Ryhmätilaukset

Kuopioon perustetun anime- ja mangayhdistyksen keskustelualue. Aiheena pääosin itse seura, anime ja manga sekä muu näihin asioihin liittyvä.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Kamy / aktiivit

Avatar
LAV [Kitsune]
Viestit: 41
Liittynyt: To Joulu 18, 2003 20:54
Paikkakunta: Kuopio

Ryhmätilaukset

Viesti Kirjoittaja LAV [Kitsune] » Pe Maalis 05, 2010 14:03

Edelliset mangaryhmätilaukset ovat nyt saapuneet perille ja tuon ne seuraavaan vakiovuoroon, mistä voi sitten noutaa omansa.

Seuraava ryhmätilaus lähtee sitten DVD Pacificciin, josta tilataan iso kasa animea kaikille. Jotta kaikki ehtivät mukaan tilaukseen, lähtee tilaus vasta ensi kuun alussa. Toivottavaa olisi, että tilaatte valikoimasta pelkästään animea, missä lukee että sitä on saatavilla, sillä out of order ja in order animet saattavat viivästyttää pahimmillaan koko paketin saapumista. Minulle voi laittaa siis yksityisviestiä, tai lisätä tähän ketjuun viestiä mitä animea haluaa tilata. Animet ovat lähes poikkeuksetta Region Code 1, eli eivät näy kaikissa dvd soittimissa ja koneissa.

Osoite on siis: http://www.dvdpacific.com
Sivulta voi etsiä materiaalia ihan Browse napista ylhäältä, jonka jälkeen anime tai sitten etsiä vasemmasta yläkulmasta nimikkeitä search työkalulla.

Avatar
Mujava
Viestit: 60
Liittynyt: To Joulu 04, 2003 16:44
Paikkakunta: Kuopion ydinalue

Re: Ryhmätilaukset

Viesti Kirjoittaja Mujava » La Maalis 06, 2010 13:38

Dvdpacificista vielä.. Jos dollarin muuttaminen euroiksi on hankalaa, etsintä- laatikon vieressä on kohta:

All prices given in US Dollar (USD) - adjust currency

Tuosta Adjust Currency kohdasta voit muuttaa dollarit näkymään euroina jolloin tuotteiden hinta näkyy selvemmin meille euron käyttäjille.

Muistakaa myös vielä kerran että levyt ovat Region 1:n levyjä. Näin ollen ne eivät pyöri tavallisissa dvd-soittimissa / -asemissa (Euroopassa on käytössä Region 2) vaan se tarvitsee toimiakseen joko alueen muuttamisen tietokoneella tahi aluekoodittoman dvdsoittimen (esimerkiksi Denverin dvd soittimet ovat liki kaikki aluekoodittomia ja maksavat alle 40e).
ウメハラがぁ 捕まえてぇぇ ウメハラがぁ 画面端ぃぃっ バースト読んでえぇっ"
" まだ入るぅぅ ウメハラがぁっ ・・・つっ近づいてぇっ ウメハラがぁ決めたぁぁーっ

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “KAMY, Kuopion Anime- ja Mangayhdistys ry”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa