Oletko ikinä suuttunu jonkin animen/mangan juonenkäänteestä?

Tälle alueelle voit tehdä äänestyksiä, alueella toimivat muuten samat perussäännöt kuin Yleinen Keskustelu -alueella.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Väärä juonenkäänne?

En ikinä, tekijät ovat aina oikeassa
31
7%
Ehkä kerran tai kaksi
335
76%
Suurinpiirtein jokaisen lukemani/katsomani sarja kohdalla
50
11%
Piirsin sarjan uusiksi ja unohdin pettymykseni
9
2%
Joku muu (tarkenna viestissäsi)
14
3%
 
Ääniä yhteensä: 439

Avatar
Anni-chan
Viestit: 110
Liittynyt: Ti Marras 01, 2005 17:41
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Anni-chan » Su Heinä 02, 2006 19:52

No aika monta kertaa. Jos jollakin parilla on juuri hellä hetki ja ovat suutelemassa, niin heti paikalle rynniin joku, tai jotain häiritsevää tapahtuu ja pilaa koko jutun, ärsyttävää! >XD

Avanta
Viestit: 152
Liittynyt: Ke Joulu 22, 2004 12:32

Viesti Kirjoittaja Avanta » Su Heinä 02, 2006 21:48

DN Angelin loppu suretti ja masensi pari päivää. Eipä noita suuttumisia ja vihastumisia pahemmin tapahdu.

Avatar
NetDiver
Viestit: 117
Liittynyt: Ke Touko 12, 2004 11:23
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja NetDiver » Su Heinä 02, 2006 23:44

Eniten kiroilua parin vuoden sisään katsomistani sarjoista on aiheuttanut Gantzin animeversio. Joko olen paatunut mangan fani tai kykenemätön näkemään animeversion ohjaajan visiota Gantzin mangasta. Pari ensimmäistä jaksoa lupaa hyvää, kunnes alamäki alkaa. Seuraavat 20+ jaksoa tuli katseltua enemmän tai vähemmän kiroillen mangan loistavan tarinan turhasta venyttämisestä. Lopullinen pommi tulee kuudessa viimeissä jaksossa, jotka eivät liity millään tavoin mangan kaanoniin. Jos kerran animeversion käsikirjoittaja on päättänyt seurata mangaa juonenkäänteineen, olisi siinä voinut pysyä. Tarinan olisi voinut lopettaa huomattavasti paremmin ja viimeiset jaksot olisi voinut käyttää syventämällä Kuronon hahmoa. Suurin taitekohta mangan tarinassa, jolla on hyvin suuri vaikutus Kuronoon, jää käyttämättä. Gantzin animeversiossa on tehty niin monta asiaa huonosti, että sen olemassaolon voisin melkein unohtaa. Kaikesta negatiivisesta huolimatta, Gantzin animeversiossa on pari kultahippua mukana. Hahmoja syventävät jaksot ovat huonoimmillaankin hyviä. Kuronon koulukiusaus jakso (olikohan viides vai kuudes jakso) on koko sarjan paras. Alkutunnari "Supershooter" on myös aika räväkkä.
" Only the past is impossible to change."
http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?seller=ville2501

Avatar
Anni-chan
Viestit: 110
Liittynyt: Ti Marras 01, 2005 17:41
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Anni-chan » Ma Heinä 03, 2006 08:37

Ainiin, tuli tässä myös mieleen katsottuani Elfen Liedin päätin myös lukea mangaversiota. Suutuin kyllä totaalisesti, koska juoni oli käännetty ylösalaisin, ja jos animessa on yö, on mangassa päivä, ÄRH.

Avatar
Ryokan
Viestit: 393
Liittynyt: Ma Joulu 22, 2003 11:37

Viesti Kirjoittaja Ryokan » Ma Heinä 03, 2006 11:49

Ei nyt tule mieleen mitään yksittäistä hyvää esimerkkiä, mutta tietynlaisten juonikuvioiden toistuminen sarjasta toiseen nostaa ihokarvoja pystyyn. Näitä ovat esimerkiksi...

-Hahmo X on niin kyllästynyt elämään, että ottaa tarkoituksella turpaan tuttavaltaan, yrittämättä edes puolustautua. Siinä angsti helpottaa, kun senkkaa tulee nenästä...

-Lääketieteelliset mahdottomuudet. Ainakin sellaisissa tapauksissa, joissa sarja muuten pyrkii jonkinlaiseen realismiin. Faktaa ja b-luokan fiktiota ei tulisi koskaan sotkea liikaa toisiinsa.

-Ongelmien tekeminen tyhjästä. Kaikki olisi hahmojen välillä hyvin, mutta jotta sarjasta saataisiin 13 jakson mittainen, väännetään draamaa vaikka väkisin

Avatar
Hauru
Viestit: 88
Liittynyt: Su Heinä 24, 2005 17:16
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Hauru » La Heinä 15, 2006 09:42

En minä varsinaisesti suutu epämieluisille juonenkääneteille... olen vaan jonkin aikaan surullinen niiden takia. Viimeksi 'suutuin' Death Notelle... En pitänyt siitä mitä volymi 7 tarjosi... vaikka tietenkin se, mitä tapahtui, oli tärkeää juonen kannalta... ó__ò

Avatar
Zox
Viestit: 12
Liittynyt: Su Elo 20, 2006 21:00
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Zox » Ti Elo 22, 2006 17:07

hmm juu minäkin olen aika rauhallinen persoona enkä kyllä koskaan varsinaisesti suutu.. tosin tietyt animet ovat masentaneet ja sitten juuri tuota "EIII EIII EI NÄIN SAA TEHDÄ" tulee aina välillä :(
nopeasti tulee mieleen ainakin x tv ja kgne
ja joo aika lailla oli tunteet pinnassa ima, soko ni iru bokua katellessa mutta sehän taitaa olla koko sarjan tarkoitus 8)
ja mielestäni aidon tuntuinen ja HYVÄ lopetus kuittaa melkeen minkä vaan kidutuksen mitä sarjan varrella on saanut kestää :P

Avatar
K8Skies
Viestit: 1169
Liittynyt: Pe Loka 07, 2005 13:21
Paikkakunta: Koti missä sydän.

Viesti Kirjoittaja K8Skies » Ti Elo 22, 2006 17:36

Ehkä eniten aiheuttavat kiukustumista juuri nuo mangasta animeksi käännettäessä ilmestyvät ylimääräiset juonenkäänteet, jotka kääntävät joskus koko henkilön toiseksi. Myös aikas monen animen ja mangan lopun juonikuviot ovat myrkkyä, kun jotkut sarjat nyt vaan ansaitsisivat sen onnellisen lopun.

Ensinnä tulevat mieleen Air Gearin se tapahtuma, kun Ikki kisaa Skull Sadersien pomoa vastaan anime-versiossa. Sitä voittotapaa en ole vieläkään hyväksynyt, enkä hyväksy. Mangassahan ikki voitti kierolla pelillä, kun ei muuten olisi pärjännyt ja SE oli oikein.

Toisena voisin mainita Elfen Liedin niin anime kuin manga-versionkin loput. Anime loppui tyhmästi, Lucya ammutaan, uskotellaan että hän kuolee, ja lopussa ilmestyykin takaisin -> Kaikki ovat onnellisia ja paha firma unohtaa Lucyn ja hän saa jäädä elämään rauhassa. EI NÄIN. Mangassa viimeiset päättävät juonenkäänteet olivat erinomaisia, mutta kiukustuin niille aikanaan silti totaalisesti.

Muita suuttumiseen johtaneita juonenkäänteitä löytyy ainakin Yami to Boushin lopusta ja Shufflesta muutamiakin. Tosiaan, erikoismaininta Dragonballille. Ärsytti vain joskus ensi kertaa kun katsoin sitä, että aina kun universumin vahvin pahis on tuhottu ja hyvis on vahvin, jostain h****stä pamahtaa uusi tuhat kertaa vahvempi pahis ja kaikki ovat taas pulassa.
Oh, I didn't have to take everything off.
Kappa-sans fell asleep while basking in the sun.

|Nagasarete Airantou 4ever| |Life Is.|
|Bungaku Shojo^| |Kure-nai...| |Rurumo♥|

Avatar
Yoosei
Viestit: 95
Liittynyt: Ti Elo 22, 2006 17:45

Viesti Kirjoittaja Yoosei » Ti Elo 22, 2006 20:02

Olenhan minä joskus suuttunut jostakin juonenkäänteestä, mutta sitten jälkeenpäin tulee ajateltua, että "hyvä, kun se meni näin, sillä ilman sitä ei olisi tapahtunut tällaista ja tuokaan asia ei olisi koskaan käynyt ilmi". Yksi asia johtaa toiseen ja toinen kolmanteen asiaan. Ja näin syntyy hyvä animanga! Eli käytännössä olen suuttunut, mutta se ei ole minua haitannut.

namida
Viestit: 225
Liittynyt: Ma Tammi 09, 2006 18:15

Viesti Kirjoittaja namida » Ti Elo 22, 2006 20:57

Anni-chan kirjoitti:No aika monta kertaa. Jos jollakin parilla on juuri hellä hetki ja ovat suutelemassa, niin heti paikalle rynniin joku, tai jotain häiritsevää tapahtuu ja pilaa koko jutun, ärsyttävää! >XD
Nimenomaan! Tuo on ärsyttävintä mitä voi tapahtua! :lol:

Avatar
Guildenstern
Viestit: 230
Liittynyt: La Syys 02, 2006 18:49

Viesti Kirjoittaja Guildenstern » Ma Syys 04, 2006 20:45

En oikeastaan suutu, sillä eihän juonenkäänteille mitään mahda, mutta joskus se pistää kyllä harmittamaan.
Viimeisimpänä tapauksena Strawberry Panicin tapahtumat jaksossa 18 aiheuttivat masennusta tavalla, joka vei jotenkin kaikesta terän. Katson sarjaa edelleen, mutten yhtä mielelläni kuin ennen.

Avatar
Niko-Kun
Viestit: 117
Liittynyt: Ti Maalis 16, 2004 21:54
Paikkakunta: JNS

Viesti Kirjoittaja Niko-Kun » Ma Syys 04, 2006 21:20

Hmmh, olen kyllä muutaman kerran suuttunut juonenkäänteille.. taisipa olla vieläpä kyseessä Naruto kun sitä jossain vaiheessa katsoin.

Paljastuksia, eek:
Ensimmäinen lienee Rock Leen vammautuminen. En itseasiassa ole mistään muusta hahmosta erityisemmin pitänytkään Narutossa paitsi karikatyyritetystä Leesta. Huusin epätoivoisia tuskanhuutoja ja taisipa muutama kyynelkin vierähtää.
Toisena pettymyksenä oli Hughesin kuolema Full Metal Alchemistissa. Ei nyt symppiksiä saa tappaa :/
FREEDOM IS SLAVERY
PEACE IS WAR
IGNORANCE IS STRENGTH

ANIKI IS WATCHING YOU.

Avatar
_Shampoo_
Viestit: 105
Liittynyt: Ti Elo 22, 2006 13:28
Paikkakunta: Helsinki tai amatsonikylä, kumpi tahansa

Viesti Kirjoittaja _Shampoo_ » Ma Syys 18, 2006 17:12

En varsinaisesti suutu, mutta ärsyynnyn joskus.Ärsyynnyn todella harvoin
Ranma Shampoon kanssa treffeille tulla?

Avatar
starscream
Viestit: 695
Liittynyt: Su Syys 07, 2003 21:03
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja starscream » Ma Syys 18, 2006 23:59

Suuttuminen on ehkä väärä sana, mutta kyllä sitä välillä harmistuu tai masentuukin. Yleensä hahmojen kuolemat tai ihmissuhteiden menemiset eri lailla kuin haluaisin ovat minulle se kovin paikka. Mikseivät kaikki voisi elää elämänsä onnellisina loppuun asti, ja juuri niin kuin minä tahdon?
Yoosei kirjoitti:Olenhan minä joskus suuttunut jostakin juonenkäänteestä, mutta sitten jälkeenpäin tulee ajateltua, että "hyvä, kun se meni näin, sillä ilman sitä ei olisi tapahtunut tällaista ja tuokaan asia ei olisi koskaan käynyt ilmi". Yksi asia johtaa toiseen ja toinen kolmanteen asiaan.
Samoilla linjoilla, yleensä luotan myös siihen että kaikki tapahtumat ovat merkityksellisiä ja johtavat taas seuraaviin tapahtumiin tai loppuun, joka on toivottavasti sen arvoinen että kärsiminen kannattaa.

Siihen asti pääseminen on vaan välillä aika tuskallista. ^^;

Avatar
Rontti
Viestit: 182
Liittynyt: Ke Huhti 26, 2006 03:48
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja Rontti » Ti Syys 19, 2006 03:24

NetDiver kirjoitti:Eniten kiroilua parin vuoden sisään katsomistani sarjoista on aiheuttanut Gantzin animeversio.
samahko,vaikka Gantz-mangoja en olekaan lukenut,niin loppu oli silti kohtalaisen hölmö antikliimaksi

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Gallupit ja kyselyt”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa