Sivu 1/3

Lanit - Part II

Lähetetty: Ti Marras 23, 2010 22:43
Kirjoittaja Yuhaso
Hyvät ihmiset ja hentait <3.
Heitän ilmoille kysymyksen ja pohdinnan, josko olisi viisasta yhdistää pikkujoulu ja seuraavat lanit? Nuokkari on kiinni 23.12-2.1.2011 ajan, about näin muistelen, mutta myös silloin saisimme käyttöön avaimet, koska olemme sen verta luotettava taho/henkilö. Allnighterista en uskalla sanoa mitään, koska se yöaika taitaapi olla aika ehdoton ettei siellä saisi olla, mutta toivoa on hyvä pitää yllä, vaikka lonkeroiden voimin!

Mutta, odottelen teidän ideoita, haluja ja sen sellaisia ennen kuin lähdetään buukkaamaan mitään päiviä. NYT!1

Re: Lanit - Part II

Lähetetty: Ti Marras 23, 2010 23:29
Kirjoittaja YO
Harharharharh.

Pikkujoulut on tarkoitus pitää 19. päivä? Kö? Jotain tällaista kuulin.
Eli jos sillon aloitettaisiin samalla lanit? Vai vedetäänkö suoraan sinne 52 viikolle?
Uskoisin, että aika monella on 24.-25. päivä varattu joulukinkun syömiselle, eli noiden päivien päälle ei ainakaan mitään. Muutenpa tuossa lomalla ei itselläni ole mitään ohjelmaa, joten lanit pystyyn vaan taas-HOOOO!!

Jos nukutaan pari tuntia ulkona lämpimässä lumessa?

Re: Lanit - Part II

Lähetetty: Ke Marras 24, 2010 00:30
Kirjoittaja Yuhaso
19. päivä on sunnuntai ja nuokkari on vielä sen jälkeen auki. Eli 18-19. olisi ok. 17. päivä on rock the club ja siellä on negative esiintymässä, eli silloin ei. *Doh* MUTTA. Se viikko 52 oli näillä näkymin kokonaan käytössä, enkä usko, että minullakaan on silloin töitä. Toki voimme ottaa käyttöön kummatkin ajankohdat, jos kysyntää on. :3 Toisaalta ei haluttaisi olla sen keikan jälkeen heti takaisin nuokkarilla.. mutta katsotaan.

Alustavasti kyselen tuota viikkoa 52. Omien töiden ja nuokkarin suhteen. PAAAAAAAASIKIIVII! IIIH!

Re: Lanit - Part II

Lähetetty: Ke Marras 24, 2010 09:17
Kirjoittaja Urumi
Olen itse jo melko paljon noita pikkujouluja suunnitellut, joten pitäisin sen mieluusti erillään laneista. Hyvähän se vain jos, on enemmän tapahtumaa. Saadaan sitten porukoita aktivoitumaan.

Re: Lanit - Part II

Lähetetty: Ke Marras 24, 2010 10:09
Kirjoittaja Yuhaso
Ei hätää! Pikkurit pysyy entisellään, koska negative soittaakin 18. päivä, eli laneja ei voi silloin järjestää! My bad. Anyway, myöhemmin lisää. Banaananaananaananaana!

Re: Lanit - Part II

Lähetetty: Ke Marras 24, 2010 18:00
Kirjoittaja YO
Hoo!

No siinä tapauksessa pidetään ne viikolla 52? Minusta se olisi ehdottomasti paras ajankohta.
Silloin (useimmilla) opiskelijoilla olisi vapaatakin.

Re: Lanit - Part II

Lähetetty: To Marras 25, 2010 16:37
Kirjoittaja Yuhaso
Arvoisat lanittajat. Viikko 52 maanantaista perjantaihin on nyt alustavasti varattu meidän käyttöön. Kuitu kirosi meidät syvimpään helvettii, kun varasin myös perjantain, eli 31. päivän. x) Mutta olemmehan sen verta HC nörttejä, että ...öh, ..*sigh* p_q

Anyways, alkamisajankohta pitää vielä myöhemmin määritellä tarkemmin. Allnighteriä tuskin tulee, joten mitenkä ihmiset haluaisivat päästä pelailemaan? Aamusta yöhön? 24-06/07 välinen aika on ainakin käytettävissä ilman onkkelmii!

Pantsu.

Nyo.

Re: Lanit - Part II

Lähetetty: Pe Marras 26, 2010 22:20
Kirjoittaja HekiSeijuro
Koko viikko maanantaista perjantaihin? Monta päivää, yaye! Toisaalta voisin käyttää lomani paremminkin kuin katsoa viikon ajan kun ihmiset pelaa, mutta enhän minä osaa pysyä sieltä poissakaan. ^ ^'

Re: Lanit - Part II

Lähetetty: La Marras 27, 2010 13:13
Kirjoittaja freakreature
ehkä olen tulossa, ehklä en mutta hauksaa tulee kyllä olemaan

Re: Lanit - Part II

Lähetetty: La Marras 27, 2010 17:07
Kirjoittaja Kkos
Yuhaso kirjoitti:Allnighteriä tuskin tulee, joten mitenkä ihmiset haluaisivat päästä pelailemaan? Aamusta yöhön? 24-06/07 välinen aika on ainakin käytettävissä ilman onkkelmii!
tuskin se ketään haittaa vaikka välillä kävisi kotonaan nukkumassa (ja peseytymässä), joten allnighterin poisjäänti ei niin iso murhe ole.
pitänee vaan vähän etukäteen katsella mitä pelataan minäkin päivänä, että pysyy paremmin mielenkiinto yllä.

niin ja Trolling Simulator 2011 lanipelinä on vaihtoehto

Re: Lanit - Part II

Lähetetty: Su Marras 28, 2010 00:09
Kirjoittaja freakreature
niin tietenkin tuota voi hyödyntää tuota viikkoa kaikille kiinnostuneille intensiivisenä mahjong opettelu leirinä, itse ainakin voin olla suurimman osan viikosta opettamassa. Ja tietenkin lautapelejä yms. voin järkätä sinne, jos vaan kaverilta saan lainaan (uskoisin kyllä).

Re: Lanit - Part II

Lähetetty: Ke Joulu 01, 2010 00:16
Kirjoittaja n3y0
Hui hui hui, oikeasti viikko 52? o.O Vaikka nuokkari on suljettu..? Whii... töitä. >_>' Kai?
Heti joulusta uuteen vuoteen asti lanit... 8D Nörddäilyksi menee mutta kovin kuulostaa kivalle.

Re: Lanit - Part II

Lähetetty: Ke Joulu 01, 2010 07:56
Kirjoittaja freakreature
Kävin eilen vielä varmistelemassa, kahvio olisi meille käytössä, katsomoremppa salissa. Muuten ei pitäs olla mitään ongelmaa järjestämisessä.

Re: Lanit - Part II

Lähetetty: To Joulu 02, 2010 22:16
Kirjoittaja Yuhaso
Ihanaa. On musapaja toiminnassa, eli nähtävästi siellä on työkavereita kimpussa, paitsi että ehkä ei. Olkoot ne vaikka studiossa sen ajan. Itsekin olisin töissä, mutta yritän sopia sen ajan vapaaksi, tai viimeisenä keinona otan silloin kylymän viileesti luvattomat poissaolot. True hikimokkori for lyf!
Katsotaan katsotaan. Pitää se aika saada tietoon prkl. Ihmiset!

IHMISET!

Koska, monenko aikaan, nyt, silleensä, iih, thrust thrust, slurps, älä! se ei-, Hngh!, ...hetkinen. Niin siis, moneltako haluatte aloitella niinä päivinä? Viimeksi aloiteltiin tosiaan kahdeltatoista ja oli halua -köhelsqköhköh- aloitella aiemmin. Kymmeneltä siis. Näin päätin juuri. Hyvä minä! *patpat*

...
*sigh*

Nipa!

Re: Lanit - Part II

Lähetetty: Pe Joulu 03, 2010 11:19
Kirjoittaja freakreature
Ise ehdotan tota viikkoa 52. Siinä vois nostaa nuo lanit yleiseksi kamy viikoksi sinne nuokarille, u know, videopelejä, mangaa animea manjohnia korttipelejä.. sekä diabloa yms.