Minkälaista J-musiikkia kuuntelet?

Tälle alueelle voit tehdä äänestyksiä, alueella toimivat muuten samat perussäännöt kuin Yleinen Keskustelu -alueella.

Valvoja: Animeunionin Foorumiaktiivit

Mitä J-musiikkia kuuntelet mieluten?

J-Metal
39
5%
J-Rock
279
32%
J-Pop
166
19%
KAIKKI ANIME MUSIIKIT ( Surulliset ja Iloiset -^^-)
347
40%
Joku muu, mikä (tarkenna viestissäsi)
29
3%
 
Ääniä yhteensä: 860

Avatar
NetDiver
Viestit: 117
Liittynyt: Ke Touko 12, 2004 11:23
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja NetDiver » Ma Touko 22, 2006 22:52

Omat kiinnostukseni J-musiikkiin ja sen alagenreihin on lähes poikkeuksetta lähtöisin animesta. Tämä meinaa siis :arrow: jos sarjan tunnari iskee, tulee artistiin tustuttua hieman paremmin. Gacktilla on pari aika loistavaa raitaa, Pillows edustaa parhaimmistoa ja viimeisin bändi-innostus on High And Mighty Color. Jälkimmäisimmän kohdalla on kiva nähdä bändin ponkaisevan suosioon Gundam-sinkun kautta ja pysyvän siellä. Animemusiikki itsessään menee itselläni kastiin elokuvamusiikki ja soundtrackit. Mikäli sarja/elokuva iskee, niin todennäköisesti musatkin iskee. Tosin joissakin sarjoissa musiikki on täysin mitään sanomatonta ilman kuvaa. Animemusiikin puolella odottelen tällä hetkellä Ergo Proxyn ensimmäistä soundtrack kiekkoa, jo RadioHeadin lopputunnari "Paranoid Android" lupaa hyvää.
" Only the past is impossible to change."
http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?seller=ville2501

Avatar
Laus
Viestit: 121
Liittynyt: La Huhti 22, 2006 23:24
Paikkakunta: Ylivieska

Viesti Kirjoittaja Laus » Ti Touko 23, 2006 09:01

En kuuntele musiikkia sen mukaan, mistä maasta se on, enkä ole tähän mennessä löytänyt mitään japanilaista laulajaa tai bändiä, joka olisi sytyttänyt. lempibändini on t.A.T.u. ja se on tähän mennessä ollut niin USKOMATTOMAN HYVÄ että tuntuu etten voi löytää mitään yhtä hyvää... :D Mutta, tietenkin jos jotain hyvää löytyy niin kuunnellaan! :lol:

Avatar
murokeksi
Viestit: 52
Liittynyt: Ke Helmi 02, 2005 18:14
Paikkakunta: Tokio

Viesti Kirjoittaja murokeksi » Ti Touko 23, 2006 16:40

Okei myönnän, että asun peräkylillä ja en ole paljoakaan tekemisissä ihmisten, jotka japanilaiseen kulttuuriin on sekoittunut, kanssa(koska täällä heitä on edelleen suhteellisen vähän tai sitten porukka on vielä aika lapsenkengissä eli ovat katsoneet hopeanuolet ja pari jaksoa jotakin muuta sarjaa, lukevat suomi mangaa, mikä on sinällänsä ihan hyvä asia ei siinä mitään, mutta tarkoitan tällä sitä ettei ihmisiä, jotka olisivat enemmänkin tutustuneet sarjoihin ja j-draamaan, j-musiikkiin ole), niin kuulostaa uskomattomalta, että KAT-TUN, News(mistä en tosin niin hirveästi pidä.. osa biiseistä on yksinkertaisesti liian poppeja, mutta toisaalta osa rokkaa sukat pyörimään.. Ryo on tietenkin vain plussaa;)), ARASHI (matsumoto Jun on ihana näyttelijä, laulaja ja tanssii jumalaisesti.. ei vaan ole parempaa!) faneja on muuallakin koto suomessa!

Itselläni japanilainen musiikki lähti ihan anime musiikin kautta, joka sitten tutustutti erilaisiin bändeihin. Nykyisin siis omistan useita cd:itä kokoelmani helmi mukaan lukien eli Larc~En~Cielin uusin:) J-pop, rock ja jopa räppi menee!(mikä on uskomatonta, sillä olen aina inhonnut räppiä... mutta jotenkin japanilaiset tekevät musiikin melodisemmaksi ja siinä on ihan oikeasti muutakin rytmiä, kuin pelkkä pam pam pam... ja puhetta päällä.. 8I´) Eli mainitsemai bändien lisäksi fanitan kybällä Tackey ja Tsubasa kaksikkoa... Pojat osaavat todellakin laulaa!(Venus notkuu lantioissa asti), Lisäksi Ai Otsuka, Porno Graffitti, Orange Range!!, High and Mighty color yms. ovat mainitsemisen arvoisia... Täytyy sanoa, että animesta kaikki lähti ja päädyttin J-draamaan.. nyt kai sitten on korean vuoro, koska sinne päin tämä tyttö on pahasti eksymässä.

Onko se sitten uutuudenviehätystä vai onko japanilaisessa musiikissa yksinkertaisesti sitä jotakin? Aivan sama! Tämä tyttö nauttii rinnat rottingilla, koska tämä mahtavaa tavaraa! (ja samalla kun nämä J-pop fanit lisääntyy olisikohan mahdotonta, että saataisiin joku jumalainen poikapopparibändi koto suomeen esiintymään.. haaveunta taitaa olla.. x) )

Avatar
Zeya
Viestit: 23
Liittynyt: Ma Heinä 12, 2004 21:11
Paikkakunta: Unknown

Viesti Kirjoittaja Zeya » To Touko 25, 2006 10:54

murokeksi kirjoitti:Eli mainitsemai bändien lisäksi fanitan kybällä Tackey ja Tsubasa kaksikkoa... Pojat osaavat todellakin laulaa!(Venus notkuu lantioissa asti)
Atsuku Venus, Moete Venus~

Yappari Venus on IHANA!!! TakiTsuballa on paikka hyvin hyvin hyvin syvällä tämän tytön sydämessä ^o^ Niidenkin faneja alkaa näemmä löytyä tämän maan kamaralta ^__~

(Venus todellakin notkuu, etenkin Tsuba-chanin lantio pyörii kiitettävästi...<3)

Avatar
mazojedi
Viestit: 246
Liittynyt: La Touko 29, 2004 23:47
Paikkakunta: Hämeenlinna

Viesti Kirjoittaja mazojedi » To Touko 25, 2006 23:58

anime musiikkia, jrockkia ja jpoppia. Lempi bändejä ovat Despa ja Naruton, sekä Full Moon wo Sagashiten soundtrackit ovat parasta anime musiikkia/ jpoppia...

Avatar
Bakayarou
Viestit: 76
Liittynyt: Pe Touko 26, 2006 20:55
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja Bakayarou » Su Touko 28, 2006 16:14

Muutama suosikki: Gackt, Hide, XJapan, Miyavi, Larc'en'ciel, Malice Mizer, Kaggra, Pierrot ja etenkin Buck tick jne.. Kaikkea rokista klassiseen, mutta mottona on kuitenkin "vain japanilaista". Tosin muutamia poikkeuksia tuostakin on : )
Niin, ja en kuuntele naisartistien musiikkia, koska mielestäni naisilla on niin samanlaiset äänet ettei oikein ole koskaan jaksanut kuunnella niiden musiikkia. Ualla oli tosin kaksi todella hyvää biisiä, mutta muuten ei ole oikein iskeny.
Every day is a good day - zen saying

Avatar
Asagi
Viestit: 466
Liittynyt: Ke Syys 28, 2005 14:40

Viesti Kirjoittaja Asagi » Su Touko 28, 2006 16:50

Oresama kirjoitti:Muutama suosikki: Gackt, Hide, XJapan, Miyavi, Larc'en'ciel, Malice Mizer, Kaggra, Pierrot ja etenkin Buck tick jne.. Kaikkea rokista klassiseen, mutta mottona on kuitenkin "vain japanilaista". Tosin muutamia poikkeuksia tuostakin on : )
Niin, ja en kuuntele naisartistien musiikkia, koska mielestäni naisilla on niin samanlaiset äänet ettei oikein ole koskaan jaksanut kuunnella niiden musiikkia. Ualla oli tosin kaksi todella hyvää biisiä, mutta muuten ei ole oikein iskeny.
O___O tuohan oli kuin suoraan minun suustani, tosin vain hiukka eri bändeillä :lol: Ulkomaisia ei tueta, paitsi paria Korealaista (ja tasan kaksi ei-aasialaista poikkeusta)

Avatar
Luffy
Viestit: 266
Liittynyt: Su Tammi 22, 2006 19:58

Viesti Kirjoittaja Luffy » Su Touko 28, 2006 17:01

J-rock, en nyt varsinaista bändiä osaa sanoa, mutta kun muutenkin Rock on lempi musaa, niin miksi sitten ei japanilainenkin rokki!

Avatar
Sazu-Kun
Viestit: 81
Liittynyt: Ma Touko 01, 2006 19:11
Paikkakunta: Sipoo

Viesti Kirjoittaja Sazu-Kun » Ma Touko 29, 2006 08:37

Itse kuuntelen eniten J-Rockia, vaikka kyllä myös noita anime-tunnareita tulee soitettua paljon.
J-popista en niinkään välitä.

Gackt on jumalani. *palvontaa*
mazojedi kirjoitti: Full Moon wo Sagashiten soundtrackit ovat parasta anime musiikkia/ jpoppia...
Niin ovatkin <3

Avatar
Ree
Viestit: 695
Liittynyt: Ma Syys 26, 2005 19:58
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Ree » Ma Touko 29, 2006 20:15

Taas on uusia löytynyt. Közi, johon tykästyin Izayoi no Tsuki kappaleen avulla.

Ex-Malice Mizerin jäsenistä epäkiinnostavin on todellakin tuo Gackt. Eka(ja vika) kappaleeni jonka kuulin oli White Eyes, ja siitä tuli pelottavasti mieleen Lovex (joka ei ole hyvä juttu).

että se siitä sitten
Pörrölonkero.

Avatar
Liekki
Viestit: 262
Liittynyt: La Loka 29, 2005 08:58

Viesti Kirjoittaja Liekki » Ma Touko 29, 2006 20:42

ReeRee-chan-sama kirjoitti:Taas on uusia löytynyt. Közi
Közia olen fanittanut jo jonkin aikaa, ihanaa että joku muukin on ymmärtänyt sen nerouden :lol: KAIKKI KUNNIA KÖZILLE!!!! Ne biisit on niin ihanan ufoja xD.

Tosin fanitan myös Gacktia tässä rinnalla, kuin myös Mois Dix Moisia ;). Ja edelleen fanitan Malice Mizeriä, jonka ansiosta tutustuin sitten noihin soolouriaan tekeviin bändin jäseniin.

Jokin aika sitten tutustuin UVERworldiin, ja tälläkin bändillä on aivan älyttömän hyviä biisejä <3.
- Here's your knife.
- SWORD.
- Whatever...

Avatar
Ree
Viestit: 695
Liittynyt: Ma Syys 26, 2005 19:58
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Ree » Ti Touko 30, 2006 10:14

Liekki kirjoitti: Közia olen fanittanut jo jonkin aikaa, ihanaa että joku muukin on ymmärtänyt sen nerouden :lol: KAIKKI KUNNIA KÖZILLE!!!! Ne biisit on niin ihanan ufoja xD.
Közin ufokappaleet!! Ne on siis aivan sekoja, esim. Crimson Star, Incoherents, ja Izayoi no Tsuki, joka on niin yltiötunnellinen pieni melodiapläjäys, joka saa kovankin sydämen heltiämään. ^^

Malice Mizerhan ei häviä mihinkään! sen rinnalle aloin katsella mitä bändin jäsenet alkoivat tehdä itse bändin hajaannuttua. Manan Moi Dix Mois iskee myös täysillä.

ainut joka ei siis iske on tuo Gackt, mutta onkohan Yu~ki tehnyt itse mitään?
Pörrölonkero.

Avatar
Jfer
Viestit: 313
Liittynyt: Ke Loka 15, 2003 12:10
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Jfer » Ti Touko 30, 2006 14:15

ReeRee-chan-sama kirjoitti:Ex-Malice Mizerin jäsenistä epäkiinnostavin on todellakin tuo Gackt. Eka(ja vika) kappaleeni jonka kuulin oli White Eyes, ja siitä tuli pelottavasti mieleen Lovex (joka ei ole hyvä juttu).

että se siitä sitten
Älä toki hylkää Gacktia yhden kappaleen perusteella, sillä sen verran monipuolista herran tuotanto on, ettei yksi kappale anna todellakaan kunnollista kokonaiskuvaa. No, minun mielestäni ainakaan.

En ole kuunnellut mitään muita mainitsemiasi joten en voi peilata suosituksiani suosikkeihisi, mutta jos vielä uskallat kokeilla, niin kuuntelepa vaikka joitain seuraavista Mizerable, Lu:na, Mirror, Seven, Vanilla, Last Song, Cube, Metamorphoze ja Todokanai ai to shitteita no ni osaekirezuni aishitsuduketa. Listassa kohtuu erilaisia kappaleita yrittää ainakin olla.

Terveisin eräs Gacktin musiikkiin rakastunut. ^^
Jfer aka Jenni Lindqvist, Tsukiain sihteeri ja nettivastaava
Jennin.Ikioma.Org | POLOinen | Cosplaylab profile

Avatar
Liekki
Viestit: 262
Liittynyt: La Loka 29, 2005 08:58

Viesti Kirjoittaja Liekki » Ti Touko 30, 2006 14:22

ReeRee-chan-sama kirjoitti:Közin ufokappaleet!! Ne on siis aivan sekoja, esim. Crimson Star, Incoherents, ja Izayoi no Tsuki, joka on niin yltiötunnellinen pieni melodiapläjäys, joka saa kovankin sydämen heltiämään. ^^
Jeps, nuo on aivan ihania biisejä ;). Samaten Honey Vanity, ja etenkin Life goes on - with melancholy. Ja Innermost. Ja Promenade, aivan ihana. Ush, sanotaan nyt että koko Catharsis-alppa rulettaa xD
ainut joka ei siis iske on tuo Gackt, mutta onkohan Yu~ki tehnyt itse mitään?
Yu~kista en tiedä, mutta Klaha on ainakin jonkun albumin vääntänyt xD. Ei tosin minuun se musa parin biisin perusteella iskenyt...

Niin, tuossa kun Jfer listasi Gacktin hyviä biisejä, niin Mizerablea, Vanillaa, Last songia... no suotta kertaan, suosittelen noita kaikkia myös :lol:
- Here's your knife.
- SWORD.
- Whatever...

Avatar
blue_wolf
Viestit: 235
Liittynyt: Su Touko 29, 2005 17:51
Paikkakunta: oulu

Viesti Kirjoittaja blue_wolf » Ti Touko 30, 2006 14:39

Jfer ja Liekki jo Gacktin kappaleita mainostivatkin, ja kannan minäkin korteni kekoon, sillä kyseistä herraa ei kannata missään nimessä tuomita yhden kappaleen perusteella (kuten ei oikeastaan ketään). Eli hyvä ReeRee-chan-sama on hyvä ja koittaa kuunnella niin yllä mainittuja kappaleita kuin myös tämän nimisiä: Hoshi no Suna, Kono Daremo Inai Heya De, Redemption, Orenji no Tayou (toivottavasti kirjoitin oikein...)

// Noh tottakai on olemassa bändejä, joista ei vain yksinkertaisesti pidä ja piste. Minullakin vain oli hiukan samoja tunteita Gacktia kohtaan kun hänen musiikkiaan ensimmäisen kerran kuuntelin, ääni oli minusta outo ja kappaleet sitä sun tätä...Mutta nykyään rakastan hänen musiikkiaan ja ihmettelin, miten ihmeessä saatoin olla tykkäämättä hänestä.

Asiasta toiseen. En muista mitä olin tekemässä, ja ei sen niin väliä, mutta kuitenkin siinnä samalla kuuntellin Gacktia tai jotain muuta japanilaista, ja sitten siihen tuli äidin tuttu ja sanoi, että hänenkin pitäisi tuota japanilaista musiikkia kuunella, että ymmärtäisi mitä ihmettä näen niissä.

Minusta tuo on hiukan oudosti ja typerästi sanottu. Japanilainen, ranskalainen, amerikkalainen tai suomalainen musiikki...Ihan sama asia, kaikki ne kuitenkin musiikkia ovat. Hän olisi voinut sanoa ihan saman asian, mutta vaihtaa tuon "japani"- sanan vaikkapa "amerikkaan": "Miksi ihmeessä sinä amerikkalaista musiikkia kuuntelet? Pitääpä minunkin sitä kuunella, että tajuan."

Sama se sille made in maalle ja kielelle, kunhan se itse musiikki on hyvää.

Ja minusta on jotenkin huvittavaa, että jotkut sanovat kuuntelevansa vain japanilaisia bändejä. Ei siinnä sitten mitään, jos omasta mielestä muun maalaiset bändit eivät vain yksinkertaisesti ole hyviä ja vain yksinkertaisesti pitää nenemmän niiden japanilaisten bändien musiikista, ihan ok sitten. Mutta jos kuuntelee vain japanilaisia bändejä sen takia, että ne ovat Japanista, viis siitä onko itse musiikki hyvää, ja ei voi kuunella esim. HIMiä vain sen takia, koska se on suomalainen bändi, niin sitten on oikeasti jotain vialla...
Viimeksi muokannut blue_wolf, Ti Touko 30, 2006 17:55. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Gallupit ja kyselyt”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 28 vierailijaa