NIPPORI 2016

Keskustelua Porissa toimivan Anime- ja Mangaklubin, Jinsei ry:n toiminnasta

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Jinsein Kollektiivi

Avatar
Jyutta
Viestit: 26
Liittynyt: Ke Marras 05, 2008 21:26

NIPPORI 2016

Viesti Kirjoittaja Jyutta » Ma Elo 01, 2016 01:18

Porin oma "con" lähestyy jälleen, eli laittakaapa 8.10. kalentereihin muistiin! Nipporin teemana on tällä kertaa koulu, eli kaivakaapa ne vanhat ja uudet koulupuvut pikkuhiljaa sieltä kaapin perältä. Jos ette sellaista omista, niin ei hätää, Nipporissa ei tietenkään tänäkään vuonna ole pukupakkoa. Tuttuun tapaan tapahtuma alkaa kirjastolla klo 12, josta siirrytään klo 15 keskustan nuokkarille.

Sitten päästäänkin ohjelman pariin, luvassa on uutta ja vanhaa. Supersuosittu häntä- ja korvatyöpaja palaa nipporiin ja tottakai myös sushipaja järjestetään tänä vuonnakin. Siinalta saa taas hyviä vinkkejä, kuulemme myös vaihto-oppilaskokemuksia Japanista sekä kokemuksia Japanin kielen kääntämisestä. Kirjaston kahvilassa pääsee kokeilemaan omia Japanin kielen taitojaan kielikahvilan muodossa. Saamme tottakai kuulla myös mitä se cosplay oikeastaan on, tätä kannattaa suositella ainakin omille vanhemmille. Päivän aikana järjestetään myös karaoke sekä perinteinen kirppis.

Nuokkarilla on luvassa suositut cosplay-kisat, joista kuulemme lisää myöhemmin. Kisaa odotellessa kannattaakin käydä tutustumassa maskeerauksen saloihin. Piirtämistä, peleja ja origameja on myös illemmalla luvassa. Illalla puhutaan cosplaysta, mutta tällä kertaa cossaajan näkökulmasta.

Iltaan mahtuu myös yllätys, musiikillinen sellainen. Mutta se ja paljon muuta paljastuu tässä syksyn mittaan, eli olkaapa kuulolla!

Nipporilta löytyy myös oma blogi, jota voit seurata täältä
(ex. Yoshima)
Hallituksen jäsen - Jinsei ry, Porin anime- ja mangaklubi

Palaa sivulle “Jinsei ry, Porin Anime- ja Mangaklubi”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa