Animeseminaari 2013 julistekilpailu

Tämä alue sisältää Oulun Manga- ja Animekerhon Omake ry:n toimintaan liittyvää keskustelua.

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Omake / Hallitus

Avatar
Demolishor
Viestit: 13
Liittynyt: Ti Tammi 12, 2010 17:12
Paikkakunta: Oulu

Animeseminaari 2013 julistekilpailu

Viesti Kirjoittaja Demolishor » Su Helmi 24, 2013 14:47

http://omake.animeunioni.org/animesemin ... page_id=32

Julistekilpailu:

Oulun anime- ja mangakerho OMAKE ry. järjestää jälleen Animeseminaarin, 17. – 18.8. Oulun Kulttuuritalo Valveella. Tänä vuonna tapahtuman teemana on ‘Pelit ja Urheilu’.

Nyt haetaan julistekuvaa, jota tullaan käyttämään tapahtuman mainostamiseen julisteissa, tapahtuman kotisivuilla sekä ohjelmalehtisessä. Julistekilpailuun voi osallistua kuka tahansa ja myös useampien töiden lähettäminen on sallittua, kunhan kuvat täyttävät kilpailun säännöt:

Julisteen aiheen on liityttävä tapahtuman teemaan sekä yleisesti animeen ja mangaan. Mahdollisia aiheita ovat esim. videopelit, urheilu, kortti- sekä lautapelit, roolipelaaminen jne.

Ei ‘fanarttia’ olemassa olevista hahmoista, logoja tai muuta tekijänoikeuksien rajoittamaa sisältöä. Viittaukset anime/mangasarjoihin sekä peleihin ovat sen sijaan suotavia.

Kuvan tulee olla pystysuuntainen, paperille piirrettynä vähintään A4-kokoinen TAI kuvatiedostona väh. 1200 x 1600 px, tallennettuna .png tai .jpg-muotoon.

Kuvan täytyy sopia käytettäväksi mustavalko-versiona, printattuna ja värillisenä. Ei monimutkaisia taustakuvioita tai vastaavia tehosteita.

Kilpailutyöt voi lähettää sähköpostitse Omaken julistevastaavalle osoitteeseen iiro.salminen@gmail.com tai tuoda käsinpiirrettyinä Omaken tapahtumiin, viimeistään 1.4.2013 mennessä.

Julisteen laatijalle on tiedossa mainetta nimimerkin/signeerauksen muodossa. Muitakin kilpailuun osallistuneita kilpailutöitä voidaan käyttää ohjelmalehtisen sekä tapahtuman kotisivujen kuvittamiseen.

Avatar
Minna7
Viestit: 105
Liittynyt: Ke Joulu 08, 2010 02:53
Paikkakunta: Oulu

Re: Animeseminaari 2013 julistekilpailu

Viesti Kirjoittaja Minna7 » To Huhti 11, 2013 01:47

Julistekilpailu on päättynyt ja voittaja on julkaistu kotisivuillemme!

Kiitoksia kaikille osanottajille! :D
Mess with the best! Die like the rest! :twisted:

Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Oulun Manga- ja Animekerho Omake ry”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa