Sivu 1/1

Moshi moshi! tahtoo palautetta!

Lähetetty: Su Loka 08, 2006 21:55
Kirjoittaja Anima*
No niin, rakkaat tsukiailaiset! Nyt on mahdollisuus vaikuttaa!

Olette saaneet nauttia jäsenlehdestänne jo kahden numeron verran, ja ennen kolmannen ulos sylkäisemistä Moshi moshi!n toimituskunta haluaisi kuulla palautetta aikaisemmista tuotoksistaan. Olemmeko onnistuneet ylipäätään missään muussa kuin paperin tuhlauksessa? Mistä haluaisit lukea, vai haluaisitko itse kirjoittaa? Kaipaatko ulkoasuun muutoksia? Ruusut, risut, rakentava palaute ja kirjepommit voitte ja tulee lähettää osoitteeseen toimitus.tsukiai[at]gmail.com.

Lisäksi haemme jälleen uutta verta toimitukseen. Niin kirjoittajia kuin kuvittajiakin kaivataan, ja juttu aiheesta kuin aiheesta animen, mangan yms. ja Tsukiain ympäriltä on yhtä arvostettu. Jos asia kiinnostaa vähääkään ja olet valmis sitoutumaan siihen, että todellakin annat kirjallisen tai kuvallisen tuotoksen painettavaksi, ota yhteyttä toimitukseen tai hallituksen jäseniin.

-Anna Rantasila, päätoimittaja

Lähetetty: Ti Loka 10, 2006 09:55
Kirjoittaja Tonzuko
Hmm.. Onko niitä vanhempia osia ensin mahdollista lukea että voisi mielipiteensä jotenkin ilmaista @____@ ??

Lähetetty: Ti Loka 10, 2006 12:38
Kirjoittaja Anima*
Vanhempia numeroita on saatavilla Kulttuuriklubi Siperialta Tsukiain omasta lootasta. Jokaisella jäsenmaksunsa maksaneella on oikeus saada lehti omaksi. Joten seuraavan kerran kun piirrustus- tai anime- yms. iltaan eksytte, pyytäkää lehtiä. Ainakin Teemun, Nikon, Mikon ja Jennin pitäisi tietää, missä niitä on. :)

Lähetetty: Ke Loka 11, 2006 00:47
Kirjoittaja harusame
Vanhoja numeroita oli myös tarkoitus laittaa nettisivuille luettavaksi. Pitänee tehdä asian eteen jotain nyt, kun muistaa.

...

Lähetetty: Ke Loka 11, 2006 14:31
Kirjoittaja Hakuchi_
no minähän olen jo lupautunut tekemään artikkelin maailman kaikkeuden loistavimmasta yhtyeestä MUCC:usta... muistatteko?... moshi moshissa ei ole vikaa :P

Lähetetty: To Loka 12, 2006 16:16
Kirjoittaja Hijiri
Yritin kolmesti lähettää aiheeseen liittyen sähköpostia mutta jostain syystä viestit tulivat aina takaisin minulle..

Mutta niin, Olisin kiinnostunut lehden tekemisestä, joko kuvittajana tai tekstien kirjoittajana. Olen tehnyt aikaisemminkin tällaista samankaltaista jäsenlehteä, joten täysin uusi juttu ei siis ole.

Lähetetty: Pe Loka 13, 2006 09:51
Kirjoittaja Miss_Excel
Pitääpä muistaa pyytää aiemmat lehdet, en ole niihin tutustunut vielä ollenkaan.

Mutta olen nyt näillä näkymin uusi toimittajanne, hei vaan. :) Lähettelen juttuaiheita ja jutttuja sähköpostiin. Toivoisin että MoshiMoshiin liittyvät tiedot ja kokoukset ilmoitetaan vaikkapa täällä tai postauslistalla.

Kuulemma Niko ja Teemu tietävät asiasta enemmän, joten jos satutte tätä lukemaan, niin tiedoksi teillekin että uusi toimittaja on saapunut. Kyselen teiltä lehteä koskevista kokouksista ja muista jutuista.

Lähetetty: Ma Loka 16, 2006 20:46
Kirjoittaja Anima*
Mutta olen nyt näillä näkymin uusi toimittajanne, hei vaan. Lähettelen juttuaiheita ja jutttuja sähköpostiin.
Nyt kaikki muutkin lehdenteosta kiinnostuneet kuulolle!
Lähettäkää jotakin pientä infoa itsestänne ja mahdollisista juttu- yms. aiheistanne minulle postia osoitteeseen anna.rantasila[at]gmail.com tai tsukiai.toimitus[at]gmail.com, ja olkaa aktiivisia ottamaan lehti puheeksi mangailloissa ja kokouksissa. Mitään sen kummempia hakemuksia tai vastaavia ei tarvita, mutta haluan päätoimittajana pysyä kärryillä siitä, keitä lehdessä kulloinkin on mukana. ^^;

Ja kokouksista ilmoitellaan tulevaisuudessa ainakin postituslistalla (kirjautukaa, ihmiset!) ja todennäköisesti myös täällä, joskin uudemman Jäsenlehti -keskustelun alla.

Mukavaa, että ihmisiä jaksaa vielä kiinnostaa. :)

-Anna R, päätoimittaja

Lähetetty: Ke Loka 18, 2006 16:41
Kirjoittaja Hecatonchires
Hoi ihmiset!

Moshi Moshin toimitus kokoontuu taas pitkästä aikaa suunnittelemaan uutta lehteä. Kokousaika olisi keskiviikko 25.10. kello 18:00 kahvila Elosen yläkerrassa. Kaikkia lehden teosta kiinnostuneita pyydetään saapumaan paikalle ideoimaan ja heittämään ilmaan juttuaiheita. Tarvitsemme paljon ihmisiä kirjoittamaan artikkeleja ja etenkin tekemään lehteen kuvitusta, esim. kansikuvan ja ehkä mahdollisesti jotain sarjakuvanpätkää. Mukaan vain jos homma vähääkään kiinnostaa.

Teemu Sandblom, Moshi Moshin (tyhjän)toimittaja