Sivu 1/1

Guilty Gear ja me. Eli millos pelataan?

Lähetetty: To Loka 28, 2010 09:50
Kirjoittaja Raektis
Koska ilmeisesti Kamyssä on aika paljon porukkaa jotka pelisarjasta pitävät, ja on jopa ehdoteltu että tätä voisi joskus viikkotapaamisessa pelailla yhdessäkin voisimme koettaa järkätä tätä. Käytännönasioista en näin ummikkona paljoa osaa sanoa, mutta itse ainakin voisin tuoda pelin (Guilty Gear XX : Reload)+ohjaimet+ehkä jopa tallennuksen jotta ihmiset voivat pelata sillä ihqpink Testamentillä. Ainoa mitä muiden pitäisi tuoda on konsoli+piuhat (jos nyt keneltäkään ei näitä löydy, voin tuon konevanhuksen mukaan tuoda, mutta en tiedä selviääkö se matkaa). Ymmärtääkseni nuokkarin tiloissa on telkkuja joita uskaltaa käyttää?

Ajankohdasta. Itselleni sopii milloin tahansa tuo, joten nyt toivon Teiltä ideoita/palautetta siitä milloin tämä olisi parasta ja mukavinta järkätä. Vastailkaa ketjuun/pistäkää MSN viestiä (oso löytyy profiilista).

Re: Guilty Gear ja me. Eli millos pelataan?

Lähetetty: La Loka 30, 2010 11:52
Kirjoittaja Yamasukka
Kuulostaa todelta hyvältä idealta :D.
Itselläni löytyy Gyilty Gear: X2 pleikkari kakkoselle~

Re: Guilty Gear ja me. Eli millos pelataan?

Lähetetty: Ti Marras 02, 2010 16:19
Kirjoittaja Raektis
Peli löydetty, sekä ohjaimet sekä tallennus kaikilla värivaihtoehdoilla. Myös testattu toimivaksi. Eli siis, huomenissa voisimme kai kokousasioiden jälkeen pelailla. Halloween iltana joku lupautuikin jo konsolin tuomaan (anteeksi, minä olen todella huono nimien suhteen ^^), jos toisin itse kaiken muun sitten.

Re: Guilty Gear ja me. Eli millos pelataan?

Lähetetty: To Marras 11, 2010 01:05
Kirjoittaja n3y0
Rawrr GG forever!

Raahailkaa sitä toki mukana aina kun mahdollista. Elkää unohtako ensi viikon la-su laneja?

Re: Guilty Gear ja me. Eli millos pelataan?

Lähetetty: To Marras 11, 2010 04:58
Kirjoittaja Raektis
Juu, kylläpä tuo mukana raahailu tuntuu toimivan ongelmitta. Voin kannella tuota viikottain mukana.

Uskoisin myös että tuon ainakin Ps2 mukaan laneille, ja hiukka mielenkiinnosta/omasta innosta riippuen Xbox 360 + jotain random pelejä (Soul Calibur, Super Street Fighter, Narutopeli tai jotain muuta semmoista).