Sivu 1/1

Animeseminaari 2013 julistekilpailu

Lähetetty: Su Helmi 24, 2013 14:47
Kirjoittaja Demolishor
http://omake.animeunioni.org/animesemin ... page_id=32

Julistekilpailu:

Oulun anime- ja mangakerho OMAKE ry. järjestää jälleen Animeseminaarin, 17. – 18.8. Oulun Kulttuuritalo Valveella. Tänä vuonna tapahtuman teemana on ‘Pelit ja Urheilu’.

Nyt haetaan julistekuvaa, jota tullaan käyttämään tapahtuman mainostamiseen julisteissa, tapahtuman kotisivuilla sekä ohjelmalehtisessä. Julistekilpailuun voi osallistua kuka tahansa ja myös useampien töiden lähettäminen on sallittua, kunhan kuvat täyttävät kilpailun säännöt:

Julisteen aiheen on liityttävä tapahtuman teemaan sekä yleisesti animeen ja mangaan. Mahdollisia aiheita ovat esim. videopelit, urheilu, kortti- sekä lautapelit, roolipelaaminen jne.

Ei ‘fanarttia’ olemassa olevista hahmoista, logoja tai muuta tekijänoikeuksien rajoittamaa sisältöä. Viittaukset anime/mangasarjoihin sekä peleihin ovat sen sijaan suotavia.

Kuvan tulee olla pystysuuntainen, paperille piirrettynä vähintään A4-kokoinen TAI kuvatiedostona väh. 1200 x 1600 px, tallennettuna .png tai .jpg-muotoon.

Kuvan täytyy sopia käytettäväksi mustavalko-versiona, printattuna ja värillisenä. Ei monimutkaisia taustakuvioita tai vastaavia tehosteita.

Kilpailutyöt voi lähettää sähköpostitse Omaken julistevastaavalle osoitteeseen iiro.salminen@gmail.com tai tuoda käsinpiirrettyinä Omaken tapahtumiin, viimeistään 1.4.2013 mennessä.

Julisteen laatijalle on tiedossa mainetta nimimerkin/signeerauksen muodossa. Muitakin kilpailuun osallistuneita kilpailutöitä voidaan käyttää ohjelmalehtisen sekä tapahtuman kotisivujen kuvittamiseen.

Re: Animeseminaari 2013 julistekilpailu

Lähetetty: To Huhti 11, 2013 01:47
Kirjoittaja Minna7
Julistekilpailu on päättynyt ja voittaja on julkaistu kotisivuillemme!

Kiitoksia kaikille osanottajille! :D