Tsukiain vuosijuhla 20.10.2007 ja muuta lokakuun ohjelmaa

Jyväskylän Anime- ja mangaseura Tsukiain keskustelualue

Valvojat: Animeunionin Foorumiaktiivit, Tsukiai-aktiivit

Avatar
Jfer
Viestit: 313
Liittynyt: Ke Loka 15, 2003 12:10
Paikkakunta: Jyväskylä
Viesti:

Tsukiain vuosijuhla 20.10.2007 ja muuta lokakuun ohjelmaa

Viesti Kirjoittaja Jfer » Ma Loka 01, 2007 14:59

Postituslistalle Jenni kirjoitti:Tervehdys kaikki pallerot!

Täällä puhuu Tsukiain uusi ja uljas sihteeri, Jenni. Hei vaan kaikki. Muutaman vuoden jäsenvastaavan rooli on mennyttä aikaa ja nyt astun Teemun isoihin saappaisiin. Jäsenvastaavana en ollut ihan maailman paras koska en piirustusilloissa liiemmin hengaa ja siellä kuitenkin suurin osa jäsenistä liittyy, niin vaihdettiin sitten siihen rooliin Mikko.

Tarkemman tuoteselosteen eilisestä vuosikokouksesta antaa kumminkin vielä entinen sihteerimme Teemu, joten minä informoin nyt vain tulevasta ohjelmasta. Ja sitähän riittää.


La 13.10.2007 Peli-ilta


Konsolipelejä pääosin taidetaan pelata, mutta jos joku vaikka kantaa paikalle carcassonnen niin eiköhän siihenkin pelaajia löydy. Aloitetaan klo 16:00, paikkana tuttu siperia Sepänkeskuksessa, osoitteessa Kyllikinkatu 1.


La 20.10.2007 Tsukiain vuosijuhla

Tsukiain nelivuotista taivalta juhlistetaan edellisvuosien tapaan Opinkiven saunalla, joka sijaitsee Jyväskylän yliopiston kampuksella Ilokiven vieressä, osoitteessa Keskussairaalantie 2. Kemut alkavat klo 15:00 ja päättyvät varmaankin vuorokaudenvaihteen paikkeilla. Ohjelmassa on yleistä hengausta, lauta- ja konsolipelejä, animen katselua, saunomista ja herkuttelua. Viime vuonna juhlassa oli toinen toistaan komeammat 3 täytekakkua, pistetäänkö tänä vuonna paremmaksi? Tule ja näe.

Pääsymaksu juhlaan on 5 euroa, jolla kustannetaan tilavuokra ja osa tarjoiluista. Osa tarjoiluista on tarkoitus hoitaa nyyttäriperiaatteella, joten mukaan olisi suotavaa ottaa mukaan jotain pientä syötävää/juotavaa. Alkoholia ei tapahtumassa sen ikärajattomuuden vuoksi sallita, joten jätäthän prosentit kotiin.

Jos haluat saunoa, muista ottaa mukaasi saunomiskamppeet. Saunassa on erikseen miesten ja naisten puoli.

Jossain vaiheessa iltaa suoritetaan mahdollisesti pizzakolehti ja kannetaan läheisestä pizzeriasta lisää syötävää kolehtiin osallistuneille.

Tervetuloa mukaan kaikki seuran jäsenet!

lmoittautumiset juhlaan 18.10.2007 mennessä osoitteeseen tsukiai.hallitus@gmail.com, otsikoksi "Tsukiain vuosijuhla 2007".


La 27.10


Animeilta, katsotaan sarja Banner of the stars (jap. Seikai no Senki). Aloitetaan klo 16:00, paikkana tuttu siperia Sepänkeskuksessa, osoitteessa Kyllikinkatu 1.


Lisäksi vakituiset kokoontumiset seuraavasti:

Kokous Siperialla klo 18:00-21:00

Su 14.10, 28.10

Piirustusilta Siperialla klo 18:00-21:00

Ti 9.10, 23.10
To 4.10, 18.10


Jäsenmaksut

Jäsenmaksut vanhenevat tässä syksyn aikana kellä ennemmin, kellä myöhemmin. Jäsenmaksusi viimeisen voimassaolokuukauden näet jäsenkortistasi. 5 euron vuosimaksulla pääsee osallistumaan kaikkeen Tsukiain toimintaan ja saa alennusta muun muassa Jyväskylän Fantasiapeleistä ja Videodivarista. Jäsenmaksu on suositeltavaa suorittaa ensisijaisesti jäsenvastaavallemme Mikolle. Jos et millään pysty hoitamaan käteisenä, ota yhteys Mikkoon tai hallituksen mailiin niin saat tilinumeron ja viitteen jolla maksaa jäsenmaksu. Jos vuositarra pitää postittaa, siitä veloitetaan postikulujen hinta.


Ja kappas viime hetken havaintona on, että uusi hallituskokoonpano löytyykin jo seuran sivuilta, osoitteesta http://tsukiai.animeunioni.org/?sivu=seura Erillistä viestiä teemulta ei siis välttämättä tulekaan.
Jfer aka Jenni Lindqvist, Tsukiain sihteeri ja nettivastaava
Jennin.Ikioma.Org | POLOinen | Cosplaylab profile

Palaa sivulle “Tsukiai, Jyväskylä”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa