Sääntöjä

Kuopioon perustetun anime- ja mangayhdistyksen keskustelualue. Aiheena pääosin itse seura, anime ja manga sekä muu näihin asioihin liittyvä.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Kamy / aktiivit

Avatar
Varsi
Viestit: 7
Liittynyt: Ke Marras 26, 2003 16:20
Paikkakunta: Kuopio

Sääntöjä

Viesti Kirjoittaja Varsi » Ti Tammi 13, 2004 16:30

Tämä on alkunut tulla nyt esille viimeaikoina. Animeunionin foorumilla (myöskin siis KAMYn osiolla) on sääntöjä. Täytyy kyllä myöntää että mistään en ainakaan itse niitä löytänyt, mutta toisaalta terveen järjen käyttäminen on sallittua. Lakien noudattaminen pitäisi sujua luonnostaan vaikka internetissä ollaankin.

Eli lähinnä lakeihin liittyen: Waretus ei todellakaan ole sallittua. Esimerkiksi ketään ei kiinnosta kuinka paljon animea sinulla on koneellasi, sitä ei siis tarvitse täällä kertoa. Näitä muokatessa en ala erikseen ilmottamaan syytä.
Kyllä te tiedätte mikä on laitonta. Niin ja ehkä joillain on eräs harhakuva, mutta ns. "fansubit" eivät todellakaan ole laillisia.

Muutenkin kun kirjoitetaan joihinkin ulkonäöllisiin seikkoihin kannattaa kiinnittää huomiota. Esimerkiksi vaikka ne hymiöt näyttäisi kuinka kivoilta, ei viestien silti tarvitse koostua enimmäkseen niistä. Hyvää makua olisi muutenkin kiva noudattaa, mutta se tietysti on aika yksilökohtaista.

Kun on joku aihe annettu, niin yritetään myös pysyä siinä. Ylimääräinen chattailu kuuluu IRCin puolelle. Meillähän on oma kanavakin sitä varten. Jos haluaa joltakulta kysyä jotain voi käyttää myös yksityviestejä.

Minä hiukan toivoin ettei olisi tarvinnut yrittää tälläista viestiä kirjoittaa, mutta liekö johtuu savolaisuudesta vai mistä, että joka toiselle käyttäjälle pitää erikseen alkaa selittämään mitä ei saa tehdä.

HUOM. Kyuun pyynnöstä lisäilmoituksena, että kun luodaan tunnusta tänne, on annetun sähköpostin oltava toimiva. Tämä on viimeaikoina aiheuttanu turhaa työtä kun tunnuksia ei ole saatu aktivoitua kelpaamattoman sähköpostiosoitteen takia.
Viimeksi muokannut Varsi, Su Tammi 25, 2004 19:07. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Avatar
kyuu
Säätäjä.
Viestit: 4679
Liittynyt: La Tammi 11, 2003 17:48
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja kyuu » Ti Tammi 13, 2004 18:01

Lisään tähän huomion, alkuperäiset säännöt löytyvät siis Tiedotukset-alueella. Muiden alueiden lisäsääntöjä on jokaisella alueella erikseen.

http://forums.animeunioni.org/viewtopic.php?t=394
Kyuu Eturautti - IRC:Kyuu @ irc.b2irc.net
Puheenjohtaja - Säätöyhteisö B2 ry
Varapuheenjohtaja - Tampere Kuplii ry
Valokuvaaja/roudari - Cosplay Finland Tour

Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “KAMY, Kuopion Anime- ja Mangayhdistys ry”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 5 vierailijaa