Sivu 1/1

Animeseminaari Oulun pääkirjastolla 8.-9.8.

Lähetetty: Ti Tammi 14, 2014 10:40
Kirjoittaja Skwrl
Heipä hei kaikille!

Animeseminaari valtaa Oulun kaupunginkirjaston perjantaina 8.8. ja lauantaina 9.8.2014.
Luvassa on mielenkiintoisia luentoja, perinteinen piirustuskisa ja paljon muuta mukavaa!

Ohjelmassa on vielä muutamia tyhjiä aukkoja, joita paikkaamaan haemme luennoitsijoita. Tarkemmat tiedot löydät sivulla alempana olevasta viestistä :D

Re: Animeseminaari 2014

Lähetetty: Ma Helmi 03, 2014 14:37
Kirjoittaja Minna7
Mui!

Onko kukaan laittanut Kulttuuriapuraha ja -avustuksiin hakemusta? NERO-ohjelma on kyllä nuorille suunnattu tukiraha mutta pienprojektiin voi hakea useammin rahaa ja olikohan siinä max. määrä 500€, jolla saisi ainakin toiselle päivälle enimmäkseen vuokra-rahat.
http://www.ouka.fi/oulu/kulttuuri-ja-ki ... avustukset

Viimeinen hakupäivä ihan projekteille on mennyt nyt perjantaina, mutta voihan sinne nopeasti soittaa ja kysyä, jos saisi hakemuksen laitettua? Sieltä he osaavat ainakin neuvoa ja onhan pientuen (eli sen 500€:a) mahdollista hakea myös. :D

Re: Animeseminaari 2014

Lähetetty: Ti Huhti 22, 2014 17:54
Kirjoittaja Skwrl
Melko pitkän tiedotuskatkon jälkeen (pahoittelut ^^') seuraa kasa uutisia:

* Animeseminaari järjestetään tänä vuonna Oulun kaupunginkirjastolla pe 8.8. ja la 9.8.

* Kirjaston henkilökunnan sana on tila-asioissa laki eikä heidän mukaansa myyntipöytiä ja taidekujaa voida tuoda kirjaston sisätiloihin. Tämä on koko järjestäjäporukan mielestä tosi kurjaa ja yritämmekin keksiä jonkinlaisen ratkaisun, jonka avulla tapahtumaan saataisiin edes taidekuja. Edellisissä kokouksissa on pohdittu esim. että taidekujalaiset voisivat tuoda tuotteitaan myyntiin matoille tai pöydille kirjaston eteen, mutta tämä tapahtuisi säävarauksella. Jos juuri sinulla on ideoita taidekujan toteutukseen, tule mukaan seuraavaan kokoukseen!

* Seuraava Animeseminaarin suunnittelukokous järjestetään tiistaina 6.5. Ilmoitan kellonajan ja paikan kunhan saan ne itse tietooni ^^

* Animeseminaari hakee myös innokkaita luennoijia! Jos olet kiinnostunut luennon pitämisestä tapahtumassa, ota yhteyttä Oulun manga- ja animekerhon hallitukseen osoitteeseen: omake[ät]animeunioni[piste]org.
Pajatoiminnan ja muun ohjelman pitämisestä kiinnostuneet voivat myös ottaa yhteyttä, mutta käytössämme olevat tilat ovat melko rajalliset enkä siis uskalla luvata mitään varmaa.


Kysymyksiä ja kommentteja otetaan vastaan joko Facebookin kautta tai suoraan Omaken hallituksen postituslistalle, omake[ät]animeunioni[piste]org.

Re: Animeseminaari Oulun pääkirjastolla 8.-9.8.

Lähetetty: Ti Touko 06, 2014 21:13
Kirjoittaja Skwrl
Animeseminaarin kotisivut on vihdoinkin päivitetty! Sisältöä ilmaantuu vähitellen ja vänkärihaku käynnistyy kohtapuolin :3

Re: Animeseminaari Oulun pääkirjastolla 8.-9.8.

Lähetetty: Su Kesä 29, 2014 20:48
Kirjoittaja Shiro Samurai
Ajattelin vaan kysyä että missä tä kirjasto sijaitsee? Onko lähellä sitä entistä paikkaa missä tapahtuma on järjestetty (Valve)?

Mietin myös ku kirjastossa näyttää olevan melko tiukat säännöt että miksi tapahtuma ei oo Valveella? Kävikö tilat liian pieniks vai onko Valve varattu johonki muuhun? Säännöistä puheen olleen ku tuolla teidän sivuilla lukee että asepropit ovat kielettyjä kirjastossa niin että koskeeko tä ihan kaikkia proppeja mitkä jotenkuten näyttävät jonkun sortin aseelta, ihan sama mistä on tehty?

Re: Animeseminaari Oulun pääkirjastolla 8.-9.8.

Lähetetty: Su Kesä 29, 2014 20:54
Kirjoittaja ComSR
Kaupunginkirjasto sijaitsee torinrannalla oikealla isossa rakennuksessa.
Tapahtuma on kirjastolla ainakin siksi, että Valveen tilat ovat ahtaita ja vuokrat jatkuvassa nousussa.