Sivu 1/2

Kokouksista.

Lähetetty: La Loka 16, 2004 12:47
Kirjoittaja Ezkoz
Eli, uusille jäsenille ja niille vanhoille jotka potevat varhaisiän dementiaa, kokouksia on kaksi kertaa viikossa. Niin sanottu "virallinen" kokous on tiistaisin klo 17:00 nettikahvila Hurinassa, Vesijärvenkatu 12. Yllättäen Lahdessa. Toinen, epävirallinen kokous, jos nyt ensimmäistäkään voi hirvittävän viralliseksi sanoa, on lauantaisin klo 13:00 myöskin nettikahvila Hurinassa, tällöin koko tila on bakanoitten käytössä eikä käsiteltävänä ole mitään yhdistykseen liittyvää.

Kaikki animesta ja mangasta kiinnostuneet ovat tietysti tervetulleita molempiin. Ja jos joku ulkopaikkakuntalainen sattuu olemaan Lahdessa kyseisinä aikoina, on hän tietty tervetullut liittymään iloiseen joukkioomme edes yhden kokouksen ajaksi.

Järjestämme myös anime-allnightereitä aina kun se vain on tilojen kannalta mahdollista. (Tässä kohtaa joku voi ilmoittaa sopivista ja vapaista tiloista, jos sattuu sellasen omaamaan).

Lähetetty: La Loka 16, 2004 16:48
Kirjoittaja Kekko
Lienisi siinä tapauksessa eduksi, jos joku menisi Puolenkuunpeleihin repimään pois ovesta mainoksen, jossa annetaan harhaanjohtavaa informaatiota kohtauspaikasta ja ajankohdasta. Tai toisi tilalle uuden. Nee?

Lähetetty: Su Loka 17, 2004 09:13
Kirjoittaja Ezkoz
Pitää ottaa asia esille.. Koska se saattaa vähä kaarsia uusia kävijöitä jos niissä lapuissa on väärä paikka, aika ja niistä puuttuu kokonaa se toinen kokous. :wink:

Lähetetty: Su Loka 17, 2004 10:17
Kirjoittaja Sorsamon
Tällä hetkellä itse asiassa on otettukin jo esille tuo julisteasia hallituksen piirissä, ja tilanteeseen ollaan tuomassa muutosta lähiaikoina. Todennäköisesti jo tässä syysloman aikana.

Lähetetty: Ma Loka 18, 2004 20:23
Kirjoittaja natu
sitäpaitsi onhan niissä puhelinnumero... että vaikka ihmiset luulisivat kokouksien olevan torstaisin tolpalla, a) tietäisin sen siitä että ihmisiöä ilmestyisi sinne samaan aikaan kuin Gronkin kokous on b) kiinnostuneet soittaisivat.
Kuitenkin yritän piiskata itseäni jotta saisin julisteet tehtyä, siinä nyt on vain ollut hieman ongelmia viime aikoina...

Lähetetty: La Marras 13, 2004 00:58
Kirjoittaja NiFa
Missäs päin Lahtea tuo kyseinen kahvila sijaitsee? vieläkö olette lauantaisin siellä?

Olisi kiva tutustua muihin animeharrastajiin, kun Mäntsälässä ei ole omaa yhdistystä, enkä muutenkaan tunne ketään animeharrastajia täältä päin.

Lähetetty: Pe Marras 26, 2004 15:53
Kirjoittaja Loria
Uskaltautuisikohan sitä itsekin joku tiistai mukaan, olisi kiva tavata muitakin joilla sama kiinnostus.

Lähetetty: La Marras 27, 2004 16:51
Kirjoittaja Sorsamon
Loria, uskaltaudu ihmeessä. Ethän sinä siinä mitään menettänekään, uskoisin. :)

Lähetetty: La Marras 27, 2004 18:49
Kirjoittaja NiuNiu
Ilman muuta Loria tulee meidän mukaan häröilemään ja säätämään animen ja mangan parissa! ^^

Lähetetty: Ti Marras 30, 2004 18:17
Kirjoittaja Loria
Juu mielelläni tulen niin usein kun vaan töiltäni pääsen, vuorotyö verottaa iltoja. Viimeistään sitten joulun jälkeen luulisi vapaailtoja olevan enemmän :D

Lähetetty: Su Joulu 05, 2004 16:16
Kirjoittaja Rimppu
Hmm. Pitäisi varmaan minunkin joskus jaksaa raahautua paikalle. Ei ole kivaa olla laiska. Ja kuitenkin mieli tekisi liittyä joukkoon kummaan.

Lähetetty: Ma Joulu 06, 2004 12:04
Kirjoittaja Ezkoz
No totta himpskutissa tulet. Eihän se ole edes miettimisen arvoinen asia, vaan itsestäänselvyys. 8)

Lähetetty: Ti Joulu 07, 2004 12:57
Kirjoittaja natu
Me olemme juuri sopivan kummia ja aina mahtuu mukaan yksi kumma lisää n_n Mitä enempi, sitä parempi :D

Re: Kokouksista.

Lähetetty: Ke Tammi 21, 2009 08:59
Kirjoittaja ja
hjehheh :3 itse kävin ensimmäistä kertaa hurinassa lauantai 17.1. eli siis viimeviikolla.
enkä mie saanu oikkee seuraa ku kaksoissiskon kanssa vaan jökötettiin ikkunan viereisessä pöydässä. ._____. kukas tämä vaaleahiuksinen oli nimeltään? benben lempinimeltään? hän oikein kuulutti kovaan ääneen " hei täältähän löytyi toinen kaksospari ! " ja saimme siis tietää ketkä ne toiset olivat, mutta nimi on taas hukassa -_____-

aihvan sama, mutta.

mahdollisesti tullaan käymään tämän viikon lauantainakin siellä :D kunhan revin jostain bussirahat :3

Re: Kokouksista.

Lähetetty: To Heinä 22, 2010 17:54
Kirjoittaja windi
Tulevan kauden tiedostusvastaavana ajattelin kirjoittaa ja päivittää tänne tietoa Bakanoiden tulevasta toiminnasta, koska täällä foorumilla on ollut aktiivisuutta vielä vuosi sitten ja sitä ei ole suljettu. :)

Nykyään koontumiset ovat siirtyneet 8-salille Fillariin, koska Hurina lopetti toimintansa. Fillari on kesän ajan remontissa, joten kokoonnumme varsinaisessa 8-salissa. Vuoro on torstaisin kello 15 lähtien. Jotkut bakanat kokoontuvat kesällä myös pikkuvesijärven puiston suihkulähteen luona, tiistaisin n. kello 17-19 lähtien. Lisätietoa yhteisöstä saa meidän nettisivulta http://bakanat.animeunioni.org/ tai Facebook yhteisöstä http://www.facebook.com/group.php?gid=154259866150.

Kartta 8-salille:
Kuva
Sammonkatu 8
15140 Lahti