Sivu 1/1

OMAKE-jäsenistön pelit

Lähetetty: Su Kesä 05, 2016 17:04
Kirjoittaja Matti
Erään animen ja siihen liittyvän keskustelun johdosta sain ajatuksen: perustetaan klaani/killa ja pelataan yhdessä nettipelejä. Yhteen peliin ei tarvitse rajoittua, vaan voidaan pelata niin WoW:ia kuin Counter-Strikea. Tai jotain ihan muuta. Sen lisäksi voitaisiin yhdessä vierailla pelaamiseen liittyvissä tapahtumissa, kuten Vectoramassa ja Assemblyssa. Jaksaako kiinnostaa?

Re: OMAKE-jäsenistön pelit

Lähetetty: To Kesä 16, 2016 21:04
Kirjoittaja Matti
Hyviä nettipelejä on myös ilmaiseksi. Mainitsen tässä pari erilaista.

Ragnarok Online on korealainen MMORPG ( = nettirope). Diablo-sarjan pelejä pelanneet ovat heti kotonaan: kuvakulma on yläviistosta, oma pelihahmo on keskellä ruutua, inventaario & muut tietoikkunat aukeavat omiin ikkunoihinsa jne. Peli tukee klaanitoimintaa ja klaanilla voi olla oma "lippu". Pelipalvelimia on useita eripuolilla maailmaa. Jokaiselle on oma erikseen räätälöity asiakasohjelma. Linkki vie Ranskassa sijaitsevalle Euroopan palvelimelle. Laitteistovaatimukset ovat varsin vaatimattomat. Peliä pelataan animessa And You Thought There Is Never A Girl Online? joskin eri nimellä.

Team Fortress 2 on räiskintää. Joukko erilaisia hahmoluokkia joilla on erilaisia aseita ja varusteita, 2 eriväristä tiimiä, ja tulta munille. Tartteeko tuosta muuta sanoa?

Re: OMAKE-jäsenistön pelit

Lähetetty: Ti Elo 16, 2016 00:32
Kirjoittaja LanttuX
Moikkelis vaan!Laitan tänne saman minkä FBhenkin eli pelejä, joita voitaisiin mahdollisesti koittaa pelata jos porukalta kiinnostusta löytyy. Elikkäs muutamia pelejä mitä on hauska pelata porukalla mitä multa löytyy on esim. Rocket League, Don't Starve Together, Golf with Friends(on muuten hauska ja raivostuttava peli samaan aikaan) ja SMITE. Sain vasta hiljattain koneen jolla voi pelata kunnolla, niin en ole ehtinyt hommata vielä mitään hirveän erikoista. ja tottakai Steam on täynnä erilaisia ilmaisia multiplayer ja mmo yms pelejä jos sellaiset kiinnostaa.

TF2sta joskus olen jonkin verran pelannut, mutta tällä hetkellä ei löydy Steam listalta.

Ragnarokia taas en ikinä ole pelannut mutta samantapaisia uudempia MMORPGeja on tullu pelattua useita kertoja. Olen myös lukenut sen suomennetun Ragnarok mangan joskus ikuisuus sitten ;D

PS. Jos ihmisillä on Steam mut voi lisätä löydyn nimellä LanttuX

Re: OMAKE-jäsenistön pelit

Lähetetty: Ti Elo 16, 2016 19:44
Kirjoittaja Matti
Lissää ILMAISIA animeaiheisia pelejä:

MegaMek

Kuva

BattleTech-pöytäpelin tietokoneistettu versio. Pääosassa on mechat, pelissä nimellä BattleMech tai lyhyesti 'Mech. Niiden lisäksi on taistelusukeltajia, tähtilaivoja, ja kaikkea mahdollista siltä väliltä. Peli toimii hyvin tabletillakin, joten laitteistovaatimukset ovat vaatimattomat. Lisäksi peli on koodattu Javalla, joten se toimii monessa eri käyttöjärjestelmässä. Voin esitellä peliä videoilloissa.

MechWarrior Online

Kuva

Tässä pelissä ohjataan BattleMechia sen ohjaamosta käsin. 24 pelaajien ohjaamaa BattleMechia taistelee 12 'Mechin joukkueissa. Jos on ennestään kokemusta MechWarrior-pelisarjasta, niin mukaan vaan. Toki alokkaat ovat myös tervetulleita.

Ja se yhteys animeen

Re: OMAKE-jäsenistön pelit

Lähetetty: Ma Marras 21, 2016 22:36
Kirjoittaja DragaFIN
Morjesta,

Laittelinkin jo pienen esittäytymisen tuonne fabon puolelle, mutta laitan tänne vielä uusiksi:

Aloittelin pc pelailut kunnolla Quake1 ja CS parissa sekä siksi olen luultavasti enimmäkseen kiinnostunut kilpailullisista peleistä, mutta myös muut pelit uppoaa hyvin. Pelasin myös nuorempana todella paljon Ultima Online (MMO):ta.

Pelaan tällä hetkellä enimmäkseen overwatchia (Rank ~3k). Battle.net:n puolella myöskin heroes of the storm on alkanut kiinnostaa taas (Viime seasonilla rank 4) sekä Diablo 3 (+lisäosa). Steamissä minulta löytyy tosiaan CS GO, rocket league sekä ~520+ peliä niin eiköhän sieltä jotain pelattavaa löydy. League legendsiäkin tuli pelattua aikoinaan, mutta en ole nyt hirveän aktiivisena sitä pelannut kun siirryin hotsin pariin. Myöskin sellaista peliä kuin black desert online (MMO) on tullut pelattua, mutta lopetin ajan puutteen vuoksi kun ei työn vuoksi pysynyt kärkijoukon tahdissa.

SteamId: DragaFIN
Battle.net: Draga#2728