Sivu 1/1

Ryhmätilaukset

Lähetetty: Pe Maalis 05, 2010 14:03
Kirjoittaja LAV [Kitsune]
Edelliset mangaryhmätilaukset ovat nyt saapuneet perille ja tuon ne seuraavaan vakiovuoroon, mistä voi sitten noutaa omansa.

Seuraava ryhmätilaus lähtee sitten DVD Pacificciin, josta tilataan iso kasa animea kaikille. Jotta kaikki ehtivät mukaan tilaukseen, lähtee tilaus vasta ensi kuun alussa. Toivottavaa olisi, että tilaatte valikoimasta pelkästään animea, missä lukee että sitä on saatavilla, sillä out of order ja in order animet saattavat viivästyttää pahimmillaan koko paketin saapumista. Minulle voi laittaa siis yksityisviestiä, tai lisätä tähän ketjuun viestiä mitä animea haluaa tilata. Animet ovat lähes poikkeuksetta Region Code 1, eli eivät näy kaikissa dvd soittimissa ja koneissa.

Osoite on siis: http://www.dvdpacific.com
Sivulta voi etsiä materiaalia ihan Browse napista ylhäältä, jonka jälkeen anime tai sitten etsiä vasemmasta yläkulmasta nimikkeitä search työkalulla.

Re: Ryhmätilaukset

Lähetetty: La Maalis 06, 2010 13:38
Kirjoittaja Mujava
Dvdpacificista vielä.. Jos dollarin muuttaminen euroiksi on hankalaa, etsintä- laatikon vieressä on kohta:

All prices given in US Dollar (USD) - adjust currency

Tuosta Adjust Currency kohdasta voit muuttaa dollarit näkymään euroina jolloin tuotteiden hinta näkyy selvemmin meille euron käyttäjille.

Muistakaa myös vielä kerran että levyt ovat Region 1:n levyjä. Näin ollen ne eivät pyöri tavallisissa dvd-soittimissa / -asemissa (Euroopassa on käytössä Region 2) vaan se tarvitsee toimiakseen joko alueen muuttamisen tietokoneella tahi aluekoodittoman dvdsoittimen (esimerkiksi Denverin dvd soittimet ovat liki kaikki aluekoodittomia ja maksavat alle 40e).