Sivu 1/8

Tracon III - Jälkipyykki

Lähetetty: La Helmi 16, 2008 23:07
Kirjoittaja Furinji
Äwwäwwä. arkku.

Tiedätte mitä tähän tulee.

Huomatkaa erillinen viestiketju kuville ja videoille - http://au.aniki.fi/t/7133

hmm

Lähetetty: La Helmi 16, 2008 23:10
Kirjoittaja Chiaki
Joo kivaa oli traconis, ekaa kertaa olin. Missä ja milloin on seuraava? Tietääkö kukaa? ^^'

Lähetetty: La Helmi 16, 2008 23:21
Kirjoittaja Skiedragon
Vähän tuntui siltä, että ei ollut roolipelaamispuolelta hirveästi kiinnostavaa tapahtumaa. Paljon oli kävijöitä ja ihan mielenkiintoisia pukuja.

Olisiko mahdollista saada tähän myös linkkejä kuviin yms.? Jonkun muun ottama kuva omasta asusteesta olisi mukava nähdä.

Re: hmm

Lähetetty: La Helmi 16, 2008 23:21
Kirjoittaja Teh_Rei
Chiaki kirjoitti: Missä ja milloin on seuraava? Tietääkö kukaa? ^^'
Varmaankin Samassa paikassa, kuten edellisillä kerroilla... :?:

Kivaa oli Traconissa: Kiitos kaikille :D

editto~desu:
Tosin aika vähän tuli ohjelmia katseltua; enimmäkseen hengailua kavereitten kanssa. Hare Hare Yukaita tuli harjoiteltua...

-YURI PELASTAA!!!1-

Lähetetty: La Helmi 16, 2008 23:33
Kirjoittaja Tuc-keksi
Huippuahan siellä oli. Käppäiltiin ympäriinsä ja ihmeteltiin. Kotimaisin voimin tehty AMV-Helvetti oli päivän parasta antia. Kyllä oli coni junalippunsa arvoinen niin kuin odotinkin. Oli sellaista tiettyä conitunnelmaa kun porukkaa tuli vastaan kuin pipoa ja metelikin yltyi välillä tuskaisiin lukemiin. Kaikinpuolin hyvä maku jäi suuhun.

Sitten Anikin-miitistä: kuinkas käy miitin jälkipuinnin? Pistetäänkö jotain putsausta käyntiin ja jos laitetaan niin kuinka ilmoitetaan? Saavatko ketjujen aloittajat tylyn yksityisviestin vasten avatarinsa kasvoja? Vai onko joku muu taktiikka suunitteilla?

Lähetetty: La Helmi 16, 2008 23:35
Kirjoittaja Mikarin
Noniin nyt coni on takana ja mieleen jäi paljon hyviä ja huonoja asioita, koska olen kiva ihminen ja ihmisiä kiinostaa luultavasti lukea enemmän hyviä asioita, kerron ne ensimmäisenä:

+ Ihmiset jotka tunsin ja joiden kanssa hengasin
+ Aniki-miitti ja sen sisältö


SITTEN PÄÄSTÄNKIN NIIHIN HUONOIHIN ASIOIHIN.

Voisin vaikka ensimmäisenä kertoa, että olin valokuvausnakissa työvoimassa ja hommanani oli kuvata parit ohjelmanumerot ja cosplayta,l ohjelmanumeroiden kuvaus meni ihan hyvin mutta sitten päästänkin cosplaykuvaukseen: KUINKA MONI IHMINEN OLI TIETOINEN SIITÄ, ETTÄ COSPLAYKUVAUKSELLE ON OMA ALUEENSA TIETOTALON 2. KERROKSESSA? Kyllä siellä oli sellainen ja meidän (ainakin minun) valokuvaajien kohdalla oli suhteellisen rektumista, että ihmiset hengasivat pitkin tapahtuma-aluetta ja ottivat toisistaan kuvia mahdollisimman huonoissa paikoissa ja sain olla kokoajan huutelemassa, että cosplaykuvaukselle on oma alueensa.

Voisin myös samalla mainita muutenkin pari sanaa ihmisten käytöksestä: Kaikki Traconissa olleet kuulivat varmasti Putkesta? Kyllähän kuulitte? No anyway se oli sellainen ahdas ylikulkusilta Tieto- ja Sähkötalon välissä ja voitte varmaan uskoa, että sen lähellä _hengaaminen_ ei ollut kovin suotavaa, NOH oltiin siinä käymässä colamaatilla (sijaitsi Putken vieressä) ja siinä Putken _ovella_ ihmiset alkavat halailemaan ja kun minulla oli kumminkin työvoima-badge päätin pyytää ihmisiä siirtymään pois oven edestä tukkimasta kulkutietä ja sain vastaukseksi "ime munaa" joten kiitos tästä.

MUTTA kaikinpuolin kiva tapahtuma, uudet ihmiset oli mukavia ja näemme varmaan ensi conissa, pyydän ihmisiä jatkossa kunnioittamaan toisten ihmisten pyyntöjä (edes työvoiman), koska ette ole coneissa yksin.

Lähetetty: La Helmi 16, 2008 23:42
Kirjoittaja Luova Hullu
Oih, oli aivan ihanaa! Meikäläisen toinen con, eikä viimeiseksi jää!
Olin Inuyashana, en kyllä kisaan osallistunut mutta cosplay battle chessiin ainakin sitten. Hieman oli ongelmia löytää mitään alussa, esim Twisterin, cosplay-kisan ja kaikenlaista muuta missattiin sen takia, että joko myöhästyttiin tai ei saatu enää lippuja. No, ensi vuotten taas :D

Lähetetty: La Helmi 16, 2008 23:44
Kirjoittaja neri
Paranoidfox kirjoitti: NOH oltiin siinä käymässä colamaatilla (sijaitsi Putken vieressä) ja siinä Putken _ovella_ ihmiset alkavat halailemaan ja kun minulla oli kumminkin työvoima-badge päätin pyytää ihmisiä siirtymään pois oven edestä tukkimasta kulkutietä ja sain vastaukseksi "ime munaa" joten kiitos tästä.
no olipas suoraan sanottuna törkeää :?

oli ihan kivaa vaikkakin harmitti kun ei sitten tullut käytyä pyytämässä siellä toisessa kerroksessa jotakuta kuvaamaan minua.. kun kaveritkin otti kuvia mutta ei kyllä paljon...AMV näytös oli huippuhauska, en ole ollut aikaisemmin..

Lähetetty: La Helmi 16, 2008 23:45
Kirjoittaja mansi
Elieli, mustakissapipon omistaja avautuu Traconkäynnistään.

Tracon III, kohtalon yö!

Eli päiväni alkoi kello 7:00 kun nousin ystäväni kämpiltä. (kiitos Letsi herätyksestä) ja tästä aikajuoksu kelloa ja bussia vastaan (numero 13 bussi, sen oli oltava enne)

Samaan bussiin ajoittauduin Kya-sedän kanssa (ISO järjestymies) jolla olikin avaimet mukavaan tietotaloon ja lämpöön.
Paikanpäällä alkoi sitten kauhea rumba järjestelyjen kanssa, itse olin nakissa cosplayn puolella hoitelemassa ihmisiä valokuviin lappujen kera sekä ilman.
(kiitokset kuvaajillemme mielettomalle sekä Mikachulle, olette hienoja ihmisiä paineenkin alla)
(myös erittäin lämmin kiitos kuvattaville cosplayereille, toimitte esimerkillisesti ja joustavasti. Kissamies pahoittelee ajoittaista äreyttään ^^" )

No kuvaus alkoi ihan mukavissa merkeissä ja melkein aikatauluisesti, joka loppuja kohden muuttuikin sitten kaaokseksi kisaajien puututtua sekä kadottua paikkaan W. (17 kisaajaa jäi puuttumaan jos kaikki lasketaan yksilöinä)

Kuvauksen jälkeen johdatettiin herkkäuskoiset kilpailijamme A ja B salin takana olevaan käytävään jonottamaan kiltisti vuoroaan. Itse kissapipoisena ohjastin A puolella yksilökilpailijoita jonoon ihanan ja auttavaisen Willan kanssa. (kiitos sinulle, olet ihme noiden asioiden kanssa ^__^)
(kiitos myös kaikille muille auttaneille salissa kanssani, ensiconissa tapaamme jälleen <3)
Willan kanssa sitten juoksimme vettä ja apua jonottaville herkkäuskoisille ja odotimme yhdessä jännittäen lavalle pääsyä.

Ja kisa oli ohi ja kaikki hyvin. :3

ONNEA KAIKILLE VOITTAJILLE VIELÄ KERRAN!

Ja muille onnittelut hyvästä kisasta. Olette kaikki voittajia omalla tavallanne. ^_^

Tämän prosessin jälkeen keskityin seilaamiseen conialueella. Minut saattoi bongata jakamassa Youtsubato-flyereitä kello 13:30 eteenpäin sekä myöhemmin jakamassa samaisia lehdikkäitä karkin kera.

Lämpimät kiitokset kaikille halaajille sekä tytöille nurkassa jotka tekivät hienoja piirrustuksia käteeni, olivat oikein taidokkaita ja kestivät myös suihkun.
Kiitos myös hienolle Inf(h)otiimille joka auttoi ja opasti kaikkia meitä eksyneitä sekä järjestystä pitäville miehillemme sekä naisille, teitte hienoa työtä miehet! (ja naiset!)
Myös Hidoin pöytä ansaitsee erikoismaininnan. Olitte tosi siivosti ja mukavasti ja hymyilitte meille kaikille. Hienoja ihmisiä! Kerrassaan hienoja.
Myöskin erikoiskiitokset salivänkäreille, ilman teitä olisimme olleet taas kaulaamme myöten karpaloissa.
Ja vielä kiitos kaikille niille joita unohdin kiittää tässä yksityisemmin.

KIITOS JA ENSIKERRALLA TAPAAMME JÄLLEEN!

Lähetetty: La Helmi 16, 2008 23:48
Kirjoittaja Jope-san
It has ended...
Ensimmäinen ja ei todellakaan viimeinen anime/manga/jne-tapahtuma jossa kävin. Mangaa tuli ostettua ja B-sarjan (+15v) piirustuskilpailuun tuli osallistuttua vaikkakin piirtojälki oli liian ohutta eikä meinannut kauempaa erottaa mitään, enkä muutenkaan panostanut täysillä (Työ 7B).
Mikäs työ muuten ton kilpailun voitti?

Lähetetty: Su Helmi 17, 2008 00:00
Kirjoittaja Rige
Oli todella hauskaa ja mukavaa! Onneksi minulla oli sellainen cossipuku päällä, jolla oli hyvä olla sisällä. Vaikkakin siivet olivat hieman tiellä. Minä cossasin Merokoa, siskoni Mitsukia ja ystäväni Takutoa. :)

Tässä olisi hieman kuvia ihmisille ^^
http://s10.photobucket.com/albums/a146/ ... con%20-08/

Lähetetty: Su Helmi 17, 2008 00:15
Kirjoittaja Unita
Oli mahtava tapahtuma kyllä. Kaikki meni aikalailla suunnittelemani aikataulun mukaisesti (paitsi se lippujen jonotus...) ja kaikki ohjelmat saatiin pidettyä. Kiitos kaikille Twisteriin, Deittiohjelmaan ja CBC:hen osallistuneille ja muille järkkäreille! Selvisimme pienistä takaiskuista huolimatta. ^^

Tosiaan tällä kertaa meni aikamoiseksi juoksuksi coni joten paljoa materiaalia minulla ei cosseista ole. Harmi sinäänsä sillä cosplayn taso oli aivan uskomattoman korkea tässä conissa. Täytyy ihan ihmetellä.
Mutta siis jotain kivaa videomateriaalia löytyy ja laitan myöhemmin linkkiä videoihin.

Kiitos Traconin järjestäjille ja kävijöille mahtavasta conista!

Lähetetty: Su Helmi 17, 2008 00:51
Kirjoittaja __
Mukavaa oli ja plussaa siitä että sisään pääsi värjöttelemättä ulkona. Parannettavaa seuraavaan coniin ehdottaisin että myyntipöydille laitettaisiin hinnat selvemmin näkyviin. Inhottavaa yrittää kysellä hintoja silloin kun pöydän ympärillä muutenkin on jatkuvasti kauhea ruuhka.

Lähetetty: Su Helmi 17, 2008 04:17
Kirjoittaja Lmmz
Jep. Olihan siellä taas ajoittain kivaakin. Ajoittain ei ollut.

Yksi näistä ei-kivaa ajoista oli silloin, kun kaikki kävijät olivat jättänet talon, ja roskan määrä tuli ilmi. Sitä oli paljon ja joka paikassa. Ei näin kävijät, EI NÄIN. Jos lähin roskis on täynnä, niin roskat viedään seuraavaksi lähimpään roskikseen, EI HEITETÄ LATTIALLE. Kiitos. Toinen valituksen aihe on LUKUTAITO. Conissa oli infolappuja, jotka kertoivat toimintaohjeita tai yleisluontoista asiaa. Lukekaa ne laput. Ymmärtäkää sisältö. Olkaa fiksumpia. Kaikkea ei tarvitse erikseen kysyä infosta tai varsinkaan toimia mutu-tuntumalla.

Älkää tehkö näin tulevissa Coneissa. Emme tykkää. Voime vaikka lakata tekemästä conea. Sitten ei ole enää kellään kivaa.

Muuten ihan jees. En edelleenkään osaa päättää, kumpi oli voittava mukana kannettu paperilappu, "Uskalla sanoa EI yaoille" vai "älä s**tana halaa mua!". Molemmat kuitenkin tulivat tarpeeseen.

Edit:
Kuvat löytyvät täältä.

P.S.
ÄLÄ PYSÄHDY PUTKESSA!

Lähetetty: Su Helmi 17, 2008 08:21
Kirjoittaja Lusikka
Vihdoinkin kotona! Ja heti ekana tietenni tietokoneelle ;o

Mahtava coni pakko myöntää! Kiitokset siitä kaikille järjestäjille ja muillekkin immeisille jotka auttoivat luomaan jotain näin kaunista<3 Ainoa valittamisen aihe tosiaan nuo ruuhkat jotka syntyivät välillä mutta empä osunut semmoiseen joka ei olisi hajonnut pikapikaa ja lähtenyt taasen kulkemaan.

Krääsää tuli ostettua kaiken muun ohella ja voi meitä autuaita köyhiä jotka "paastoamme" sitten seuraavaan "palkkapäivään" xD

Kuvia ei ole vielä saatu koneelle (koska ovat kaverin kamerassa) mutta eiköhän niitä sieltä satele jossain vaiheessa. Laitan vaikka editillä sitten linkkiä tai ihan uudella viestillä. Jään innolla odottelemaan muiden kuvia ja kommentteja että joskohan siellä meikäläistäkin mainittaisiin edes ohi mennen :3

Tosiaan se Hitachiin kaksosten Kaoru(se sininen) tässä. x3

Jäi harmittamaan se kun en päässyt kokeilemaan sitä Final Fantasy fight juttua mutta animeconiin tähtäämme toiveekkaasti.

Kiitokset vielä kerran kaikille ja ensi conissa nähdään!