Missä (ja miten)?

Tälle alueelle voit tehdä äänestyksiä, alueella toimivat muuten samat perussäännöt kuin Yleinen Keskustelu -alueella.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Animeni ja mangani ovat...

hylly(i)ssä, selvästi nähtävillä
641
78%
kaapissa tai laatikossa
64
8%
pahvilaatikoissa
6
1%
siellä sun täällä, ympäri huushollia levittäytyneinä
76
9%
erikseen, omissa paikoissaan (kerro!)
16
2%
jokin muu (kerro enemmän)
20
2%
 
Ääniä yhteensä: 823

Avatar
Kizuna
Viestit: 30
Liittynyt: Ma Elo 11, 2008 16:13

Re: Missä (ja miten)?

Viesti Kirjoittaja Kizuna » Pe Kesä 03, 2011 12:40

Omat mangani ovat hyllyssäni kolmessa tasossa; ylimmällä tasolla on loppuneet sarjat, keskellä jatkuvat sarjat ja alimmalla on isot suomijulkaisupokkarit ja englanninkieliset mangat. Eivät ole missään erityisessä järjestyksessä, tietenkin saman sarjan pokkarit ovat vierekkäin numerojärjestyksessä jne. DVD:t ovat kirjahyllyn vieressä olevassa DVD-/levyhyllyssä, jossa on myös muita kuin japanilaisia leffoja.
Married to Sudou Maasa.

Avatar
MikuMiku_
Viestit: 27
Liittynyt: Ke Kesä 15, 2011 12:58
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Missä (ja miten)?

Viesti Kirjoittaja MikuMiku_ » Pe Kesä 24, 2011 16:13

Hei otakut!
Miten voisin säilyttää noi mun Anime lehteni, ku ne ei pysy pystyssä (_)/


~Kenelle sydämmeni kuuluu? Se onnekas voit olla sinä!~

Avatar
MikuMiku_
Viestit: 27
Liittynyt: Ke Kesä 15, 2011 12:58
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Missä (ja miten)?

Viesti Kirjoittaja MikuMiku_ » Pe Kesä 24, 2011 16:16

Ne vaan on tyrkätty tonne;_;
Koska en osaa laittaa niitä sievään järjestykseen ^^
Helppiä~


~Kenelle sydämmeni kuuluu? Se onnekas voit olla sinä!~

Avatar
Demmi
Viestit: 507
Liittynyt: Ma Kesä 16, 2008 17:00
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Missä (ja miten)?

Viesti Kirjoittaja Demmi » Su Kesä 26, 2011 10:17

^ Suosittelen hankkimaan sellaisia lehtikoteloita (en ikävä kyllä osaa selittää miltä ne näyttävät mutta uskon että ymmärrät), joissa lehdet pysyvät pystyasennossa tai sitten ihan oman laatikon lehtiä varten. Omat JapanPoppini ovat korissa lattialla, jonka saa kätevästi työnnettyä sängyn alle tarpeen vaatiessa.

Silloin kun omistin vain yhden kirjahyllyn, sen kaksi ylintä hyllyä oli pyhitetty mangalle, joka sitten pursusikin yli äyräiden. Ne, jotka eivät hyllyyn mahtuneet, majailivat muovipusseissa lattialla. Vanhempani kyllästyivät tähän säilytysratkaisuun ja hankkivat minulle neljä avohyllyä, jotka sitte veivätkin enimmän tilan suurimmalta seinältäni. Mangat ovat siis selkeästi (ja siististi!) esillä ja hyllyille tosiaan mahtuu paljon pokkareita. Muutama manga joita en enää lue lojuu vaatekaappini ylähyllyllä, mutta suurin osa on vanhassa kirjahyllyssä tai näissä uusissa hyllyissä. Pölyttymäähän nuo tuppaavat, mutta se onkin ainoa vika. Sitä en sitten tiedä, minne mangani joutuvat kun muutan!
DeviantArt -- MyFigureCollection -- Twitter
Wasurenagusa - manga-, peli- ja figuuriharrastajan ihmettelyjä

Avatar
-Dist
Viestit: 716
Liittynyt: Su Kesä 22, 2008 16:00
Paikkakunta: Helsinki

Re: Missä (ja miten)?

Viesti Kirjoittaja -Dist » Su Kesä 26, 2011 22:17

Omat mangat ja muut löytyvät tällä hetkellä vaatehuoneesta sellaisista korikoista kun ei ole vielä kirjahyllyjä tms. uudessa kämpässä. Suht. ahdas ko. huone on joten toivottavasti saan mangat, taidekirjat sekä doujinshit sieltä pian pois.

Säilytyksestä vois kysellä sen verran että kun taidekirjoissa yleensä on aika hieno kansi, olisi kiva jos ne saisi johonkin esille niin että kansi näkyy eteenpäin.. Mahdollisesti myös ehkä jotkut doujinshit. Minkälaista systeemiä suosittelisitte tuohon? Ei ne kuitenkaan pystyssä pysy jos vaan laitan ne hyllylle etukansi eteenpäin.
The joys of a universe made and unmade, friends across time, shall be your ray of light.

Avatar
chiyoko0
Viestit: 37
Liittynyt: Ke Maalis 23, 2011 10:17
Paikkakunta: Joensuu

Re: Missä (ja miten)?

Viesti Kirjoittaja chiyoko0 » Ke Kesä 29, 2011 12:57

Hyllyssä on vain vajaa 40 ja koulupöydän kaapissa ja pahvilaatikoissa vaatekaapissa loput, koska ei kannata pitää kaikkia esillä, kun äitini ei olisi iloinen siitä, jos tietäisi kuinka paljon niitä on ja kuinka paljon niihin on mennyt rahaa ... vaikka niitä ei olekaan kuin jotain yli 120.

Avatar
Meza
Viestit: 131
Liittynyt: Ti Helmi 08, 2005 13:28
Viesti:

Re: Missä (ja miten)?

Viesti Kirjoittaja Meza » Ke Kesä 29, 2011 19:11

Tämän huushollin mangat ovat yhtä levällään kuin kaikki muukin täällä.

Suurinosa on pinottu komerokaappeihin joissa niiden seurana lepää kuplamuovitetut taidekirjat, CD:t, doujinshit sun muut. Vanhimmat tapaukset löytyvät pahvilaatikoista (muuton jäljiltä, odottamassa seuraavaa muuttoa). Pieniin kirjahyllyihini ei mahdu tällä hetkellä kuin lukujonossa olevat sarjat. Kaiken lisäksi sängyn vieressä kasvaa pieniä kirjapinoja, jotka myös kerjäävät luetuksi tulemista.

Toivottavasti saan joskus leviämisilmiön kuriin kunnon hyllyillä. Nyt on kuitenkin muutto edessä niin en ole vaivautunut toistaiseksi uusia hyllyjä ostamaan. Silloinkin on tosin vaara että figuurit ryöstävät kirjojen paikat.

Avatar
Damatris
Viestit: 29
Liittynyt: Pe Kesä 12, 2009 16:51
Paikkakunta: Kalakukkojen luvattu maa

Re: Missä (ja miten)?

Viesti Kirjoittaja Damatris » Ma Elo 29, 2011 17:53

Ennen olivat mangani kauniisti hyllyssä koon, sarjan ja tekijän perusteella järjestettyinä. Osa tosin joutui väistymään lasioviseen kaappiin hyllytilan tultua täyteen.

Tällä hetkelllä ne tosin ovat, surullista kyllä, muovikasseissa sängylläni odottamassa muuttoa uuteen kotiin. Valitettavasti uudessa huoneessani ei ole tilaa edes kunnon kirjahyllylle, joten ne joutuvat kärsimään (muiden kirjojen kanssa) lattialla, pöydällä ja sängyn alla... ;( No, se on opiskelusta maksettava hinta. Luopumaan en niistä suostu!
“Their eyes went to the flickering fire, then back to me. I was one of those. I meddled with dark powers. I summoned demons. I ate the entire little cheese, including the rind.”

Avatar
SoniBe
Viestit: 37
Liittynyt: To Heinä 08, 2010 21:17
Paikkakunta: Ylöjärvi

Re: Missä (ja miten)?

Viesti Kirjoittaja SoniBe » Ti Syys 06, 2011 15:48

Tuolla ne ovat kahdessa melko isossa hyllyssä, iloisena värien sekamelskana. Minkäänlaista järjestystä ei ole (mitä nyt koon mukaan, olisi aika järkyttävää jos pikkuruinen Naruto ja isompi Vampire Knight olisivat vierekkäin). Arviolta nelisen tai viitisenkymmentä pokkaria lojuu tuossa muiden edessä epämääräisinä pinoina, eli uudelle hyllylle olisi jo tosiaan tarvetta.

Niin, ja animet on ihan samassa hyllyssä kuin osa mangaakin, mutta tarvitsevat vain yhden tason tilaa.

Nirhama
Viestit: 22
Liittynyt: La Elo 27, 2011 15:42

Re: Missä (ja miten)?

Viesti Kirjoittaja Nirhama » Ma Syys 19, 2011 16:17

Kirjahyllyssä esillä, kolmessa "kerroksessa". Siitä ne on kätevintä ottaa kun haluaa lukea. Kasausjärjestys menee vähän miten sattuu, mutta saman sarjan pokkarit tietysti numerojärjestyksessä samassa kohtaa. Jos ei uudet tulokkaat meinaa mahtua, niin muut (teksti)kirjat lentävät käytävälle kirjahyllyyn. Toisinaan myös lattialla yöpöydän vieressä saattaa olla hirveä kasa pokkareita kun niitä illalla luen.

=)
Viestit: 56
Liittynyt: To Helmi 03, 2011 23:51

Re: Missä (ja miten)?

Viesti Kirjoittaja =) » Ti Syys 27, 2011 21:18

Siis periaatteessahan niitten pitäisi olla tuossa hyllylläni, niille on siinä paikka, mutta kun niitten takaisin hyllyyn vieminen on niin iso kynnys, niin ne tuppaa lojumaan vähän siellä sun täällä, ja joskus niitä saa etsiskellä ajankin kanssa, jos mikään hyllyyn jäänyt ei sillä hetkellä miellytä. Taitaa olla minun koulun pukukaappikin vähän vienyt niitä, tuhma pukukaappi.
"Mutta pulla se on! Pulla!"
"Epäonnistunut kahvinkeittäjä teki mokan."
http://secura.e-sim.org/lan.17640/

Avatar
jansan
Viestit: 55
Liittynyt: La Heinä 02, 2011 00:58

Re: Missä (ja miten)?

Viesti Kirjoittaja jansan » La Loka 01, 2011 23:22

Itse säilytän omat animeni ja mangani isossa lukitussa puuarkussa (tiedän ihmeellistä), koska ne ovat siellä piillossa muilta jotka eivät ymmärrä animea tai mangaa ja ne ovat suojassa auringonvalolta. Arkun sisällä järjestys on sarjan mukaan ja mangat ovat vielä niin, että uusin on päällimmäisenä pinossa. Mangat oikealla, animet vasemmalla ja lehdet keskellä. En muuten ole kovin järjestelmällinen, mutta mangat ja animet PITÄÄ olla järjestyksessä ^.^
す..す..すき大すき

Avatar
moe_majokkofan95
Viestit: 8
Liittynyt: Su Elo 14, 2011 18:41
Paikkakunta: Viitasaari

Re: Missä (ja miten)?

Viesti Kirjoittaja moe_majokkofan95 » Pe Joulu 09, 2011 00:29

Kaikki mangat ovat siistisä järjestyksessä hyllyissä. Suomalaiset ja englannikieliset mangat ovat omissa hyllyjen osissa. Vasemmalla on pienemmät mangat ja oikealla isommat. Tärkein lajitteluperuste on että vierekkäiset sarjat sointuvat väreiltään toisten kanssa yhteen. Lopputulos on sitten kuin sateenkaari. Hankaluuksia tällä lajitteluperusteella tietenkin tulee, jos sarjan jokainen osa on erivärinen.
Moemössö, mitä muuta ihminen voisi tarvita.
AniDB

Avatar
Chiharu
Viestit: 243
Liittynyt: Su Helmi 17, 2008 18:26
Viesti:

Re: Missä (ja miten)?

Viesti Kirjoittaja Chiharu » La Joulu 10, 2011 15:03

Tjaa, suurin osa mangoistani on nyt äidin huomassa pahvilaatikkoihin pakattuna. Nykyinen 11 neliön kämppä on vähän liian pieni satojen mangojen kokoelmalle, vaikka vaatekaappi onkin iso. Tänne olen tuonut 8 pokkaria, jotka ovat näkyvillä cd-tornissa. Ehkä loputkin mangat mahtuvat sitten, kun saan oman yksiön joskus. Pitää vielä jonotella joku vuosi, tai kytätä yksiöitä muualta.

Avatar
Arokiuru
Viestit: 61
Liittynyt: La Marras 19, 2011 01:06

Re: Missä (ja miten)?

Viesti Kirjoittaja Arokiuru » Su Helmi 12, 2012 21:49

Siellähän ne hyllyssä nököttää. Määrä ei ole (ainakaan vielä) paisunut niin suureksi, etteikö se olisi kontrolloitavissa, ja siellä ne ovat sarjan mukaan numerojärjestyksessä. Sillä, missä järjestyksessä sarjat ovat, ei ole mitään logiikkaa, koska sarjojen määräkään ei ihan vielä ylitä edes kymmentä.
♫ Climb the highest peaks of history ♫

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Gallupit ja kyselyt”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 36 vierailijaa