Paikkakunta: Lahti
Viesti:

Latenightereiden ohjelmasta

Viesti Kirjoittaja Kekko » Su Marras 28, 2004 19:21

Jatkoa silmälläpitäen voisi olla ehkä hyvä keskustella ohjelmistosta, ettei tarvitsisi improvisoida... Lauantaisen tilaisuuden pohjalta päädyin toteamukseen että Ranmaa olisi kansa halunnut nähdä lisääkin, ja Kenshinkin maistui. Key, Tylor, Sakura ja kumppanit jäivät koskematta. Mistä pääsemme kysymykseen, milloin on seuraava latenighter. Saattaahan nimittäin olla, että ohjelmiston tarjoaja ei aina ole paikalla, mistä seuraa säätöä.
* -> Yokohama Kaidashi Kikou <- *

Avatar
Ezkoz
Viestit: 17
Liittynyt: Ke Elo 18, 2004 17:35
Paikkakunta: Lahti

Viesti Kirjoittaja Ezkoz » Pe Joulu 03, 2004 12:47

No tästä on nyt ollut keskustelua, mutta ratkaisua ei ole vielä löytyny. Ehdotettu on, että noin joka toinen viikko olisi latenighter ja joka toinen peli-ilta. Ja nehän voi helposti yhdistää. Toiset kattois animee ja toiset pelais -konsepti ei ole mikään mahdottomuus. Mutta itse pelkään ainakin, että liikatarjonnassa kysyntä vähenee, eli porukka ei viitsi tulla mukaan koska "ainahan voi tulla ensi kerralla". Varmempi tapa saada porukan kiinnostus on pitää tilaisuuksia harvemmin, jolloin jää enemmästä paitsi jos missaa. Toinen puoli kantaan on, että jos tilaisuuksia on harvemmin, niin silloin sitten jää oikeasti jostain paitsi jos ei mitenkään pääse paikalle. :?

Vähä on kinkkinen juttu, täytynee laittaa asialistalla ens kokouksee.. Joku äänestyksenpoikanen tosta on helppo saada kasaan. Perusteltuja mielipiteitä voi toki laittaa tännekkin.

Ps. Tällä hetkellähän aikataulu menee niin että joka toinen viikko on joko latenighter tai peli-ilta, ja joka toinen vain yleistä tylsistelyä eli irckausta ja musiikin kuuntelua.
Parempi syötetty lammas,
kuin kilo mämmiä saappaassa.

Avatar
natu
Viestit: 12
Liittynyt: Ma Tammi 26, 2004 12:53
Paikkakunta: Orimattila

Viesti Kirjoittaja natu » La Joulu 18, 2004 15:13

Itseasiassa nythän on niin, että.. parempihan se olisi ettei olisi ollenkaan näitä tylsistelykokouksia, koska sitä ne tosiaan ovat; TYLSIÄ. Helppohan jonkun on raahata pleikkaria mukaan, senhän voi aina tiistaikokouksissa päättää että kuka sen tuo, ettei aina tarvitse saman ihmisen sitä rontata.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Lahden Otakuliitto Bakanat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa