Kiinnostavat verkkopelit

Tämä alue sisältää Oulun Manga- ja Animekerhon Omake ry:n toimintaan liittyvää keskustelua.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Omake / Hallitus

Millaisia pelejä haluat pelata OMAKE-jäsenten kanssa?

Roolipelit
2
17%
Sota & strategia
4
33%
Räiskintä
4
33%
(Moottori)urheilu
1
8%
Hiekkalaatikko & rakentelu
1
8%
Muu
0
Ei ääniä
 
Ääniä yhteensä: 12

Avatar
Matti
Viestit: 602
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 20:42

Kiinnostavat verkkopelit

Viesti Kirjoittaja Matti » Ma Elo 22, 2016 19:01

Koitetaanpa saada peliporukka aikuseksi nyt. Rajataan ensin vähän pelivalikoimaa äänestyksen avulla. Eli millaiset pelit kiinnostaa ja mitä niistä haluat pelata muiden kanssa? Äänestää voi useampaa vaihtoehtoa.

Roolipelit
Toivottavasti kaikki tietää World of Warcraftin ainakin nimeltä? Tuon tapaisia on ihan ilmaiseksikin, kuten Ragnarok Online. Ragnarok Online on meidän kannalta mielenkiintoinen siksi, että sitä pelataan animessa And you thought there is never a girl online?

Sota & strategia
Kiinnostaisiko komentaa mecha-armeijaa? MegaMek-pelissä se onnistuu vuorotellen siirtämällä. Pelaajia voi olla useita + yleisöä lisäksi. Lumpataan tähän joukkoon reaaliaikaiset pelit, kuten Command & Conquer, Starcraft, Supreme Commander + ne muut. Ja Civilization-sarja + muut sellaiset.

Räiskintä
Ilmaista mechatoimintaa ohjaamon sisältä tarjoaa MechWarrior Online. Joku taisi mainita pelin Overwatch. Voidaan pelata sitäkin jos pelin omistajia on riittävän monta.

(Moottori)urheilu
Ajopelit, jääkiekko, ja muut sellaiset.

Hiekkalaatikko & rakentelu
Minecraft ja siihen verrattavat.

Muu
Unohdinko jotain?

Avatar
Matti
Viestit: 602
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 20:42

Re: Kiinnostavat verkkopelit

Viesti Kirjoittaja Matti » Ke Elo 24, 2016 21:23

RUNNING WITH RIFLES näyttää kiinnostavalta, sitä on ollut tekemässä ainakin yksi suomalainen, ja on nyt alennuksessa. Laitteistovaatimukset on alemmasta päästä, mutta voi silti olla halvimmille tableteille liikaa. Demon saa ilmaiseksi, mutta ostan täys pelin samantien. Asennan läppärille ja esittelen sitä videoiltojen aikana. Onko mielipiteitä?

Avatar
Matti
Viestit: 602
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 20:42

Re: Kiinnostavat verkkopelit

Viesti Kirjoittaja Matti » Su Marras 20, 2016 10:02

Videoillassa tuli pelit puheeksi. Eniten näytti olevan kiinnostusta Worms-pelisarjaa kohtaan, ja erityisesti Worms Armageddon oli puheenaiheena.

Esitin tabletilla kuvaruutukaappauksia pelistä Civilization IV, ja sitä kohtaan näytti olevan jotain kiinnostusta. Peli alkaa vuonna 4000, josta pelaaja alkaa rakentamaan ajan kokeen kestävää imperiumia. Voisi hyvin pelata postipelinä: kun pelaaja on pelannut pelivuoronsa, hän tallentaa pelin ja lähettää tallennustiedoston seuraavalle pelaajalle sähköpostin liitteenä.

Ark: Survival Evolved on selviytymistä, rakentelua, ja dinosauruksia, joka keräsi huomiota ja oli jo ennestään ainakin nimeltä tunnettu.

Joiltakin löytyy ennestään Minecraft.

Voisiko noista peleistä valita joitain viikottain porukalla pelattavaksi?

Avatar
Matti
Viestit: 602
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 20:42

Re: Kiinnostavat verkkopelit

Viesti Kirjoittaja Matti » Ma Marras 21, 2016 22:04

Pari lisäystä edellä mainittuihin peleihin. MegaMek on taktista sotaa jossa on myös mechat mukana. Peli perustuu peliin BattleTech, jonka mechat (osa niistä) perustuvat animeen (Macross ja Dougram). Peli on ilmainen ja pelaajien määrän suhteen ei ole mitään rajaa.

Battle for Wesnoth on fantasia strategiaa. Se on ilmainen, myös suomeksi käännetty, ja pelaajia voi olla useita. Kokeileen vaan!

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Oulun Manga- ja Animekerho Omake ry”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa